Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Soko lite je 24 meseca. Zeznuo sam stvar, mislio sam da je i omorika m

Pitaću dal hoce da mi upgraduju na soko lite ako mogu da zadrzim popust

mislim da ti u prilogu ugovora piše da možeš na cenovno veći paket ( soko lajt ) i da zadržiš dogovoreni promo benefit, pa bi te ispalo 15 meseci po 1din i onda 9 meseci po 3750 din mesečno

Odbili su da promene paket a evo danas mu prvi dan. Već žalim što sam odbio ponudu A1 :D

Odbili su da promene paket a evo danas mu prvi dan. Već žalim što sam odbio ponudu A1 :D
Koristi dezer na tom paketu , pa sledeci mesec idi da promeniš paket. Imas pravo da menjaš na skuplji paket , da na njemu ostaneš barem 3 meseca i opet se vratiš na prvobitni uz naplatu promene 99 dinara mesecno.
Ja samo pitao je mogu sa SokoLite da se prebacim na SokoMax , nije rekla ne , nego u fazonu sta ce vam SokoMax kad imate sve u SokoLite.
Nisam rešio, ali šta tebe briga sta imam sta nemam i zašto prelazim na Max. 😀

@Olujche ako nisi ugovorio Omoriku M u radnji, već na daljinu ( agent, call centar ... ), morao si dobiti formular za besplatni odustanak u prvih 14 dana ili piši molbu na mejl da ti ostane promo a da te prebace na Soko Lajt jer ti njihov zaposleni nije rekao da je Deezer na 9 meseci a ne na sva 24 meseca.

Koristi dezer na tom paketu , pa sledeci mesec idi da promeniš paket. Imas pravo da menjaš na skuplji paket , da na njemu ostaneš barem 3 meseca i opet se vratiš na prvobitni uz naplatu promene 99 dinara mesecno.
Ja samo pitao je mogu sa SokoLite da se prebacim na SokoMax , nije rekla ne , nego u fazonu sta ce vam SokoMax kad imate sve u SokoLite.
Nisam rešio, ali šta tebe briga sta imam sta nemam i zašto prelazim na Max. 😀
Da al se gubi 15m po 1 din :) skupa varijanta.. ne znam, videću još koji dan dal ću uspeti nešto. Ako ne, bolje bez dezera nego račun na full

Da al se gubi 15m po 1 din :) skupa varijanta.. ne znam, videću još koji dan dal ću uspeti nešto. Ako ne, bolje bez dezera nego račun na full
Ne gubi se ništa, u sklopu ugovora pise da to možeš, uvek možeš da se prebacis na višu tarifu a nikad na manju. Uvek posle 3 provedena meseca.na višoj možeš da se vratiš na prvobitnu tarifu. Prva promena je besplatna a povratak se naplaćuje 99 dinara.
Pogledaj ceo ugovor i naci ces tu stavku.
Posebna prica sto od 1 septembra u ugovorima treba po novom zakonu da piše u kom momentu imas pravo da totalno bez penala raskines UO. I da lepo objasne jasno i glasno. Primena tog pravilnika je odložena sa 1 jula na 1 septembrar.
Ali ne verujem da su provajderi počeli jos u ugovorima da pišu ako poskupimo imate pravo istog momenta bez penala, bez odlaganja istog momenta da raskinete UO. 😀

Hvala Bobane, našao sam tu stavku al ne pominje se gubitak ili ostanak besplatnih meseci. Na mts chat podrška mi je rekla da ne mogu da pređem na soko lite. Poslao sam i mail pa ću videti odgovor.

Mada što više gledam mislim da si u pravu

Edit
Al nije mi jasno zašto onda ljudi ne sklope ugovor na omorika S, prebace na soko max za dzabe pa na kraju besplatnih meseci za 99din vrate na omoriku s? Zar ne bi tako uštedeli gomilu novca?

Poslednja izmena:
Mislim da u tvom pitanju leži odgovor, ovo što je @boban01 napisao teško da će da važi za mesece sa benefitima. Kakav skuplji paket ako je prvih X meseci cena 1 dinar. Ako si potpisao ugovor na daljinu imaš formular za odustanak, a sad ako uključimo matematiku, mislim da za razliku pune cene izmedju Soko Lite i Omorike M možeš skoro da aktiviraš Deezer kad prodje Deezer promocija. A onda kad prodje promo od ugovora odeš na Soko Lite i imaš Deezer preko njega.

