Ja čekam da mi pošalju. Još uvek je u pripremi u skladištu. Naručila sam u petak.Jel neko nabavio 10l model?
Radi li taj novi nešto?Pričaj nam..Ako vam izađe tvrdo pecivo probajte da ga zavijete u vlažnu krpu pa u kesu da odstoji. Sigurno će tako postati mekše.
I meni treba. kod kineza nisam nasaoUzimao neko rešetke za 6.5L verziju? I gde ?
Dimenzija je 22x22cm.
Ništa posebno. Fryer ko fryer samo je kvalitetnije napravljen ako uporedim sa onim prvim od 3,5l. Plastika ne krcka i nekako je mat. Mala komora je odlična za jednu osobu.Radi li taj novi nešto?Pričaj nam..
22.6 x 22.6 cm
Uzimao sam ja sa aliexpresa.Konkretno sa ovog linka.Samo je moj electrolux od 5.4 litre i uzeo resetku od 20 cm precnika i visine od 7cm.Tada je platio 4.48 eura.Uzimao neko rešetke za 6.5L verziju? I gde ?
Dimenzija je 22x22cm.
To pitaš da zameniš postojeće jer su oštećene/izgubljene?Uzimao neko rešetke za 6.5L verziju? I gde ?
Dimenzija je 22x22cm.
Ja sam ostetio. Zalepi se meso i onda dok skinem grebem. Nije odmah, ali malo po malo i sada ima ogoljenih delova koji su zardjali.To pitaš da zameniš postojeće jer su oštećene/izgubljene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari