Šta je novo?

TCL televizori

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
TCL Technology Group Corporation osnovana je 1981. godine u kineskom gradu Huizhou pod nazivom TTK, a od 1985. godine posluje pod nazivom TCL, što je skraćenica od The Creative Life.

U svom portfoliju imaju dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i malih električnih uređaja.

Već dugi niz godina su među tri vodeća proizvođača po broju prodatih televizora u svetu na godišnjem nivou, drugi po broju proizvedenih televizora na svetskom nivou, i među vodećim po broju prodatih televizora na teritoriji SAD u prošloj godini, mada generalno svi proizvođači na tom polju i dalje dosta zaostaju za Samsungom, jer je svaki treći televizor koji se proda na svetu proizveden od strane tog južnokorekjskog proizvođača, koji sa LG i Sony i dalje tradicionalno drži 60% celokupnog svetskog tržišta televizora (doduše po prihodima od prodaje, a ne po broju prodatih primeraka).

Elem, pošto je ovo kod nas relativno nepoznat brend, otvaram ovu temu jer je dosta članova foruma u prethodnom periodu kupilo televizor ovog proizvođača, pa je red da imamo gde da razmenjujemo iskustva i utiske, i pomažemo jedni drugima u rešavanju problema, za koje se nadam da ih neće biti mnogo i da ćemo ih zajednički brzo i uspešno rešavati.

Izvolite...

Gledam evo da kupim novi 75inch tv.. tcl c855 je prvi pik i sad naletim na c7k koji je i jeftinij od c855 za nekih 300 maraka! Sta mi je sad bolje uzeti? Po specifikacijama su tu negdje koliko sam mogao naci! I da je ovaj c7k 2025 godina a c855 2024 godina

Gledam evo da kupim novi 75inch tv.. tcl c855 je prvi pik i sad naletim na c7k koji je i jeftinij od c855 za nekih 300 maraka! Sta mi je sad bolje uzeti? Po specifikacijama su tu negdje koliko sam mogao naci! I da je ovaj c7k 2025 godina a c855 2024 godina
I ja sam mislio kupiti C855 od 75 i nema ga nigdje kod prodavaca u BiH pa sam naručio danas C7K od 65. Pa da tu su negdje po specifikacijama ali vidjećemo kad mi stigne

Jel imao jos neko problema na v497 i v538.
C805 model zakucava hbo max aplikacija na obe verzije nakon stiskanja skip intro ili next episode, proradi tek nakon restarta tv-a

Poslednja izmena:
Jel imao jos neko problema na v497 i v538.
C805 model zakucava hbo max aplikacija na obe verzije nakon stiskanja skip intro ili next episode, proradi tek nakon restarta tv-a
Ja sam imao taj problem ranije, ali ne sećam se na kojoj verziji. Sad sam na V534 i radi sve ok.

Ja više ne jurim apdejte, na nekoj sam beti od prije par mjeseci i ne pada mi na pamet da apdejtujem. Svako malo izbacaju apdejte bez ikakvog changelog-a, stalno nedoumice sa slikom, jel sad bolje procesiranje, jel bolji hdr, trza li dv, ma idi bre, ne diram više ništa...

Ja sam na 497 presao jos sa 135 i ne bih ni dirao vise da mi nije zabagovalo ovo

TCL C7K vs LG C5
Veoma zanimljiv video. Dve razlicite tehnologije side by side.

Nazad
Vrh Dno