Prihvatili su, 16. Jula mi je stigao mejl da će biti servisiran. Nadam se da će biti uskoro.A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda.
Ja sam u iStyle čekao nov 13 Pro 83 dana. Ima negde u temi i jako sam bio isfrustriran njihovim ponašanjem i nejavljanjem. Dobio si nov telefon za samo razbijena leđa? Koji uređaj je bio u pitanju?Ja sam nosio u iStyle dok je telefon bio u AC+ i za nedelju dana sam dobio nov telefon. A u Pro mobi mi nisu ni pogledali telefon preko nedelju dana.
15 pro je bio u pitanju, bila su razbijena ledja i ekran tako da sam dobio nov uredjaj. Bas sam bio iznenadjen kada sam posle nedelju dana dobio poruku da mogu da preuzmem nov urejdaj.Ja sam u iStyle čekao nov 13 Pro 83 dana. Ima negde u temi i jako sam bio isfrustriran njihovim ponašanjem i nejavljanjem. Dobio si nov telefon za samo razbijena leđa? Koji uređaj je bio u pitanju?
Meni je @mikenziyu preporučio Pro mobi i bilo je dobro iskustvo. Pisao sam o tome u temi.Ja sam nosio u iStyle dok je telefon bio u AC+ i za nedelju dana sam dobio nov telefon. A u Pro mobi mi nisu ni pogledali telefon preko nedelju dana.
Ja sam kod Macole nosio 3 puta i 3 puta uspesno i brzo... Izgleda da nema pravila, kako se zadesi i to me nervira jako sto nema jedan, bar jedan servis da je normalan za tako renomiranu firmu kao sto je Apple.15 pro je bio u pitanju, bila su razbijena ledja i ekran tako da sam dobio nov uredjaj. Bas sam bio iznenadjen kada sam posle nedelju dana dobio poruku da mogu da preuzmem nov urejdaj.
@Djilkosh_Ns Meni se ta situacija desila sa Macolom. Niko ziv se ne javlja na telefon i pritom sam otisao jedanput licno do njih i poljubio vrata u sred radnog vremena. Jos sad kad ih je preuzela tehnomanija, mogu misliti na sta to lici. A pre toga sam ga nosio u Pro Mobi gde prvo nisu znali gde je pa kad su ga nasli ustanovili su da jos nije pregledan od strane servisa, a porslo nedelju dana. Tada sam nosio 13 mini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari