Mozes li mi samo reci sta mislis o ovoj ploci konkretno?Preporučio bih ti Bosh koji mi imamo, ali posle silne peripetije koju je 123456789 imao, nisam više siguran 🙂
Evo BOSCH Serija 6 PIX61RHC1E sada je na akciji ja je opet kupio, ima pojacane rigle procitaj gore da te ne zbuni 61989 uz kupon od 5000 je 56989Preporuka za plocu do 80 000?
Ne sporazum je nastao sto ploca BOSCH Serija 6 PIX61RHC1E ima pojacane ringle, sto imamo servisere koji ne znaju da objasne korisniku i td, ploca radi lepo i normalno, Problem je bio sto sam ja na gorenje ploci imo gubitak snage gde ringle nisu bili pojacane koja nije htela da radi uopste i na kraju kada je ukljucis nije htela ni da greje vodu nista samo smrdela plastika na paljevinu, i zato se uplasio da i BOSCH radi tako dok skontali. Kolega rafiki je lepo reko nego niko od nas ga nije skontao a covek je bio u pravu.Preporučio bih ti Bosh koji mi imamo, ali posle silne peripetije koju je @123456789 imao, nisam više siguran
Mislim da je stariji model i nema pojacane rigle, nisam je naso u nijednu radnjuMozes li mi samo reci sta mislis o ovoj ploci konkretno?
Mogu da je uzmem novu za 350 eura, ako nije losa, verujem da je to bas dobar deal
Hvala ti, da model je stariji par godina, ali deluje mi kao dobra kupovina sa obzirom da je nova i da je 350 euraNe sporazum je nastao sto ploca BOSCH Serija 6 PIX61RHC1E ima pojacane ringle, sto imamo servisere koji ne znaju da objasne korisniku i td, ploca radi lepo i normalno, Problem je bio sto sam ja na gorenje ploci imo gubitak snage gde ringle nisu bili pojacane koja nije htela da radi uopste i na kraju kada je ukljucis nije htela ni da greje vodu nista samo smrdela plastika na paljevinu, i zato se uplasio da i BOSCH radi tako dok skontali. Kolega rafiki je lepo reko nego niko od nas ga nije skontao a covek je bio u pravu.
Mislim da je stariji model i nema pojacane rigle, nisam je naso u nijednu radnju
Kupi je ako ti se svidja i ako ti odgovara, jos ako je porucujes imas 14 dana rok da je vratis ili imas 6 meseci rok da je vratis tad treba zoves servis da kazes nisi zadovoljan plocom kako radi.Hvala ti, da model je stariji par godina, ali deluje mi kao dobra kupovina sa obzirom da je nova i da je 350 eura
Gledam sad i maltene sve ove se proizvode u Spaniji, cak i vecina Serije 8, pa ima li nesto da je pravljeno u Nemackoj a da ne kosta 200 000 😀Kupi je ako ti se svidja i ako ti odgovara, jos ako je porucujes imas 14 dana rok da je vratis ili imas 6 meseci rok da je vratis tad treba zoves servis da kazes nisi zadovoljan plocom kako radi.
Ako si odvojio 80000 din za plocu ja bih uzeo onda ovu BOSCH Ugradna ploča PXE675DC1E serija 8, ti odlucujes, barem ces ustedeti ako uzmes onu 350e
Ne znam gde imaju fabrike sve, ako neko zna neka se javi da ti kazeGledam sad i maltene sve ove se proizvode u Spaniji, cak i vecina Serije 8, pa ima li nesto da je pravljeno u Nemackoj a da ne kosta 200 000 😀
Ne mora, ali ako vec dajem vecu sumu hocu da bude made in Germany, kao sto cu ves masinu uzeti polovnu staru 2-3 godine, Miele koja je made in Germany, jednostavno hocu da budem kolko tolko "siguran"Zašto mora da bude pravljeno u Nemačkoj? Bosch se izgleda pravi po celom svetu. Imamo razne njihove uređaje i mislim da su samo par "Made in Germany".
Njihovu mikrotalasnu koju imamo su pravili u Kini. I odlična je.
Lako se proveri kada ti posalju sliku sa modelom, ne moras ni da pretrazujes sam, samo ga izbacis na chatgpt i on ti posalje po modelu od koje do koje godine se proizvodio taj modelSvuda na oglasima. Samo moraš da veruješ prodavcu.
Svuda, gledaj na kupujemprodajem ili nadji po gradu ove sto imaju radnju sa polovnom uvoznom belom tehnikomGde ima da se kupi Miele mašina stara 2-3 godine?!?
www.svetbeletehnike.rs
da li neko ima iskustva sa ovim modelima
GORENJE ICY 3500 DP
GORENJE ICY 3500 DGP
Tefal IH210801
Koji bi bolji izbor bio za terasu ?

To ti je sa gorenjem tako radi, moja je crkla posle 3 god i nisu uspeli da je poprave indukciju i kupio bosch i tih problema nema na 6 i 7 jacinu radi normalno nema start stop, ne mozes mnogo da ocekujes od ploce od 25524 dinУзео са овај сет gorenje ugradni set bos6737e06bg GI6401BSC, стакло на рерни је врело кад се нешто пече, пробао сам само на првом укључењу, јутрос пробао рерну, кувао супу из кесице прво на 9 да вода проври после смањио на 6/7 и сваких секунду две се пали и гаси плоча. Види се и када се супа кува/кључа крене стане,крене стане.
Да ли је то нормално?
Чак сам размишљао да вратим и узмем нешто "боље".
Сет сам платио 56.000 у Гига, а кошта око 62/65к. Можда бих додао 10/15ак хиљада, ако има нешто појединачно да направим сет.
Никад нисам имао индукцију, нити сам негде пробао. Кум је пре две године плочу платио колико ја цео сет.
Тренутно је повезана на трофазну утичницу, али бих пребацио на монофазну, може ли? Утичница штрчи па морам пребацити. Pogledajte prilog 515231
Ne znam za kuhinjske aparate ali Bosch gasni kotlovi su uglavnom iz contract manufacturing aranžmana. Daju proizvođačima u Turskoj, Kini itd svoje parametre i tehničke listove, i to radi fabrika gde Bosch nema ni vlasništvo ni nadzor.Zašto mora da bude pravljeno u Nemačkoj? Bosch se izgleda pravi po celom svetu. Imamo razne njihove uređaje i mislim da su samo par "Made in Germany".
Njihovu mikrotalasnu koju imamo su pravili u Kini. I odlična je.
Postoji li neki deo specifikacije na osnovu koje se može znati da li radi tako ili ipak malo bolje?Pisano je 1000x da tako rade jeftine indukcije. Realno, tebi treba indukciona ploča koja je po ceni jednaka bar ceni čitavog seta koji si kupio.
Zabrinjavajuća je pozicija utičice.
Trebalo bi da može sa trofazne na monofaznu. Vidi šemu povezivanja i postupi po njoj.
Ajde kako rade te skuplje indukcione ploče, da li i one imaju na nižoj snazi sistem start stop ili nemaju?Ti si izgleda prespavao dobar deo priče ovde na forumu oko indukcionih ploča...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari