Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda.

Jel nosio neko u Macolu ili iStyle telefon na zamenu leđa preko AC+? Ispade mi 15 Pro i pukoše leđa, pa me zanima koliko zadržavaju obicno telefon za zamenu samo leđa? Hvala :)

Nisam siguran da je Istyle opcija,doduse slali su neki dan mail sa novim sajtom,pise da imaju i servis(konacno ali mozda). Pre je jedino Macola i Pro Mobi bila opcija.

Promobi i možeš da ih pozoveš, javljaju se na telefon za razliku od drugih servisa 😃

Ja sam nosio u iStyle dok je telefon bio u AC+ i za nedelju dana sam dobio nov telefon. A u Pro mobi mi nisu ni pogledali telefon preko nedelju dana.

Ja sam nosio u iStyle dok je telefon bio u AC+ i za nedelju dana sam dobio nov telefon. A u Pro mobi mi nisu ni pogledali telefon preko nedelju dana.
Ja sam u iStyle čekao nov 13 Pro 83 dana. Ima negde u temi i jako sam bio isfrustriran njihovim ponašanjem i nejavljanjem. Dobio si nov telefon za samo razbijena leđa? Koji uređaj je bio u pitanju?

iStyle nikad vise. Dosao im uredjaj i od Beograda do Novog Sada im je trebalo 15 dana da dodje. Niko ne zna nista, niko se ne javlja na telefon ni u jednoj prodavnici ili servisu.

Primera radi Apple-u je trebalo 10 dana da odobri, da posalje uredjaj (verovatno iz Holandije) i da stigne kod njih i sve to u 10 dana.

Ja sam u iStyle čekao nov 13 Pro 83 dana. Ima negde u temi i jako sam bio isfrustriran njihovim ponašanjem i nejavljanjem. Dobio si nov telefon za samo razbijena leđa? Koji uređaj je bio u pitanju?
15 pro je bio u pitanju, bila su razbijena ledja i ekran tako da sam dobio nov uredjaj. Bas sam bio iznenadjen kada sam posle nedelju dana dobio poruku da mogu da preuzmem nov urejdaj.

@Djilkosh_Ns Meni se ta situacija desila sa Macolom. Niko ziv se ne javlja na telefon i pritom sam otisao jedanput licno do njih i poljubio vrata u sred radnog vremena. Jos sad kad ih je preuzela tehnomanija, mogu misliti na sta to lici. A pre toga sam ga nosio u Pro Mobi gde prvo nisu znali gde je pa kad su ga nasli ustanovili su da jos nije pregledan od strane servisa, a porslo nedelju dana. Tada sam nosio 13 mini.

15 pro je bio u pitanju, bila su razbijena ledja i ekran tako da sam dobio nov uredjaj. Bas sam bio iznenadjen kada sam posle nedelju dana dobio poruku da mogu da preuzmem nov urejdaj.

@Djilkosh_Ns Meni se ta situacija desila sa Macolom. Niko ziv se ne javlja na telefon i pritom sam otisao jedanput licno do njih i poljubio vrata u sred radnog vremena. Jos sad kad ih je preuzela tehnomanija, mogu misliti na sta to lici. A pre toga sam ga nosio u Pro Mobi gde prvo nisu znali gde je pa kad su ga nasli ustanovili su da jos nije pregledan od strane servisa, a porslo nedelju dana. Tada sam nosio 13 mini.
Ja sam kod Macole nosio 3 puta i 3 puta uspesno i brzo... Izgleda da nema pravila, kako se zadesi i to me nervira jako sto nema jedan, bar jedan servis da je normalan za tako renomiranu firmu kao sto je Apple.

Ništa razbiću ga onda, kad već čekam, da znam šta čekam😆🤣Samo dok se skapiram gde da ga odnesem posle lošeg iskustva sa iStyle i posle saznanja da je Macola u pogrešnim rukama sad… Jako tužno :)

Zadnji put su sestrići noslili u iStyle u Ušću ako se ne varam. Morao bi proverim sa njima (znam da je iStyle ali nisam siguran koji prima u servis, onaj u BGD na vodi ili Ušće).
Pro mobi je u očekivanom roku od oko mesec dana zamenio prethodni put, pisao sam negde. Kačili praznici itd...
iStyle, otprilike, za oko dve nedelje stigla zamena. Početkom godine otprilike.
Treba opet dva komada (jedan za bateriju i jedan taj jadni koji stalno nastrada) da se nose. Iskreno ni ne razmišljam više, odneće gde im bude lakše ili budu u prolazu. Ionako je stalno po Beogradu.

Nazad
Vrh Dno