Šta je novo?

XIAOMI Mijia Inverter Klima uređaj Pro Eco

Kako god. Specifikacija je bolja od Pulara. Imao sam dosta njihovih pametnih uređaja. Stvarno su jako dobri i ni na jedan nemam zamerku.

Kao i svaki Xiaomi uređaj, za par meseci 20-30% popust

Trenutno je skup.

Bez ugradnje sam uredjaj 50k

Zna li se kolika je garancija? Bice ok kao i svaka budzet ja mislim.

2 god. Verovatno kao i kod svih kad posle radiš servis produži se.
A ne bih rekao da je skupa. Veći su koeficijenti seer i scoop. Ima praćenje potrošnje u xiaomi aplikaciji.
Povezivanje na Google home. Ide na - 32.
Energy label za pular i nju
U toploj zoni troši 50% manje struje!!!

Prilozi

• Screenshot_20251015-122733.Chrome.png
    Screenshot_20251015-122733.Chrome.png
    426.7 KB · Pregleda: 62
  • Screenshot_20251015-122456.Chrome.png
    Screenshot_20251015-122456.Chrome.png
    199.3 KB · Pregleda: 62
Поредиш климе са потпуно различитим Pdesign, тј. бабе и жабе. Годишња потрошња је у директној сразмери са Pdesign. Енергетска ознака иначе не говори пуно о могућности климе.
Могу само да замислим како ће без грејача тацне са својих 25 килограма да ради на -32. Ајд бар има АИ па можете да дискутујете коју грејалицу да купиш да се не смрзнеш скроз.

Po toj nalepnici u obe zone trosi 50% struje, a Scop 15% bolji...the math ain't mathin'.

Sada kada Mitar rece, pogledah i ja da si poredio sa Gree 24kom...

Шта зашто?

Ево једна клима која има сличан PdesignH и исти SCOP као овај Шаоми, коју би пре одабрао?
1760609345155.png

A da li ta radi na -32C i dolazi sa besplatnom ugradnjom?

Jel ubacujemo i cenu u matematiku kad se odlučujemo koju bih?
Ja kažem za iste pare kao najprodavaniji Gree daje više. Dosta.

Kada dodje neki brend koji ne proizvodi dosta svojih proizvoda, pa verovatno ni ovaj i stavi da mu klima od 50k dinara i 25kg bez grejaca radi na -32C, dalje me ne zanima sta pisu.

Bas sam istraživao. Nema mnogo podataka. Najčešće se vezuje za Mideu. A završava se alo već nije fabrika u wuhanu koja ce napokon proizvoditi sve Xiaomi uređaje. A možda je navodno već iz te fabrike ali ne može se znati bez serijskog broja uređaja.

To je Kina, za Evropu je tek od nedavno dostupan prvi uređaj:

Post in thread 'Klima uredjaji - opšta diskusija' https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/post-7554514

Inače u Kini daju i 10 godina garancije:

Xiaomi-Air-Conditioners-10yrs-warranty-1152x1536.jpeg

Najžalija su mi ona 3 m bakarne cevi što platim džabe

Ovde se vise ne zna ko pije, a ko placa. U drugoj temi ova klima se opisuje kao zverka, a u ovoj temi ne valja. Dajte ljudi, drzite se jednog 😆

Pa ovi sto trose 200K po klimi, normalno da hejtuju, a mi siromasi sto koristimo klime od 40k, nama je super.

Hejtovali, nehejtovali, klima od 40k je realno budžet segment. Ova je bez ugradnje cca 50k i ko veruje da je Šaomi napravio neki tehnološki proboj na polju klimatizacije, verovatno veruje i u deda mraza. Još samo precizno da utvrdimo čiji je rebrending i naći ćemo i specifikacije.

Kao i svaki Xiaomi proizvod, na papiru cuda, u praksi ni blizu.

Q: What is the net weight of the Mijia Air Conditioner Pro Eco A+++ 12K?
A: The net weight of the Mijia Air Conditioner Pro Eco A+++ 12K indoor unit is 9.8 kg, and the net weight of the outdoor unit is 25.5 kg.
Q: Is the compressor of the Mijia Air Conditioner Pro Eco A+++ 12K an inverter type?
A: Yes, the Mijia Air Conditioner Pro Eco A+++ 12K uses a full DC inverter compressor, model GSX098BKSF6JV9.

Q: What brand is the compressor used in the Mijia Air Conditioner Pro Eco A+++ 12K?
A: The Mijia Air Conditioner Pro Eco A+++ 12K uses a compressor manufactured by Highly.

FAQ:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno