Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Hvala na detaljnom odgovoru

A zašto tebi banka uplaćuje na račun 12000din????

Šta je to kao neka nagrada što koristiš njihove usluge?
Takav je dogovor sa Telekomom, UCB njima odmah isplati ceo iznos za telefon a UCB tebi na rate preko kreditne kartice naplaćuje (ali bez kamata i naknada, isto kao da bi plaćao na rate preko postpaid računa), samo se plaća članarina za kreditnu karticu a UCB tebi da keš-bek do 12.000
To se dobija samo ako podeliš do 24 rate, ako ide podela na 48 onda nema keš-bek (koliko ja znam)
Ja sam podelio na 24 rate, kad su legle 12.000 otplatio dug u celosti prevremeno i zatvorio račun i kreditnu i to mi je došlo kao 12.000 popust na telefon

Takav je dogovor sa Telekomom, UCB njima odmah isplati ceo iznos za telefon a UCB tebi na rate preko kreditne kartice naplaćuje (ali bez kamata i naknada, isto kao da bi plaćao na rate preko postpaid računa), samo se plaća članarina za kreditnu karticu a UCB tebi da keš-bek do 12.000
To se dobija samo ako podeliš do 24 rate, ako ide podela na 48 onda nema keš-bek (koliko ja znam)
Ja sam podelio na 24 rate, kad su legle 12.000 otplatio dug u celosti prevremeno i zatvorio račun i kreditnu i to mi je došlo kao 12.000 popust na telefon
Hvala na odgovoru

A vidiš na sajtu banke piše da je moguće samo do 12 rata maksimalno?

Na koju foru odobravaju onda 24 ili 48 rata za MTS?

Poslednja izmena:
Sad sam bio u A1. Za prenos broja daju samo 20% popusta na tarifu. Tako da su ipak sve ovo gore možda lovačke priče? 😂

Zar ti delujemo kao lovci?😁

Ja sam trazio neki dan zeni jel imaju vaucer i imali su od 40%. Zvali iz MTS dali 50% na 2 godine Soko Lite i ostala je u MTS,tako da ti lovac lovis u mutnom :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kako su znali ovi iz mts-a da si tražio vaučer ako nisi podneo zahtev za prenos broja?

Kako se inace dobija vaucer za prenos broja ako ne prenosis broj?

Jel imao neko iskustva sa onim aukcijama na Adbaloo? Ima li dodatnih troškova ako se pobedi na nekoj aukciji, da ne kaleme nešto dodatno da fakturišu uz račun?

Postoji tema ovde. Nema dodatnih troškova, suština i jeste da to dobijaš "na poklon", tj. računaj da si sve platio dijamantima.

Jel imao neko iskustva sa onim aukcijama na Adbaloo? Ima li dodatnih troškova ako se pobedi na nekoj aukciji, da ne kaleme nešto dodatno da fakturišu uz račun?
Nema nikakvih
Ja sam licitirao za punjač samsung. Osvojio, sutradan zvali samo da potvrde adresu za slanje .Nakon toga stiglo na adresu

Kakva je procedura u slučaju da me mts ne zove posle podnetog zahteva u A1 za prenos broja? Jesam u obavezi da potpišem sa A1 ili mogu da podnesem novi zahtev za prenos u Globaltel? Ili ako sam se jednostavno predomislio u vezi sa prelaskom na A1? Šta se od 1. u mesecu dešava?

O kom je potpisu ovde uopšte reč? Valjda se uvek nešto potpiše pre podnošenja zahteva za prenos, tj. taj potpis/dogovor i bude osnova za zahtev. Ukoliko prenos uspe, potpisani ugovor kreće da teče. Od prenosa se, naravno, može odustati, ali taj odustanak mora da bude jasno naglašen (obaveštenjem operatera) i na vreme (pre zakazivanja tehničke realizacije prenosa).

Tehnički gledano nisu. 😂 Nemaš obavezu da potpišeš nešto novo (prvi odgovor), ali problem je što si ti unapred dogovorio nešto, pa to moraš da porekneš na vreme (moj odgovor). Zato sam i pitao o kom potpisu je tačno reč, tj. šta bi ti to naknadno potpisivao, jer mi se čini da toga ni nema. Uopšteno su ti neobična pitanja.

Stari operater nema obavezu da te pozove niti da ti na neki drugi način ponudi nešto za ostanak. Ako te ne pozove, isto je kao da te je zvao, a ti odbio njegovu ponudu ili se pak nisi ni javio. Ukoliko si dogovorio nešto (u ovom slučaju prenos broja u drugu mrežu, ali odnosi se i na druge stvari), smatra se da ostaješ pri tome dok ne kažeš suprotno.

Pa mislim da je u ovoj temi trista puta prežvakano isto, da se ide u A1 i podnese zahtev za prenos broja i da se čeka poziv mts-a. Taj zahtev se potpisuje. Sada ispada da ovo niko nije uradio? Mene samo zanima šta se dešava u slučaju da me mts ne zove, a ja ne odem da potpišem ugovor u A1 (kao što su mi rekli da uradim kada mts odobri prelazak). Ako mi A1 javi da je mts odobrio, a ja ne odem da potpišem (predomislio se npr), da li sam prešao kod njih ili ostao u mts-u sa opcijom da tražim npr prelazak u Globaltel?

