Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

izgleda vrlo zanimljivo

Skidam ovaj demo sad pa prenosim utiske za vikend.

Malo je precenjeno.
Fizika je dobra ali je sve ostalo vrlo mršavo.
Dogodine kad se verovatno pojavi puna verzija će se i to isprobati pa uz malo sreće, možda ispliva kvalitet na površinu.

Još jedan od dokaza da su Kinezi čudo. Ovako se igra WOT, ima ispod i članak

Smeju li se i vlasnici ps5?
30 fps u 1080p upscaleovan sa nativnih 360p ce biti ledilo xD

Šta napravi brate Miče, kako li će ovo da se uklopi u igru kao što je Absolum? Svakako mi je na wishlisti, živo me interesuje da vidim reakcije ljudi kad stignu do ovog bossa ili šta li je već pa kad ovo počne da prži 😀

Ovo k'o neke pesme od Mr. Bungle sa albuma California. Ludilo.

Lici skroz na Mr. Bungle stil. Jos samo vokal da odradi svoje sa onim promenljivim drhtavim glasom i ne bi bilo sumnje.

Takodje je za OST zasluzan Gareth Coker koji je radio OST za ORI prva dva dela (za sad).
Ovo sad treba covek da uzme da igra samo zbog muzike.

Poslednja izmena:
Ogadi mi sad australijance...

Igrao sam se samo na Commodore-u 64 u prvoj polovini 90ih godina proslog veka ali treileri za osvezene verzije starih kompjutera mi uvek izmame osmeh.

Ovako se igrala fudbalica sa automobilima pre nego sto su pocele da se prave kompjuterske igre po tom sportu 🙂

the-time-has-come-v0-sb8rwm7a861g1.jpg

ovo doom ***

Za koju igru ćete da glasate kao igru godine?
Ja sam svog glas dao za Clair Obscur: Expedition 33 mada mi je bilo tesno da odlučim između nje i Kingdome Come: Deliverance 2 .
Iako mislim da je KC2 potpunija i bogatija igra emocinalni rolerkoster koji mi je napravila Ekspedicija 33 je ipak presudio da glasam u njenu korist.

Obe su mi bile extra ali više sam i duže uživao uz KCD2 stoga... 😀

Ma samo Lorien Testard trubadur da zasvira i zapeva pa nek dele nagrade kome god.

Golden Joystick Awards 2025 live​

Clair Obscure: Expedition 33 osvojio 1. mesto.
Kingdome Come 2 drugi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno