Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nemam to, bilo je u poslovici. Ma lako cu im isplatiti par dana koriscenja. A mozda i ostanem na omorika M. Sto kažeš, matematika ne laže. Nego čisto ovako obaveštavam ljude o situaciji ako se neko zadesi u sličnoj poziciji. Nije mi toliko bitno nego više testiram njihov sistem i odnos prema klijentima ako me razumeš :)

@stefanm mršavo, samo 6 meseci 1 din pa 18 cena paketa, bolji ti je Globaltel za prelaz iz Yettela, ako ti internet potrošnja nije preko 67 GB na mesečnom nivou.
Mada, dobijaš i poklon jednokratno 200 GB koji se prenose kao i osnovni internet, sve nepotrošeno u sledeće mesece.
Easy 999 din = 35 GB mesečno
Smart 1250 din = 51 GB mesečno
Ultra 1550 din = 67 GB mesečno

jel zahtev za prelaz kod drugog operatera treba da se prenese najranije na dan isteka ugovora?

Da li je net za drustvene mreze besplatan cele ugovorne obaveze za omoriku S?

Meni je istekao ugovor, Kontrola troskova paket, bio sam u poslovnici da podnesem za raskid ugovora, apsolutno me niko ne zove. Malopre zvao da vidim šta nude, samo 10% za obnovu ugovora. Tako da ću verovatno da pređem na Globaltel.

Novi update,
Aktivirali su mi sokolite, napomenuo sam im da to urade samo ako zadrzavam popust 15meseci, prosledili su molbu i odradili.

E sad nadam se da će ispoštovati dogovor da ne moram da ih jurim. Uvek je haos s njima. Kako koga ubodete za podršku..

@Nabukodonosor poenta je da ne podnosiš zahtev raskida i da ništa ne radiš u MTS, već odeš u A1 i tražiš zahtev prenosa broja kod njih.
Onda te MTS zove i nudi ostanak sa 50% popusta na 24 meseca na bilo koji paket bez uređaja

Jel mora A1 ili može Globaltel? Svakako ću negde otići, ali mi Globaltel deluje baš dobro, čak i bez blefiranja, razmišljam da pređem kod njih. Ne vidim šta to mts može bolje da ponudi realno.

Globaltel ti je mts, najbolje da odeš kod konkurencije ako hoćeš da dobiješ benefite dobre, ako nećeš prednji u Globaltel.

Globaltel jeste dobar jer koristi MTS antene i što nemaš ugovor.
Dve mane postoje još uvek - VoLTE ne radi kako treba pa ga treba isključiti, a drugi problem su verifikacioni sms-ovi koji nekad dođu, nekad ne, pa je pametnije koristiti Google ili Microsoft authenticator

Ako se uklapaš u mesečnu internet potrošnju onda si ok:
Easy 999 din = 35 GB mesečno
Smart 1250 din = 51 GB mesečno
Ultra 1550 din = 67 GB mesečno

Dobijaš i jednokratnih 200 GB za prenos koji se takođe prenose sa redovnom mesečnom internet kvotom.
Dodatna prednost je što Globaltel ima dosta povoljnije roming dodatke u odnosu na ostale operatere.

Jel Globaltel sredio one probleme sa sms porukama od banke i sl?

mislim da su idalje upitni po tom pitanju, ali realno idalje je bolje da se podnese zahtev za prenos u a1, moze se uzeti omorika s sa 70% ili omorika m sa 60% ili soko lte sa 15x1 9x puna cena ili 50% na ceo ugovor al 15 meseci je nesto vise od 50% a a1 bi mozda i ponudio 12x1 12x50% sto je bolje od svega esencijalno 75% na UO sto mu u slucaju neo super dodje na prosecnu cenu 750 rsd mesecno

A1 bi "možda" to ponudio ili je neko već dobijao? Deluje previše dobro da bi bilo istinito. 😂

A1 bi "možda" to ponudio ili je neko već dobijao? Deluje previše dobro da bi bilo istinito. 😂
citaj malo teme, dobivali su, a to sto sam rekao mozda rekao sam jer ne znam po kom kriterijumu dobijaju i nisam siguran da je 100% ako predjes iz mts-a u a1 da ce ti ponuditi to, sigurno je 24x50% a za mesece ne znam koliko su ucestali ali su se javljaji da su dobijali
Dobio promociju kod A1 za NEO Super. Godinu dana 0 dinara + godinu dana 1474 din.
U ugovoru ne piše, ali imam snimljen razgovor sa agentom gde mi jasno objašnjava da pored rominga u zapadnom Balkanu i 6GB u Evropi dobijam 14GB na 2 godine koji se troše posle potrošenih 6GB.
Da li neko zna gde to piše?

Danas je moj kolega dobio 70% na Omorika S, 6m po 2099 I 18m po 2699 bez e-računa, na sve to ide 70%.

Prilozi

• IMG-1e4b5cd27b5f8c6416f8c58dafca69cb-V.jpg
    IMG-1e4b5cd27b5f8c6416f8c58dafca69cb-V.jpg
    228.3 KB · Pregleda: 83
Omorika S ili M? Omlrika S je osnovna cena 2599...

pise, omorika s je u pitanju, 2699 zbog e racuna, kada se aktivira bude 2599 al mislim da je svakako odmah aktivan nego je puna cena tarife 2699

Na koji način se plaća telefon ako se koristi usluga 48 rata preko UniCredit banke?

Da li mora da se ima kreditna kartica kojom se na terminalu u poslovnici plaća telefon, a banka tvoje zaduženje deli na 48 rate?

Ili se aplicira za keš kredit kod te banke, a od MTS-a se dobija predračun za apliciranje?

Kažu da nema kamate, e sad ako je keš kredit da li ima plaćanje za KB izveštaj, obradu kredita itd...

Zna li neko kako ide ta procedura?

Na koji način se plaća telefon ako se koristi usluga 48 rata preko UniCredit banke?

Da li mora da se ima kreditna kartica kojom se na terminalu u poslovnici plaća telefon, a banka tvoje zaduženje deli na 48 rate?

Ili se aplicira za keš kredit kod te banke, a od MTS-a se dobija predračun za apliciranje?

Kažu da nema kamate, e sad ako je keš kredit da li ima plaćanje za KB izveštaj, obradu kredita itd...

Zna li neko kako ide ta procedura?
Odes u Mts i odaberes telefon. Dobijes neki papir. Sa tim papirom odes u Unicredit. Tamo se podnosi zahtev za njiohovu kreditnu karticu. Nosi se papir o s stalnom zaposlenju i ako ne primas pteko njih platu , platne listice za zadnjih 6 meseci.
Odobre kreditnu karticu, limit nije bitam jer zavisi od plate.
Onda potpises UO i dobijas cenu telefona sa sajta najbolja ponuda na 48 rate.
Unicredit banka placa telefon Mts-u i ti vise nemas veze sa Mts u vezi telefona.
Troskove kreditne kartice nemas, kreeditni biro oni placaju, znaci nemas troskova sem tih 48 rata.
Sledeci mesec Unicredit banka tebi uplacuje do 12000 na racun. Min cena za telefon za dibijanje para je 20000. Sto skuplji telefon vise para (do 12000) dobijas).
Lepa solucija za ljude koji placaju na vreme, dobro Mts-u dobio je odmah pare. Dobro Unicreditu jer ti telefon prodao skuolje na rate.
Unicredit ceka da zakasnis sa ratom, onda pocinje vreme i uzimanje para za kasnjenje.
Dobro tebi , a karticu mozes korisriti za vece kupovine (Lidl, Gigatron..itd) i tu kupovinu podelis do 12 rata, trosak je 300 din. Taj trosak dak se deli na 12 rate ili deli nisam siguran.
Sasvim lepa ponuda za one koji placsaju obabeze u dan. Bez ove promocije u Unicredit da uzmes kreditnu karticu imao mesecno odrzavanje sto mu dodje oko 200-300din mesecno.
Sticajem okolnosti prosle godine znam troje ljudi koji tako uzeli telefon i pare. Sto je najbolje ljudi imali pare da eskesiraju telefon od 100000, nije ih privuklo 48 rata, nego ovo 12000 sto dobili. 😁
Kome god reko u okruzenju za ovo, cim kazem banka, kaze neka hvala uzecu na rate preko Mts-a. Yettela ili A1. 😁

Odes u Mts i odaberes telefon. Dobijes neki papir. Sa tim papirom odes u Unicredit. Tamo se podnosi zahtev za njiohovu kreditnu karticu. Nosi se papir o s stalnom zaposlenju i ako ne primas pteko njih platu , platne listice za zadnjih 6 meseci.
Odobre kreditnu karticu, limit nije bitam jer zavisi od plate.
Onda potpises UO i dobijas cenu telefona sa sajta najbolja ponuda na 48 rate.
Unicredit banka placa telefon Mts-u i ti vise nemas veze sa Mts u vezi telefona.
Troskove kreditne kartice nemas, kreeditni biro oni placaju, znaci nemas troskova sem tih 48 rata.
Sledeci mesec Unicredit banka tebi uplacuje do 12000 na racun. Min cena za telefon za dibijanje para je 20000. Sto skuplji telefon vise para (do 12000) dobijas).
Lepa solucija za ljude koji placaju na vreme, dobro Mts-u dobio je odmah pare. Dobro Unicreditu jer ti telefon prodao skuolje na rate.
Unicredit ceka da zakasnis sa ratom, onda pocinje vreme i uzimanje para za kasnjenje.
Dobro tebi , a karticu mozes korisriti za vece kupovine (Lidl, Gigatron..itd) i tu kupovinu podelis do 12 rata, trosak je 300 din. Taj trosak dak se deli na 12 rate ili deli nisam siguran.
Sasvim lepa ponuda za one koji placsaju obabeze u dan. Bez ove promocije u Unicredit da uzmes kreditnu karticu imao mesecno odrzavanje sto mu dodje oko 200-300din mesecno.
Sticajem okolnosti prosle godine znam troje ljudi koji tako uzeli telefon i pare. Sto je najbolje ljudi imali pare da eskesiraju telefon od 100000, nije ih privuklo 48 rata, nego ovo 12000 sto dobili. 😁
Kome god reko u okruzenju za ovo, cim kazem banka, kaze neka hvala uzecu na rate preko Mts-a. Yettela ili A1. 😁

Hvala na detaljnom odgovoru

A zašto tebi banka uplaćuje na račun 12000din????

Šta je to kao neka nagrada što koristiš njihove usluge?

Nazad
Vrh Dno