Koliko daje maksimalno toplote, koliko planiras da grejesDa li je neko kupovao
HISENSE Energy Pro X 18K QH50BV0A ,
U opisu proizvoda stoji da dolazi i termostat za sobnu temperaturu.kod mene ga nema u paketu(samo daljinski za klimu)
Koliko daje maksimalno toplote, koliko planiras da grejesDa li je neko kupovao
HISENSE Energy Pro X 18K QH50BV0A ,
U opisu proizvoda stoji da dolazi i termostat za sobnu temperaturu.kod mene ga nema u paketu(samo daljinski za klimu)
Tek cu ugradim dosla juce 50 kv javim utiske u ponedeljak.Koliko daje maksimalno toplote, koliko planiras da grejes
50 kvadrata samo ako imas idelanu izolaciju i stolariju. Za 50 kadrata treba 6-7kw klimeTek cu ugradim dosla juce 50 kv javim utiske u ponedeljak.
Pa sad ja grejem sa 43 m2 sa hisense x pro oko 12 ticom, dobro izolacija je Solidna50 kvadrata samo ako imas idelanu izolaciju i stolariju. Za 50 kadrata treba 6-7kw klime
pa dobro ali ta klima na minusima jacim daje sad lupam 3kw, mislim da je to malo za toliki prostorPa sad ja grejem sa 43 m2 sa hisense x pro oko 12 ticom, dobro izolacija je Solidna
Pvc,jedan spoljni zid ,4 sprat,trebalo bi da ugreje 18 ca, da radi non stop.50 kvadrata samo ako imas idelanu izolaciju i stolariju. Za 50 kadrata treba 6-7kw klime
18tica da, mislio sam da je u pitanju 12kaPvc,jedan spoljni zid ,4 sprat,trebalo bi da ugreje 18 ca, da radi non stop.
👍18tica da, mislio sam da je u pitanju 12ka
Potrosnja18 ca odlicna za sada greje stan 50 kv na 8 c nocu videcemo kad bude minus .
Javim veceras u 10 slikam strujeomer pa javim po aplikaciji oko 1 kw na sat i manje zavisi od temperaturePotrosnja
Ovo ti je potrosnja od juce od 17 popodne gde danas nije grejala nekih 4 sataPotrosnja
Javim veceras u 10 slikam strujeomer pa javim po aplikaciji oko 1 kw na sat i manje zavisi od temperature
Ovo ti je potrosnja od juce od 17 popodne gde danas nije grejala nekih 5 sata mada sam. Izbrisao neku potrosnju par sati dok sam istrazivao aplikaciju
6 kw potroseno danas struje od 10 do 21,40 ,nije bilo tolioo hladno ,svi uređaji po potrebi radili (sudo,friz,tv stalno,sporet,ves masina ,susilica ne znam da li je , ) tako da sam zadovoljan ,lepo u stanu toplo.Potrosnja
Da i meniPozdrav kolege,jel jos nekom prestala da radi aplikacija?
Opet kinezi nesto cackaju 😂Da i meni
Ok je sad,sve radi normalno. Azurirali je kinezi da manje ide u DF 😁Proradila app ali meni nema klima kad se ulogijem... Il sam pobrkao email. Kakvo je kod vas stanje ?
Ja danas bas razmisljam da sta radim sa senzorom na vanjskoj da ga prevarim za bar 2-3 stepenaOk je sad,sve radi normalno. Azurirali je kinezi da manje ide u DF 😁
Kod mene sve kao i pre jos sam mu ubacio Tv Hisense 65 "Proradila app ali meni nema klima kad se ulogijem... Il sam pobrkao email. Kakvo je kod vas stanje ?
Meni neJel vam ide u df ovih dana..?
A sta treba da se uradi? Da se zastiti od hladnoce ili? Nije isla u DF jos uvek,vidim da ce vcrs magla kod nas pa mozda ce vcrs.Ja danas bas razmisljam da sta radim sa senzorom na vanjskoj da ga prevarim za bar 2-3 stepena
Hisense je kod vecine modela programiran da radi defrost kada je temperatura nula i ispod na 45 minuta u trajanju od 7 minuta a grijac radi stalno. Nije to nista strasno ali je sa druge strane totalno bespotrebno kod inace poprilicno dobre klime. Da se moze preprogramirati ja bi nastimao da defrost radi na 2-3 sata a da se grijac pali na npr -5 i hladnije. Medjutim nemamo opciju za to, ali mozda kad bi malo prevarili senzor temperature vanjske jedinice da misli da je par stepeni toplije neo sto jeste. Tako da da bezveze da pali defrost na 45 minuta a temperatura 0 ili -1, da bar to krene raditi od temperature -5A sta treba da se uradi? Da se zastiti od hladnoce ili? Nije isla u DF jos uvek,vidim da ce vcrs magla kod nas pa mozda ce vcrs.
daJel ovo taj senzor?
Pogledajte prilog 509420
A kad bi se skinuo poklopac odozgo,otkacio senzor sa njegovog lezista i stavio unutra kod kompresora,pretpostavljam da je unutra toplije nego gde sad stoji?Hisense je kod vecine modela programiran da radi defrost kada je temperatura nula i ispod na 45 minuta u trajanju od 7 minuta a grijac radi stalno. Nije to nista strasno ali je sa druge strane totalno bespotrebno kod inace poprilicno dobre klime. Da se moze preprogramirati ja bi nastimao da defrost radi na 2-3 sata a da se grijac pali na npr -5 i hladnije. Medjutim nemamo opciju za to, ali mozda kad bi malo prevarili senzor temperature vanjske jedinice da misli da je par stepeni toplije neo sto jeste. Tako da da bezveze da pali defrost na 45 minuta a temperatura 0 ili -1, da bar to krene raditi od temperature -5
da
Ne valja ga puno prevariti jer moze lose uticati na rad klime, pritisak itd. 2-3 stepena bi bilo idealno. Evo maloprije sam napravio kuciste od kutije za sumece tablete i unutra stavio crnu spužvu (ne klasičnu, već malo onako supljikaviju), sa donje strane je otvoreno a gore sam izbusio rupicu kuda sam provukao senzor i ugurao u tu spužvu. Prema chatgpt i mojoj logici to bi trebalo biti dovoljno za 1-3 stepena.A kad bi se skinuo poklopac odozgo,otkacio senzor sa njegovog lezista i stavio unutra kod kompresora,pretpostavljam da je unutra toplije nego gde sad stoji?
Ja imam to belo plasticno da li ti je to neka plocica tu kod mene je nema na 18 ciJel ovo taj senzor?
Pogledajte prilog 509420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari