Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

the circle is complete :)

Ih, da je taster za uključivanje na vrhu, ne bih odoleo... :)

Auuuu, pa na ovom V2 kućištu mogu da se pomere Power tasteri i USB-ovi na gore !!! Ima nekih rešenja koja su veoma zanimljiva, meni prvenstveno zanimljiv onaj držač za strimere pozadi. S obzirom da neće biti skupo definitivno ću ga uzeti da probam, pa makar mi se ne svidi zbog veličine...

Mali off, ali sigurno ce nekome bit zanimljivo
IMG_3452.jpeg

Mali off, ali sigurno ce nekome bit zanimljivo
Imao sam i ja slično sređeno kućište... :) :) Kakav sam bio noob i ventilator od kulera sam pogrešno namestio, a znao sam da zamenim kuler 8800GT sa ACCELERO zamenskim hladnjakom, koji je mnogo bolje hladio grafičku.

I ovo je mali OFF, neću više...

Prilozi

• Image005.jpg
    Image005.jpg
    301.3 KB · Pregleda: 100
  • Image000.jpg
    Image000.jpg
    608.5 KB · Pregleda: 100

Lepo, elegantno i užasno nepraktično...

da, isto je kao North, samo nema drvo :)

Bolji od Northa, IMO, jer ima manje restriktivnu prednju stranu i bolje fanove.
Jedino mi se ne sviđa neiskorišćeni prostor oko I/O portova gore, mogli su nešto da učine s tim...ili da nam konačno daju 2 USB2 porta kad konektori već postoje na ploči. To je jedna od stvari koje su mi se sviđale na starijim Fractal kućištima, davali su nam 2xUSB2 i 2xUSB3 porta napred. Sad se svi stiskaju kao da su uštedeli ne znam koliko...

mora novi tooling, to kosta, manje para zaradjuju onda

Da nisu prestali da ih stavljaju, ne bi im ni trebao novi tooling, je li...osmisliš kućište sa 2xUSB2 i 2xUS3 u startu...

Što nepraktično?
To je samo moje mišljenje, jer kućište je dobro za vazdušno hlađenje, ali ne i za vodeno hlađenje. Jer si prinuđen da koristiš 240 AIO. Ukoliko imaš 360 možeš ga staviti samo napred, što znači da bi ventilatori uvlačili vazduh koji se zagreje na radijatoru i koji bi duvao pravo u grafičku kartu, koja nema "svež vazduh" sa donje strane. Meni je to nepraktično, jer pre kupovine moraš tačno da isplaniraš koliko ventilatora, koje hlađenje i kako sve to sprovesti u delo. Što je normalno ako kupuješ komp "od nule", ali ako hoćeš da zameniš kućište koje imaš onda nastaju problemi.

Kućište je "wet dream" za svakog "custom loop" entuzijastu sa jeftinoćom od samo 2500 dolara. Ali izgleda moćno...

Lian Li Lancool 217 je jedno od najboljih trenutno, upravo narucen. Ubice me zena u najavi.

Lian Li Lancool 217 je jedno od najboljih trenutno, upravo narucen. Ubice me zena u najavi.
Ja sam se ozbiljno predomišljao da ga naručim sebi, mnogo dobro izgleda, ali ima par mana, bar u mom slučaju. Ne bi mogao da koristim moj Coolermaster vertical GPU holder kojeg sam dobrano platio da dođe iz Amerike. U tom slučaju ne bi mogao da postavim ventilatore dole. Drugo, imam Lian Li Edge napajanje kojem nikako nije mesto u "podrumu". I ono najbitnije, meni je kućište na podu, te power taster i USB-ovi mi nikako ne bi "legli".
Jedino što bi mi palo "kao kec na 10" je "011D mini V2". Ima neke vrlo zanimljive stvari i baš mi se sviđa, ali iako ga još nema kod nas i Mađara, dvoumim se jer se mačujem sa kablovima i u mom Antecu C8, a kamoli tek sa Strimerima u "mini v2". Nadam se da će uskoro ubaciti iste "trikove" i u budući 011D V2 koji nije mini i eto mog budućeg kućišta. :)

Nazad
Vrh Dno