Koristi dezer na tom paketu , pa sledeci mesec idi da promeniš paket. Imas pravo da menjaš na skuplji paket , da na njemu ostaneš barem 3 meseca i opet se vratiš na prvobitni uz naplatu promene 99 dinara mesecno.Odbili su da promene paket a evo danas mu prvi dan. Već žalim što sam odbio ponudu A1
Da al se gubi 15m po 1 dinKoristi dezer na tom paketu , pa sledeci mesec idi da promeniš paket. Imas pravo da menjaš na skuplji paket , da na njemu ostaneš barem 3 meseca i opet se vratiš na prvobitni uz naplatu promene 99 dinara mesecno.
Ja samo pitao je mogu sa SokoLite da se prebacim na SokoMax , nije rekla ne , nego u fazonu sta ce vam SokoMax kad imate sve u SokoLite.
Nisam rešio, ali šta tebe briga sta imam sta nemam i zašto prelazim na Max. 😀
Ne gubi se ništa, u sklopu ugovora pise da to možeš, uvek možeš da se prebacis na višu tarifu a nikad na manju. Uvek posle 3 provedena meseca.na višoj možeš da se vratiš na prvobitnu tarifu. Prva promena je besplatna a povratak se naplaćuje 99 dinara.Da al se gubi 15m po 1 dinskupa varijanta.. ne znam, videću još koji dan dal ću uspeti nešto. Ako ne, bolje bez dezera nego račun na full
Kako, meni su rekli maks 60 pre 20 dana. Pitam zbog nekih koje znam da bi uzeli ako daju 70Dobih 70% na Moravu S za ostanak u MTS.
Pa vidi bas zato sto je velika razlika između Omorike S i SokoLite ti ne daju da predjes , ipak imas 350gb neta vise. Dezer svih 24 meseca, imas roming net vise. Imas mtel dodatak aktivan svih 24 meseca.Hvala Bobane, našao sam tu stavku al ne pominje se gubitak ili ostanak besplatnih meseci. Na mts chat podrška mi je rekla da ne mogu da pređem na soko lite. Poslao sam i mail pa ću videti odgovor.
Mada što više gledam mislim da si u pravu
Edit
Al nije mi jasno zašto onda ljudi ne sklope ugovor na omorika S, prebace na soko max za dzabe pa na kraju besplatnih meseci za 99din vrate na omoriku s? Zar ne bi tako uštedeli gomilu novca?
To nudi agent, za poslovnicu mislim da nema takva ponuda. Meni je agent nudio takvr benefite Ali Sam uspeo da izdejstvujem bolje.
Ja sam bio u poslovicu, reko im iz A1 hoću kod vas 15m po 1din, rešila mi odmah bez ikakvog problema. Tako da može i bez agenta.Samo da mi mi neko potvrdi ono sto sam citao ovde. Odlazak u MTS poslovnicu,bez potrebe da se cima agent, daju 15x1 , 9x puna cena(ja bi Soko lite) za prenos broja iz A1?
Omorika S 12m po 1 i 12m po 1300.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari