Kakva je procedura u slučaju da me mts ne zove posle podnetog zahteva u A1 za prenos broja? Jesam u obavezi da potpišem sa A1 ili mogu da podnesem novi zahtev za prenos u Globaltel? Ili ako sam se jednostavno predomislio u vezi sa prelaskom na A1? Šta se od 1. u mesecu dešava?
Ako si podneo samo zahtev za prelazak u A1 na pripejd bez potpisivanja UO . Situacija je sledeca Mts-ne zove imas dve opcije:
1. Mts te pusta (ali retko ne zove) resio da te pusti onda sam zoves i prekines proces. Nikom nista ostajes u Mts i sutra odmah u globatel za prenos broja ili opet A1.
2. Mts te pusta i ti ne zoves Mts da prekines proces prenosa, broj se prebacuje u A1 i tamo moras ostati 60 dana , da bi mogao dalje (globatel, mts, yettel)
Imas dve opcije ako potpises UO:
1. potpisao si u A1 poslivnici UO, mts ne zove ti , zoves ti prekines prenos broja. UO u A1 ne vazi jer nisi ni preneo broj. Samo ako ne zove Mts a ne zoves ni ti Mts, e onda i samo u tom slucaju UO vazi.
2. Potpises UO na daljinu (agent prodaje A1)
MTS ne zove i ti ne zoves, broj predje u A1 ugovor vazi , ali posto je na daljinu imas pravo u roku od 14 dana bez objasnjena da prekines UO.
Ima dosta kombinacija , nema straha i ako poptises ili ne potpises. Vazno sta ti zelis i sta ti treba.
A šta je, beše, MTS-ova ponuda za prelazak iz Yettela? Ništa po dinar? Ne uspevam sad da nađem potvrdu, tj. nekoga ko je prešao iz Yettela u MTS. Znam samo suprotne slučajeve i kombinacije sa A1.
Za prelazak iz Yettela su jako slabije ponude , oni zajedno saradjuju , da kazemo deluju kao jedna firma. Za sada naravno , vrlo lako pukne ljubav kad neko postane gladan (zeli veci profit )