Ako moze neko ko zna da mi kaze samo .. ta ponuda od 15 meseci po dinar jel to samo ako si postpaid negde vec a1 ili yetel pa onda predjes na mts postpaid, jedino tako moze da se dobije ta ponuda jel da? ako si trenutno prepaid predpostavljam da ne daju nista onda

ako si trenutno MTS pripejd, samo svrati u A1 i traži zahtev prenosa broja, a MTS će te zvati da te zadrži i onda im traži 50% na 24 meseca na Soko Lajt ili Soko Maks

Pa, podneo zahtev za prelazak u A1, kad su zvali, prvo su nudili manji popust, ne znam koliko u %, već onu glavolomku sa 2 cene, gde je cena za prvih 6 meseci niža, a na 18 meseci viša od A1 ponude, što sam im rekao, pa su odmah ponudili druge , još niže cene, maltene 70%, kako i stoji u ugovoru, ali na neke sulude cene, više od onih sa sajta, valjda bez popusta na el račun, sa net boostom i sl.... Što sve treba da se ponovo aktivira/deaktivira.

Prilozi

• Screenshot_2025-10-15-16-07-44-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-10-15-16-07-44-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 67
Hvala Bobane, našao sam tu stavku al ne pominje se gubitak ili ostanak besplatnih meseci. Na mts chat podrška mi je rekla da ne mogu da pređem na soko lite. Poslao sam i mail pa ću videti odgovor.

Mada što više gledam mislim da si u pravu

Edit
Al nije mi jasno zašto onda ljudi ne sklope ugovor na omorika S, prebace na soko max za dzabe pa na kraju besplatnih meseci za 99din vrate na omoriku s? Zar ne bi tako uštedeli gomilu novca?
Pa vidi bas zato sto je velika razlika između Omorike S i SokoLite ti ne daju da predjes , ipak imas 350gb neta vise. Dezer svih 24 meseca, imas roming net vise. Imas mtel dodatak aktivan svih 24 meseca.
Ako ti je bas jako bitan dezer, što kaze @jason13 ti vrati ugovor posto je na daljinu pa novi ugovor da tražiš.
Ili jednostavniji nađeš nekog ko je u yettelu da ti da kredencijale za dezer. Sigurno imas nekog bliskog u yettel a da ne koristi aplikacije njihove.😀

Od "pocetka" su davali za Omoriku S 70% a za Omoriku M 60%.

Ističe mi u petak ugovor za Soko lite i zvali su da mi ponude produžetak uz telefon koji želim, u proseku nude na 24 meseca 2270 dinara mesečno što sam odbio i podneću zahtev za prenos broja u subotu u Yettel.
A letos kad sam drugi broj prebacivao u Yettel nudili su mi za Soko lite bez telefona u proseku oko 1100 mesečno ali sam ih odbio zato što sam hteo da uzmem servise koji idu uz Yettel koje sam inače plaćao do tad.
Tako da misim da su mogli više da se potrude, eventualno kad im stigne zahtev za prenos ponude još nešto niže ali čisto sumnjam.

Samo da mi mi neko potvrdi ono sto sam citao ovde. Odlazak u MTS poslovnicu,bez potrebe da se cima agent, daju 15x1 , 9x puna cena(ja bi Soko lite) za prenos broja iz A1?

To nudi agent, za poslovnicu mislim da nema takva ponuda. Meni je agent nudio takvr benefite Ali Sam uspeo da izdejstvujem bolje.

Znaci mora se traziti ta endemska vrsta,agent MTS-a :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Samo da mi mi neko potvrdi ono sto sam citao ovde. Odlazak u MTS poslovnicu,bez potrebe da se cima agent, daju 15x1 , 9x puna cena(ja bi Soko lite) za prenos broja iz A1?
Ja sam bio u poslovicu, reko im iz A1 hoću kod vas 15m po 1din, rešila mi odmah bez ikakvog problema. Tako da može i bez agenta.

@DGoran u poslovnicama isto daju odmah prvih 15 meseci po 1 din za Soko Lajt ili Maks, samo je bitno napomenuti da je prenos iz A1

Ovi iz MTS su jeli neke pečurke. Odgovaraju mi mail da mogu da mi promene omorika M na soko lite, ali plaćam 2000din 9 meseci pa potom 3750din 15 meseci.

Malo mi fali da odem da otkupim ugovor i pređem u yetel

(Edit, prekjuče sam potpisao za omoriku m umesto soko lite i idioti neće da me prebace a da mi ostave popust)

idi u bilo koji MTS i odnesi popunjen formular besplatnog odustanka

Nazad
Vrh Dno