Ako će ti ovo pomoći moje iskustvo sa naručivanjem parfema za sada je ok. Uzeo sam 2 parfema od prodavca arole i dobri su nisu neke kopije. Nisam uzimao ove skuplje hteo sam ove arape da probam kakvi su i nisu loši. I jedan sam uzeo preko sparka ok je parfem ali na meni nekako ne leži i mislio sam da su mi uvalili neku kopiju. Poklonio ćaletu i na njemu baš lepo miriše i traje parfem tako i da su oni ok.Da li je sigurno i ima logike kupovati parfeme preko ananasa? Kupio bih neke skuplje koje prodaju Spark i Only Brands (o kojima nisam nista nasao guglajuci) jer su jako dobre cene. Plasi me da li postoji opcija da budu fejk.
Ja sam kupovala vec par puta, po meni je sve original nisu kopije...Spark je ananas koliko sam ispratio a only brands nemam ideju ko je? Nasao sam ih samo u APR medjutim nisam istrazivao dublje i ne znam gde se prodaju njihovi proizvodi.
![]()
Acqua di Parma Unisex toaletna voda Blu mediterraneo Fico di Amalfi EDT 180 ml | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Acqua di Parma Unisex toaletna voda Blu mediterraneo Fico di Amalfi EDT 180 ml online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
![]()
Tom Ford Muški parfem Noir Extreme Parfum, EDP, 100 ml | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Tom Ford Muški parfem Noir Extreme Parfum, EDP, 100 ml online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Brendirani su parfemi i uzeo bih ova dva koja su na popustu jeftinija za po 50€ od bilo kog sledeceg legitimnog mesta za kupovinu, pa jos ako bih uleteo i a5000 bilo bi fantasticno.
Ovaj tom ford je 25500 u jasminu na 20% koliko vidim?Taj Tom Ford je jeftiniji u Jasminu.
malo mi je tesko da poverujem u to, al ajde.. ovako za 10% razlike u ceni ne boli me glavaTF imate preko KP za 150e, a ADP za 90e. Naravno pricam o originalima.
Fora je što sam par skupljih stvari stavio iz SPARK-a i posle dodao jos neke podloge za miša isto iz SPARK-a i za te podloge od par stotona dinara posebno naplacuje dostavu, a nema logike jer su od sparka svi artikliAnanas dodje kao Kupujemprodajem za prodavnice. Ako salju iz više prodavnica, svaka posebno naplaćuje dostavu.
Zato ja u 95% slučajeva naručujem samo ako je "abrzo".
Maaa ako ti treba 10000% proverena priča za parfeme javi mi se u inbox, jasmin i ostali su katastrofa koliko deru... I ja sam pola života preko njih uzimao dok nisam skontao da su 40% skuplji od svih i dok nisam saznao za te ljude što su proverenimalo mi je tesko da poverujem u to, al ajde.. ovako za 10% razlike u ceni ne boli me glava
To ti je kada ima još samo jedan proizvod, ti ga ubaciš u korpu ali neko je u međuvremenu kupio i naručio taj proizvod. Softver automatski ga skida sa stanja, i tebi kaže da izbaciš artikal. Ako neko ko je naručio u međuvremenu otkaže, javiće se ponovo na stanju.Da li se nekome dešavalo da hoće da naruči nešto i da mu izbaci da artikal više nije dostupan,i da li se dešava da se opet brzo pojavi ili teška priča? Laptop je u pitanju
Aktivirace ti ga opet. Kako si platio? Meni to izlazi kad pokušam da platim poklon karticom + platnom karticomSad ću da poludim... čekao sam a3000 da uzmem TV neki na poklon, i vidim da je danas, unesem sve, primi kod, i kad sam kliknuo na plaćanje, nešto onaj secure prozor za token za karticu izbaguje. Vratim nazad, ponovo... ne radi kod. Pa da pukneš od muke.
Parfemi su legit, ali parfemanija je black market.Parfemanija je legit za parfeme
Nista brate,to ti je klasika na ananasu.Поручио сам Barcelona ранац, петници и још неке ситнице још у четвртак. Продавац Кенгур. Тако је стајало све до вечерас, у 23h ми отказали поруџбину.
И даље се може поручити, али по већој цени.
Шта могу урадим, нека жалба?
Posaljite zalbu i trazite da prodavac Kengur posalje kupon za popust. Print scr porudzbine i otkaza obavezno.Поручио сам Barcelona ранац, петници и још неке ситнице још у четвртак. Продавац Кенгур. Тако је стајало све до вечерас, у 23h ми отказали поруџбину.
И даље се може поручити, али по већој цени.
Шта могу урадим, нека жалба?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari