Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Ocekivano losiji od prvog dela.
Ali zaslugom Boba Odenkirka sasvim prosecan film.
Njegov glas, izraz lica...
Gledao bih ga uvek. Cak i da samo cita vesti ili vodi "Zikinu sarenicu".
Zato od mene ocena vise 6/10.

John Wick sa Temua.
Obozavam glumca, ali nije mu ovo nista trebalo. Taj imidz tough podcenjenoj lika, koji kao dobija realisticne batine za razliku od Wicka koji ima bullet proof svileno odelo, mu ne stoji preterano. Mada pretpostavljam da je i ovo bolje nego da je prodao dupe marvelu pa postao superheroj... kao Entoni Hopkins :ROFLMAO:

Novi Naked Gun, dno dna.
Ne razumem ocene...ostario sam izgleda.
Ali nijedan poluosmeh da mi izmami.
5/10
Recycle fore, recycle producent (family guy-a), recycle detinjstvo.

mada, moram da se ogradim, komedije ne gledam.. bas dugo,
poslednja je bila neki kraj sveta sa reunion obilaskom pubova..

Together (2025)

Glupost, najviše jer mnogo toga nije objašnjeno.
5/10

Koji pad kvaliteta novih filmova, pa to je strašno. Još kad uđem u ovu temu da vidim preporuku za neki, vaše ocene samo potvrđuju

Ako neko napise 3/10, ne znaci da meni nije 7/10, jedino je imalo logike sa lajkovima pa ako 10 ljudi odreaguje da je tako onda je mozda loše.

Ono botovi iz indije udaraju negativne ili pozitivne ocene

Tako da,IMD mi koristi da vidim ko glumi,režira eventualno trailer

Mislio sam na forum lajkove. Kada si vec spomenuo IMDB ne znam ko sta udara ali u 80% stvari slazem se rangiranim tamo.

Ovde mi svaki komentar znači jer su mi se se pojedinci tako isprofilisali da je nečija preporuka znak da to obavezno pogledam, a nečija preporuka upozorenje da to ni po koju cenu ne uzimam ni u razmatranje a kamoli odgledam - i obratno kada pojedinci nešto ne preporučuju...

Jedan od animea koji je ocigledno posluzio kao izvor gomile referenci za Miyazakijeve soulse-bourne igre, pored Berserka i jos nekih.
Najociglednija je inspiracija za Ranni i Death rite bird iz Elden Ringa, da ne spominjem ostale.
Traje oko sat vremena i iako bi mnogima bio dosadan jer se ne desava nista, zapravo je nesto sto je otvoreno razlicitim tumacenjima i pravom vizualnom uzivanju.
Reziser je cuveni Mamoru Oshi, kreator prva dva Ghost in the shella (remek dela) i Patlabora, tako da je suvisno reci da je film umetnicki tu u reonu vec navedenih animea.

8/10 od mene.

Poslednja izmena:
^Гледа се под обавезно (берзерк изашо финални танкобон, па ко није прочитао, изволте)

Иначе , за вађење флека од овог новог Накед Гун срања,
фина комендија Black Dynamite.

Има доста садизма. Пристојно.

WTF. Nisam ni znao da se pravi remake, a kamoli da izlazi sada.
Upravo pogledao trailer, sramotno u poredjenju sa originalom.
Inace Parasite zasluzuje sve hvale, 9/10!

Slusao obradu The Smashing Pumpkins The Beginning Is the End Is the Beginning i skontao da je Ozzymandis hiljadu puta bolji Lex Luthor od bilo koje ekranizacije istog. Da je Man of steel 2 napravio Snyder i iskoristio slicnu verziju Ozzimandisa mislim da bi to bio najbolji Supermen film ikada.

Gledljivo, ali za jedan horor mlako. Premisa može da zaintrigira mada ne ispunjava svoj potencijal. U suštini kao horor je prilično jalov film jer oskudeva u tim nekim scare momentima, više se oslanja na skromnu vizuelnu grotesku. Glumački par ima dobru hemiju, verovatno tim više što su i u rl partneri. Uglavnom može se pogledati za razbibrigu.

Nazad
Vrh Dno