a ja ne odem da potpišem ugovor u A1 (kao što su mi rekli da uradim kada mts odobri prelazak)
Aha, ovaj deo već razjašnjava situaciju, a to je bila i suština mog pitanja na koji se tačno potpis odnosi, jer mi je sinoć bilo mutno. Kako napisa i član pre mene, ipak nisi potpisao nikakav ugovor, pa otud stoji da nemaš obavezu da potpišeš ništa novo. Korektno je što daju sada tu opciju, ja mahom znam za slučajeve da su ljudi odmah potpisivali sve i odmah dobijali kartice sa privremenim brojevima, koje bi mogli da koriste i pre prenosa. Da si i ti uradio tako ili recimo podneo zahtev za prelazak na pripejd (tu ne ugovaraš ništa posebno), ne bi te zvali iz A1, samo bi ti jedno veče stigla poruka da će u toku noći biti odrađen tehnički prenos i to je to, od sledećeg jutra si kod njih. Ovako si fleksibilan.

zdravo,

evo razmišljam se šta mi je činiti... u yettelu sam trenutno i ako oni ne budu dali 9mes + 50% na ostatak ugovorne, gledam gde da pređem..

Razmišljam o MTS OMORIKA M paketu. 50% mi je jasno, ali me zanima za dodatne meseca po 1din. koliko čitam, u pitanju je 15 msec po 1din? ali je onda kod njih 15 mes 1din, a ostalih 9 full cena?
to bi ispalo za MTS Om.M 24mes x 1237din

kod svih je manje više uslov za prelazak u drugu mrežu, tako beše? ali kako do 15mes x 1din?

zdravo,

evo razmišljam se šta mi je činiti... u yettelu sam trenutno i ako oni ne budu dali 9mes + 50% na ostatak ugovorne, gledam gde da pređem..

Razmišljam o MTS OMORIKA M paketu. 50% mi je jasno, ali me zanima za dodatne meseca po 1din. koliko čitam, u pitanju je 15 msec po 1din? ali je onda kod njih 15 mes 1din, a ostalih 9 full cena?
to bi ispalo za MTS Om.M 24mes x 1237din

kod svih je manje više uslov za prelazak u drugu mrežu, tako beše? ali kako do 15mes x 1din?
15 meseci 1 dinar 9 meseci puna cena VAŽI samo za korisnike A1 mreže ( nebitno da li ste dopuna / pretplata ), znači, ako biste želeli ponudu Telekoma Srbije, prvo biste morali provesti 2 meseca u A1 SRB mreži kao PREPAID korisnik ( pošto ako pređete kod njih na POSTPAID, nećete moći ništa raditi / učiniti naredne 2 godine ), nakon što provedete 2 meseca u A1 SRB mreži kao DOPUNA korisnik, podnesite zahtev za prenos broja u mt:s mrežu, i to je to!

A šta je, beše, MTS-ova ponuda za prelazak iz Yettela? Ništa po dinar? Ne uspevam sad da nađem potvrdu, tj. nekoga ko je prešao iz Yettela u MTS. Znam samo suprotne slučajeve i kombinacije sa A1.

A šta je, beše, MTS-ova ponuda za prelazak iz Yettela? Ništa po dinar? Ne uspevam sad da nađem potvrdu, tj. nekoga ko je prešao iz Yettela u MTS. Znam samo suprotne slučajeve i kombinacije sa A1.
Trenutna ponuda iz Yettel u mt:s je 6 meseci 1 dinar 18 meseci puna cena komercijalnog paketa ( npr. Zmaj tarifa : 6 meseci 1 dinar, 18 meseci 2500 dinara ).

Kakva je procedura u slučaju da me mts ne zove posle podnetog zahteva u A1 za prenos broja? Jesam u obavezi da potpišem sa A1 ili mogu da podnesem novi zahtev za prenos u Globaltel? Ili ako sam se jednostavno predomislio u vezi sa prelaskom na A1? Šta se od 1. u mesecu dešava?
Ako si podneo samo zahtev za prelazak u A1 na pripejd bez potpisivanja UO . Situacija je sledeca Mts-ne zove imas dve opcije:
1. Mts te pusta (ali retko ne zove) resio da te pusti onda sam zoves i prekines proces. Nikom nista ostajes u Mts i sutra odmah u globatel za prenos broja ili opet A1.
2. Mts te pusta i ti ne zoves Mts da prekines proces prenosa, broj se prebacuje u A1 i tamo moras ostati 60 dana , da bi mogao dalje (globatel, mts, yettel)
Imas dve opcije ako potpises UO:
1. potpisao si u A1 poslivnici UO, mts ne zove ti , zoves ti prekines prenos broja. UO u A1 ne vazi jer nisi ni preneo broj. Samo ako ne zove Mts a ne zoves ni ti Mts, e onda i samo u tom slucaju UO vazi.
2. Potpises UO na daljinu (agent prodaje A1)
MTS ne zove i ti ne zoves, broj predje u A1 ugovor vazi , ali posto je na daljinu imas pravo u roku od 14 dana bez objasnjena da prekines UO.
Ima dosta kombinacija , nema straha i ako poptises ili ne potpises. Vazno sta ti zelis i sta ti treba.
Za prelazak iz Yettela su jako slabije ponude , oni zajedno saradjuju , da kazemo deluju kao jedna firma. Za sada naravno , vrlo lako pukne ljubav kad neko postane gladan (zeli veci profit )

Može li konkretno da se sa MTS postpejd tarife (Omorika S) kojoj uskoro ističe ugovor traži prenos broja na A1, ali na pripejd, tj. 6 meseci besplatnog Mega plana ? Pa ako pozovu iz MTS radi ostanka kod njih pozvali su, utoliko bolje. Ili mora samo postpejd-postpejd opcija što mi ne bi odgovaralo u slučaju da MTS ipak ne pozove i iznese svoju ponudu ?

Nazad
Vrh Dno