Jasno, znači piše da je za primaoce zarade, a zapravo se odnosi samo na platu...Jesam, penzioneri ne mogu uzeti onlajn kredit.
Ti faktički preko aplikacije sve to isto implicitno potpišeš mobilnim tokenom, a uživo moraš ručno, plus onlajn svu dokumentaciju generiše aplikacija, dok uživo to rade službenik i štampač. Rešenje bi bilo da uvedu elektronski potpis za prihvatanje ponuda datih u poslovnici, što neke banke i imaju u ovom ili onom obliku, ali Aik očigledno ne.Ali čudi me, on lajn to se odradi sa nekoliko klika i za 5 minuta a u banci tolika procedura.
Čudan im je taj kriterijum, penzija stiže im sigurno dok zaposlen danas znamo kako može vrlo lako ostati bez posla.Jasno, znači piše da je za primaoce zarade, a zapravo se odnosi samo na platu...
Pojavi se petnaestak minuta nakon podnetog zahteva preko aplikacije. Inače proverena informacija je da sa Start paketom je max iznos 200k dinara i 2k evra. Ko hoće veće iznose mora Advance ili Superme paket. Može da se prebaci koliko hoćeš ali kamata ide na te smešne iznose.Jedno pitanje i od mene. Rođak kojem je Aik glavna banka (a on je meni glavni izvor informacija o njoj) planira da otvori ovu štednju jer mu danas ističe neka oročena, pa time dobija slobodna sredstva. Iz nekog razloga mu se, međutim, ne pojavljuje ta opcija u mobilnom bankarstvu, pa će ići uživo da pokuša da otvori. Tu sad postoji nedoumica oko ograničenja od 12 meseci. Da li je reč o kalendarskim mesecima ili se gleda baš puna godina od otvaranja? Drugim rečima, da li je pametno da ide danas (jeste ako se gleda puna godina) ili da sačeka sledeću nedelju ako se gledaju kalendarski meseci (jer bi mu onda ako danas otvori prvi mesec bio septembar, sa preostala svega četiri dana, što je malo)?
U teoriji mozes, praksa drugačije uglavnom pokaže. Službenici ćete verovatno poslati u ekspozituru gde si je otvorio, ali ako si dovoljno uporan uspeces u Smederevu.Ako je kreditna kartica superkartica otvorena u aik pozarevac. Da li moram da idem tamo da istu zatvorim iako u Smederevu imaju dve poslovnice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari