Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li je sigurno i ima logike kupovati parfeme preko ananasa? Kupio bih neke skuplje koje prodaju Spark i Only Brands (o kojima nisam nista nasao guglajuci) jer su jako dobre cene. Plasi me da li postoji opcija da budu fejk.

O kome nisi nista nasao, Sparku, Only brands-u ili o parfemima ?

Poslednja izmena:
Spark je ananas koliko sam ispratio a only brands nemam ideju ko je? Nasao sam ih samo u APR medjutim nisam istrazivao dublje i ne znam gde se prodaju njihovi proizvodi.

Brendirani su parfemi i uzeo bih ova dva koja su na popustu jeftinija za po 50€ od bilo kog sledeceg legitimnog mesta za kupovinu, pa jos ako bih uleteo i a5000 bilo bi fantasticno.

Nista manje rizicno od kupovine u Liliju...

Da li je sigurno i ima logike kupovati parfeme preko ananasa? Kupio bih neke skuplje koje prodaju Spark i Only Brands (o kojima nisam nista nasao guglajuci) jer su jako dobre cene. Plasi me da li postoji opcija da budu fejk.
Ako će ti ovo pomoći moje iskustvo sa naručivanjem parfema za sada je ok. Uzeo sam 2 parfema od prodavca arole i dobri su nisu neke kopije. Nisam uzimao ove skuplje hteo sam ove arape da probam kakvi su i nisu loši. I jedan sam uzeo preko sparka ok je parfem ali na meni nekako ne leži i mislio sam da su mi uvalili neku kopiju. Poklonio ćaletu i na njemu baš lepo miriše i traje parfem tako i da su oni ok.

Spark je ananas koliko sam ispratio a only brands nemam ideju ko je? Nasao sam ih samo u APR medjutim nisam istrazivao dublje i ne znam gde se prodaju njihovi proizvodi.

Brendirani su parfemi i uzeo bih ova dva koja su na popustu jeftinija za po 50€ od bilo kog sledeceg legitimnog mesta za kupovinu, pa jos ako bih uleteo i a5000 bilo bi fantasticno.
Ja sam kupovala vec par puta, po meni je sve original nisu kopije...

Taj Tom Ford je jeftiniji u Jasminu.

Stavio sam u korpu 5-6 proizvoda, e sad tu su 3 različita prodavca i vidim da ispod svake stavke piše po 349 rsd dostava... Ja sam iskreno mislio da ako se naručuje sve preko ananasa da ide jedna cene dostave , kolika god bila ali jedna dostava da se plaća

Ananas dodje kao Kupujemprodajem za prodavnice. Ako salju iz više prodavnica, svaka posebno naplaćuje dostavu.

Zato ja u 95% slučajeva naručujem samo ako je "abrzo".

Ananas dodje kao Kupujemprodajem za prodavnice. Ako salju iz više prodavnica, svaka posebno naplaćuje dostavu.

Zato ja u 95% slučajeva naručujem samo ako je "abrzo".
Fora je što sam par skupljih stvari stavio iz SPARK-a i posle dodao jos neke podloge za miša isto iz SPARK-a i za te podloge od par stotona dinara posebno naplacuje dostavu, a nema logike jer su od sparka svi artikli
malo mi je tesko da poverujem u to, al ajde.. ovako za 10% razlike u ceni ne boli me glava
Maaa ako ti treba 10000% proverena priča za parfeme javi mi se u inbox, jasmin i ostali su katastrofa koliko deru... I ja sam pola života preko njih uzimao dok nisam skontao da su 40% skuplji od svih i dok nisam saznao za te ljude što su provereni

Da li se nekome dešavalo da hoće da naruči nešto i da mu izbaci da artikal više nije dostupan,i da li se dešava da se opet brzo pojavi ili teška priča? Laptop je u pitanju

Da li se nekome dešavalo da hoće da naruči nešto i da mu izbaci da artikal više nije dostupan,i da li se dešava da se opet brzo pojavi ili teška priča? Laptop je u pitanju
To ti je kada ima još samo jedan proizvod, ti ga ubaciš u korpu ali neko je u međuvremenu kupio i naručio taj proizvod. Softver automatski ga skida sa stanja, i tebi kaže da izbaciš artikal. Ako neko ko je naručio u međuvremenu otkaže, javiće se ponovo na stanju.

Sad ću da poludim... čekao sam a3000 da uzmem TV neki na poklon, i vidim da je danas, unesem sve, primi kod, i kad sam kliknuo na plaćanje, nešto onaj secure prozor za token za karticu izbaguje. Vratim nazad, ponovo... ne radi kod. Pa da pukneš od muke.

Sad ću da poludim... čekao sam a3000 da uzmem TV neki na poklon, i vidim da je danas, unesem sve, primi kod, i kad sam kliknuo na plaćanje, nešto onaj secure prozor za token za karticu izbaguje. Vratim nazad, ponovo... ne radi kod. Pa da pukneš od muke.
Aktivirace ti ga opet. Kako si platio? Meni to izlazi kad pokušam da platim poklon karticom + platnom karticom

Aktiviran je opet i ovaj put sam odradio. Fazon je što mi se u Chrome kad kliknem na plati pojavi prvo prozor sa dvije slike koje se ne učitavaju i ispod "click here to continue", što mi se učinilo sumnjivim. Kad sam sad odradio sve, dobio sam isto, ali sam kliknuo na nastavi i tek onda dobio onaj prozor za unošenje jednokratne šifre. Bitno je da je prošlo.

Поручио сам Barcelona ранац, петници и још неке ситнице још у четвртак. Продавац Кенгур. Тако је стајало све до вечерас, у 23h ми отказали поруџбину.
И даље се може поручити, али по већој цени.

Шта могу урадим, нека жалба?

Поручио сам Barcelona ранац, петници и још неке ситнице још у четвртак. Продавац Кенгур. Тако је стајало све до вечерас, у 23h ми отказали поруџбину.

Nista brate,to ti je klasika na ananasu.

Posaljite zalbu i trazite da prodavac Kengur posalje kupon za popust. Print scr porudzbine i otkaza obavezno.

Da li još nekoga poslednja verzija aplikacije izloguje i po više puta dnevno?

Svaki put kad otvorim aplikaciju nisam ulogovan. Baš su je sredili

Da li je iko nekad kontaktirao SPARK ananasov?

Zanima me kad ce opet biti neki artikal dostupan ali ne mogu da nadjem njihov mejl nigde

Da li vam je normalno stigao vaucer iz one akcije sto je bila da se izabere iznos nakon obavljene kupovine u avgustu? Stiglo mi je pocetkom septembra da odaberem i nakon toga da ce poslati sutradan medjutim do danas nije stigao vaucer, nema ga ni u junk.

Meni je stigao. Čak su me posle nedelju dana podsetili da ga još nisam iskoristio.

Nazad
Vrh Dno