Hahahaha, odlična recenzija. Jedino bih na kraju zamenio sa "žalim i besplatnu gsp voznju... "![]()
Prethodni predator je bio mentalno zaostao a ovaj je izgleda iz istog legla...s tim sto je i fizicki zaostao (otud taj jako glup izgled).
Uglavnom na njega bas i nisu ponosni cale, pradeda i kurdjel te ga izbacise iz gajbe.
On uzima neki cumez na periferiji Kumodraza (rekao bih u dzungli tromedji pakla izmedju Kumodraza, Kaludjerice i Bubanj potoka da zivi) i radi dostavu.
Vozi bajs 18h dnevno i nije mu bas lagano ali upoznaje simpa salterusu paraplegicarku Ticu sa sis cevapa koja ima psa Badija kome tepa "Bad".
I nije njemu lose s Ticom, savladava konkurenciju u vidu Tadzikistanaca i Uzbeka..Tica se operisala i ono...totalno hoda ali njena sestra bliznakinja bas i ne odobrava tu vezu.
Iskuliraju oni sestru i caleta i uzmu garsonjeru u Borci i bas im je lepo.
Jedne veceri, na vrata kuca keva.
Sto moj drugar rece "zalim i goriva da dodjem u bioskop"
Da, više puta.Dia de la bestia je ремек дело. Сантиаго Сегура (инспектор Торренте) покидао.
accion mutante, исти режисер Алекс де иглесија, такође.
Да ли је ико погледао Cook, Тhief, his wife and her lover , од Гриневеја ?
![]()
Ако је радња оваква - топ... Одмах ћу да погледам.![]()
Prethodni predator je bio mentalno zaostao a ovaj je izgleda iz istog legla...s tim sto je i fizicki zaostao (otud taj jako glup izgled).
Uglavnom na njega bas i nisu ponosni cale, pradeda i kurdjel te ga izbacise iz gajbe.
On uzima neki cumez na periferiji Kumodraza (rekao bih u dzungli tromedji pakla izmedju Kumodraza, Kaludjerice i Bubanj potoka da zivi) i radi dostavu.
Vozi bajs 18h dnevno i nije mu bas lagano ali upoznaje simpa salterusu paraplegicarku Ticu sa sis cevapa koja ima psa Badija kome tepa "Bad".
I nije njemu lose s Ticom, savladava konkurenciju u vidu Tadzikistanaca i Uzbeka..Tica se operisala i ono...totalno hoda ali njena sestra bliznakinja bas i ne odobrava tu vezu.
Iskuliraju oni sestru i caleta i uzmu garsonjeru u Borci i bas im je lepo.
Jedne veceri, na vrata kuca keva.
Sto moj drugar rece "zalim i goriva da dodjem u bioskop"
To je to otprilike izostavio sam samo magic snake bro koji je naj stvar u filmu.Ако је радња оваква - топ... Одмах ћу да погледам.
ПС - само се бојим да си био благ у опису, тако да ћу ипак заобићи ово ремек дело филмске индустрије.
Slazem se. Zamerke takodje na cgi koji je los, oseca se nedostatak povezanosti likova, kao da svaki ima svoju pricu a ne da su prepletene. Od mene izmedju 7 i 7.5.Dugo sam ga čekao i nisam zažalio. Dosta je dobar. Dijalozi su onako, malo poetika/pozorište, daje drugi šmek u odnosu na komercijalu. Nije preterano ala Šekspir.![]()
Tempo je dobar bez proseravanja, način narativa mi se takođe dopada.
Voleo bih da je bio duži. Ne oseća se brutalnost postojanja čudovišta jer je njegova priča relativno kratka. Šta više, lik i nema mnogo na šta da se žali, život je pred njim.
Za CGI se ne bi slozio, za povezanost likova jedino sa Mia Goth je nekako moglo bolje biti ali je je povezanost Viktora i "kreature" perfekta, ocena 8 jer je nisam ocekivao, pocetak je malo sporiji ali je film odlican svakako daleko boli od verzije iz '95 sa kojom je smesno poredjene, ocena na imdb i to oslikavaSlazem se. Zamerke takodje na cgi koji je los, oseca se nedostatak povezanosti likova, kao da svaki ima svoju pricu a ne da su prepletene. Od mene izmedju 7 i 7.5.
Potpisujem, zali boze potrosenog vremena.![]()
Majko mila bacenog li vremena. Taman kad prica zainteresuje desava se rasplet i kao da pocinje drugi film...
Ćuti dobro si prošao, nisu gledao u bioskopu taj film![]()
Majko mila bacenog li vremena. Taman kad prica zainteresuje desava se rasplet i kao da pocinje drugi film...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari