GoranŠa
Poznat
- Učlanjen(a)
- 30.06.2021
- Poena
- 45
Trebao si nam slikati pre ugradnje pa ako upali da i mi pravimo. Meni je padala na pamet kockica od stirodura,da se probusi rupica i ugura senzor u stirodur/stiropor. Ne znam dal bi imalo efekta...Ne valja ga puno prevariti jer moze lose uticati na rad klime, pritisak itd. 2-3 stepena bi bilo idealno. Evo maloprije sam napravio kuciste od kutije za sumece tablete i unutra stavio crnu spužvu (ne klasičnu, već malo onako supljikaviju), sa donje strane je otvoreno a gore sam izbusio rupicu kuda sam provukao senzor i ugurao u tu spužvu. Prema chatgpt i mojoj logici to bi trebalo biti dovoljno za 1-3 stepena.
Praticu kako se ponaša, sad da je upratiti kad ce biti malo ispod nule, prema prognozi za 2 noći.
Ovo bi mi značilo mnogo jer kod mene pola zime bude temperatura do -5 a pola - 10, -15. Na ovo do minus 5 se preguli od defrosta a nikakve potrebe za tim nema
Kablic i na vrhu senzor i sve oblozeno ovim crnim buzirom.Ja imam to belo plasticno da li ti je to neka plocica tu kod mene je nema na 18 ci