Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ta prodavnica akhifi ima odlicne kupone ali nisu uvek najjeftiniji. Ja sam kupio bas ovaj model za 14$ na prosloj rasprodaji, prema recenzijama, za ove pare ima mnogo boljih modela.

Ako ti nije taško, da li mogao da postaviš link ka neki boljim modelima. Da znam šta da pojurim :)

Hocu opet led traku da uzmem ali na svakoj je preko coins 2%. Je li neko nasao neku sa popustom? Bela traka jednobojna

Ako ti nije taško, da li mogao da postaviš link ka neki boljim modelima. Da znam šta da pojurim :)
Za 10-20$ ne moze da se pogresi sa Tangzu waner 2 po pitanju zvuka i vrednosti dodataka, mada su po meni malo vece za usi. Pored toga imas Truthear Gate, Tanchjim Bunny, Tanchjim Zero Ultima, Qkz x Hbb ili Kbear rosefinch ako si basshead. Za 20-50$ Kefine Klean, Epz q1 pro, Inawaken Dawn ms ili artti t10

Za 10-20$ ne moze da se pogresi sa Tangzu waner 2 po pitanju zvuka i vrednosti dodataka, mada su po meni malo vece za usi. Pored toga imas Truthear Gate, Tanchjim Bunny, Tanchjim Zero Ultima, Qkz x Hbb ili Kbear rosefinch ako si basshead. Za 20-50$ Kefine Klean, Epz q1 pro, Inawaken Dawn ms ili artti t10

a da li si imao neku sa mikrofonom na bubici + na kabliću ?

Jel osvajate nesto na ovim "0.01$ Trials"? Posle duzeg vremena su me izvukli za putnu torbu na oba acc. 3$ shipping ali mozda vredi nesto

Preporuka po pitanju zvuka za 7hz Crinacle Zero 2 i Tangzu Waner po pitanju zvuka i kvaliteta pakovanja. Ima ih u jako lepim bojama sa finim dodacima i mogu da posluže kao poklon pogotovo za lepši pol

Da li imate preporuku za neki smart sat?
Koristim Zablaze vibe 7 pro godinu ipo, najvise mi sluzi za alarm, razgovore i obavestenja

Da li imate preporuku za neki smart sat?
Koristim Zablaze vibe 7 pro godinu ipo, najvise mi sluzi za alarm, razgovore i obavestenja
Ja koristim skoro 6 meseci Kumi Gw6 i odličan je za 24e koliko me izašao na kraju. Lepo se čuje razgovor, baterija 7-8 dana izgura, sve radi što bi se reklo.

Ima li mozda kroz coine nekih dobrih hdmi-hdmi kablova duzine tu od metar do dva metra?
Trebalo bi mi mozda dva tri kabla pa ako ima nesto da je dobrog kvaliteta ako moze neko da ostavi neki link?
Cisto da znam sta valja pa cu pratiti cene.

Danas mi stize poslednja posiljka, trenutno sam na 0 narudzbina, ne secam se da se to desilo skoro.

Valjda ce da obraduju necim za 11.11.
I ja sam bio spao na nekoliko, pa sam poručivao neke ljuljaške i igračke za papagaja, samo da nešto čekam. A čekam neka sniženja za malo skuplje stvari. Svaki dan gledam, ali izgleda da ću tek za 11.11. možda nešto dobiti.

Kod mene su popusti maks 80%(MKD coins), ili mi prso nalog/shadow ban ili jednostavno nema nista da se kupi :D

Ja sam jutros imao na neki alat 85%, sve iz iste prodavnice. Artikli mi stoje na listi želja pa su verovatno bili ponuđeni zbog toga.

One tuš baterije što smo uzimali ispod 1$, skoro porucio za rezervu, kad ono LA...HU. Bice troskova preko Niske carine. Razmisljam se dal da ih preuzmem.
Uvek su ih slali bez pracenja...
P.S.
Ima ga na temu, tako da se na ali ne isplati vise, da znate...

Poslednja izmena:
Odlične su, crne, ja sam uzeo i crevo, savitljivo. Samo što se na crnoj boji brzo hvata kamenac i vidi se pa mora da se češće čisti. Uzimali smo ih za po 1$,ja sam uzeo 5 i razdelio po familiji :)

Vidi se da se slabije poručuje! 🤣
30.09 - stigao na carinu
03.10 - pušten

Prilozi

• Screenshot_2025-10-03-16-42-46-883_org.mozilla.firefox.png
    Screenshot_2025-10-03-16-42-46-883_org.mozilla.firefox.png
    122.2 KB · Pregleda: 32
Kupovao sam ih, nemam primedbe na njih kao i niko iz komšiluka.
E super cisto da znam sta bih mogao poruciti kad bude ok cena.Koliko vidim sada je na slabom popustu kroz coine,samo 2 posto.
Trebalo bi mi nesto sto je hdcp 2.2 standard.
Ako ima jos neka preporuka za dobar hdmi-hdmi kabl dajte preporuku?

Treba mi preporuka za neki povoljan micro hdmi kabel za raspberry pi, 1m je dovoljan

ja sam kupio HDMI to MicroHDMI adapter za nesto sitno i dobro radi posao, ali imam i originalni RPi kabl.

Nazad
Vrh Dno