Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

Dobar pokusaj...
Podsecam na neprikosnovenu gaming prevaru.
Gora nego ikad, ali simpovi nastavljaju da finansiraju...

Pre nekoliko godina je mogla da se kupi bronzana figurica glavnog junaka iz igre Machinarium.
machinarium-josef-statue-a.jpg

Igra izgleda lepse od vecine platformera koji su izasli prethodnih godina a pravi je samo jedan covek.

Vise lici na crtanjac iz proslog veka nego na kompjutersku igru.

112.jpg

13.jpg

Kad smo vec kod nostalgije, jedna legenda se vraca po svemu sudeci.

mada bi ovo moglo da bude i bolje

Ljudi iz komsiluka ne kazu rezac nego pržilica npr. vanjska dvd pržilica.
1b.jpg
Drugaciji je bio dizajn tekstova u Svetu kompjutera pre 20ak godina a nedostaje mi i dodatna recenzija koju su izbacili iz opisa igara.
img_20251220_165210-jpg.519693

propo je SK poprilicno preuzimanjem Kuzme.
vise je postao informer nego sto je bio na krik nivou.
u smislu pre su radili temeljnije testove, istrazivacko novinarstvo, i nakon procitanog teksta si mogao da imas osecaj sta je ta komponenta zapravo.
citao sam skoro neki SK sto sam kupio pre 3 meseca, clanak o nekom UPS-u.
celu stranu su uspeli da potrose i da napisu ono sto i vrabci na grani znaju - sta je UPS. nakon hiljade UPS-ova koje su opisivali tokom decenija...
ni jedna jedina karakteristika a kamo li ono najbitnije - kriva opterecenja u odnosu na preostalo vreme autonomnog rada. ili broj uticnica, vrstu, dozvoljeno opterecenje...
kuzmina kolumna je posebna prica, gde sada bukvalno leci svoje rusofilske komplekse i konstantno vrti taj romantizam i nostalgiju predjasnjih vremena iz SK, sto iskreno rade samo matorci pored lokalnog dragstora.
a onda skoknes na njegov podcast i slusas ga kako nonbilivuje koliko danasnjih noulajfera retuje u arc raiders jer su tu nubs i imaju skil ishu..
dogovori se kuzma, sta si - bumer ili gen alpha tiktoker...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno