Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ljudi pozdrav sa novog laptopa :D

Instalirao sve, čini mi se da je okej za sada ali ko zna, treba ipak to proveriti sve detaljno i sačekati malo još.

Inače, verovatno ću ga za sad ostaviti da se ne bih gnjavio sa izjavama kuririma oko toga što je bilo, i baš bi potrajalo sve to oko prepucavanja ananasa i njih, pa me to baš zamara.

Dok bude radio kako treba a nadam se da hoće, neću vraćati.

Samo ću iskoristiti taj vaučer što su rekli da će mi poslati da uzmem novi naponski, i možda usput uleti i neki miš, usb itd... :)

HVALA SVIMA na pomoći!

Narucio sam paket, medjutim nije dostavljen tog dana kad je pisalo da ce biti vec su me zvali sutradan (petak) a ja nisam bio na adresi, pa sam im rekao da cu biti u ponedeljak, danas nisu ni pokusavali da dostave, samo su stavili da nisam kod kuce a nisu me ni zvali... kad sam zvao korisnicki servis oni su rekli kao pa ok, imate pravo jos jednom da pokusaju da dostave... posto je meni to trebalo za danas najkasnije, ako odbijem da primim sutra da li ce mi po automatizmu vratiti novac posto sam platio karticom?

Hoće

Prošlog petka sam naručio nešto, uz a5000 vaučer. Izabrao sam da platim skeniranjem IPS koda. Platio sam bez problema i prebacio se u stanje čekanja da stigne. Jutros odlučim da vidim status porudžbine na sajtu i porudžbina je nema, a korpa prazna. Onda pogledam i vidim da ni potvrdu na email nisam dobio kada sam naručio. Pozovem korisnički servis, oni kažu da ne vide porudžbinu. Kažem koji sam iznos platio i rekoše mi da će da istraže i da će da jave. Još ne javljaju. Videćemo :)

Prošlog petka sam naručio nešto, uz a5000 vaučer. Izabrao sam da platim skeniranjem IPS koda. Platio sam bez problema i prebacio se u stanje čekanja da stigne. Jutros odlučim da vidim status porudžbine na sajtu i porudžbina je nema, a korpa prazna. Onda pogledam i vidim da ni potvrdu na email nisam dobio kada sam naručio. Pozovem korisnički servis, oni kažu da ne vide porudžbinu. Kažem koji sam iznos platio i rekoše mi da će da istraže i da će da jave. Još ne javljaju. Videćemo :)
Je li ti skunut novac sa racuna za tu uplatu ili je na cekanju?

imao sam takvu situaciju pre par meseci. Neki bug u njihovom sistemu. Resice za par dana i bice vidljiva porudzbina na nalogu.

Planiram da kupim neke stvari i iznos bi bio preko 20.000rsd. E sad, planiram da iskoristim a3000 na to kad se pojavi a plus imam neki vaučer što su mi poklonili u iznosu od 5000 da kupim šta hoću.

Da li neko zna da li mogu iskoristiti i a3000 i taj moj vaučer na tu istu kupovinu?

Ne može, samo jedan kod možeš da ukucaš.
Edit: Juče je bio aktivan a3000.

Samo da pohvalim jos jedno iskustvo na Ananasu. Juce mi iskoci vaucer a3000 oko 16:30 i odmah porucim monitor koji je imao aBrzo i isporucen mi je danas oko 10:30 :)

Da, kad stoji aBrzo stigne za par sati. Ja naručio u 21h uveče i stiglo sutradan oko 13h. Za to im svaka čast, samo još da paze kako pakuju bilo bi super...

Pojavila se i odmah su mi otkazali narudžbinu. Da li su zeznuli cenu (bilo je dosta jeftinije nego kod drugih prodavaca) ili je nešto drugo, ne znam. Jutros sam isti proizvod mogao da dodam u korpu, a sada piše da je rasprodato.

Šta si naručio? Jer sam i ja tako mnogo jeftinije uhvatio neki laptop nego kod drugih, ali sam ga ipak dobio na kraju iako sam mislio da je greška
Ne može, samo jedan kod možeš da ukucaš.
Edit: Juče je bio aktivan a3000.
Znači tih 5000 što su me častili ne mogu da iskoristim uz a2000 ili a3000?

Naručio sam kompresor za vazduh. Osim ovog dole levog, svi ostali su isti, sa dosta različitim cenama.
1760014110039.png

Šta si naručio? Jer sam i ja tako mnogo jeftinije uhvatio neki laptop nego kod drugih, ali sam ga ipak dobio na kraju iako sam mislio da je greška

Ako je to što su te častili isto u vidu koda, a pretpostavljam da jeste, onda ne može.
Možeš samo jedan vaučer kod da ukucaš.

Nece da moze :) Moras iz dva outa da potrosis, e mnogo bi ti sad hteo Pekice :D haha

Nema veze, ide onda iz 2 puta :D

Ako neko bude imao a2000 neka javlja, za monitor. a2000 je preko 15k beše je l da ?

Moram da ih pohvalim, juče poručio gume (prodavac Sparks) danas stigle.
DOT 21/25

• Like
Reagovanja: M J
Aktivan A2000 za preko 15 000

Verovatno ste neki od vas ispratili celu priču sa laptopom i pakovanjem koju sam imao (oštećenjem pošiljke).

Nakon toga sam naručio još 7-8 stvari i sad da ih pohvalim malo, sve je stiglo čak i previše dobro upakovano ako se tako može reći :D

USB, miša i te neke sitnice su toliko umotali i upakovali, nešto čak i u dve kutije pre kutije gde je sam proizvod da stvarno svaka čast za to.

Samo me nervira što su ubedljivo najskuplji proizvod od svih , laptop, upakovali onako jadno i bedno, samo u foliju, a USB za koji svaka čast, ali me zabole i da nije bio upakovan jer košta 1000 din.

Eto da neko ne pomisli nakon iskustva sa laptopom da sve očajno pakuju - ipak nije tako, nešto spakuju stvarno vrhunski :)

Nisam kod nas video da se laptopovi drugacije salju od fabrickog pakovanja (kutije), prodavnice u nemacke salju u vecoj kutiji sa vazdusatom folijom.

Da se ne lazemo neke stvari su mi stigle od Ananasa upravo tako upakovane, sto si i ti napisao vrhunski, ali izgleda da "puno kosca" i da nisu svi savesni...

Stigao mi kod za 500 RSD vaučer bez ikakvih uslova na jednom neaktivnom mejlu

Poštovani,

Uštedite i do 5.000 RSD na Ananas.rs uz AikBank kreditne kartice!

Registrujte se i sačuvajte svoju AikBank karticu* na Ananas.rs i iskoristite je za kupovinu tokom oktobra jer možete ostvariti značajne uštede:
  • 2.000 RSD na potrošenih 10.000 RSD, ukucavanjem koda aik2000
  • 3.000 RSD na potrošenih 15.000 RSD, ukucavanjem koda aik3000
  • 5.000 RSD na potrošenih 25.000 RSD, ukucavanjem koda aik5000

Promocija važi od 01.10. do 05.11.2025. godine ili do iskorišćenja sredstava namenjenih za ovu kampanju.

*U promociji učestvuju AikBank klijenti sa važećim Mastercard i Visa kreditnim karticama izdatim od strane AIK Banke, Eurobank Direktna banke i AikBank.

Pa predivno... naručim P&G proizvode preko 3000rsd na Ananasu, sve na abrzo, a oni razdvoje na dva fiskalna računa... pa tačno da ih spali čovjek.

Ananas zvanično odgovara da su "dva magacina tako da su dvije pošiljke". A na specifikaciji za oba piše isto skladište (A direkt, PRVA (1.) CENTRALNA RADNA 4, 22330 NOVA
PAZOVA). I kao - žao nam je, to je to. Pih.

Vrh Dno