Spakujes i vratis, i kazes zao ti je…Ananas zvanično odgovara da su "dva magacina tako da su dvije pošiljke". A na specifikaciji za oba piše isto skladište (A direkt, PRVA (1.) CENTRALNA RADNA 4, 22330 NOVA
PAZOVA). I kao - žao nam je, to je to. Pih.
Sto je dokaz da ananas ne radi to namerno kako bi osujetio akciju vec su jednostavno nemarni, boli ih uvo sto je podeljen racun na dva delaSrećom, P&G ima više razumijevanja: dobio sam instrukcije od njih kako da pošaljem potrebne dokaze i uvažiće kupovinu.
Pohvala za support koji zna kako se radi posao.
Meni i dalje piše da su na akciji. Akcija važi za 17" i veće.A sta je sa prekidom Goodyear cashback akcije za gume do 9000 din? Do juce je na ananasu stajala reklama, a danas jednostavno vise nema ananasa/sparka na listi prodavaca koji ucestvuju u akciji (koja i dalje traje)
@brzne na goodyear sajtu kad pokusas da se registrujes vise nema "spark" prodavnice u listi.

Da, tako su mi i odgovorili u podrsci da je ok. Ne znam zasto je nestalo iz liste ponudjenih, ali su mi rekli da ce prijava biti prihvacena dok god su ostali uslovi ispunjeni.Ima ova varijanta ručnog unosa prodavca, tako da verujem da će biti OK. Inače ih neću preuzeti ili ću ih vratiti. Pa nek se dogovore.
Ja sam u subotu naručio od tog prodavca telefon u vrednosti od 25000 dinara, iskoristio vaučer aik5000, dakle platio 20000 dinara.Imao sam sada situaciju da sam porucio nesto od prodavca Dot Market...
Da. Uz 5000 kupon odlična kupovina.
Haha.. Sto se mene tice neka posalju, samo da ne odvoje kao sto imaju običaj iz dva magacinaSmeš, ali zapamtiće ti to.![]()
Desilo se i meni. Tako sam kod njih narucio ovaj procesor, prvo odbili iako je bilo placanje pouzecem, onda popnovio porudzbinu i prihbvatili, isto imao vaucer. Verovatno neki bug ili nesto.Imao sam sada situaciju da sam porucio nesto od prodavca Dot Market.
Posto je cena bila vece od 45.000 aktivirao sam bio kupon a5000.
Prodavac mi je otkazao porudzbinu.
Ono sto je meni cudno jeste da vidim taj predmet i dalje u ponudi sa istom cenom.
Da li je mozda problem u ovom slucaju bio taj sto sam koristio vaucer? Ne postoji razlog otkazivanja, samo sam dobio informaciju da mi je porudzbina otkazana i da ce mi vratiti sredstva sa kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari