Da, ima samo onaj kratki filter za vent od napajanja i tjt.BTW, pogrešio sam...i na Lancool 216 se donji filter izvlači otpozadi.
I ja kućište držim na podu, između ormana i police i zbog toga nisam mogao da uzmem Lian Li kućišta kojima su power tasteri napred i nikako mi ne bi bili lako dostupni. Koliko je meni poznato, jedina krštena kućišta kojima su I/O portovi na vrhu su upravo Antec C8 (postoje odlične gumene "kapice" za USB i audio port), Lian Li 011D Mini v2 (istina, mora da se namesti) i Phanteks NV5 i NV7. Ja sam želeo NV7, ali je preveliko za moje prostor.U suštini, većina stvari nabrojanih gore mi ne predstavlja veći problem sem tog skrnavog I/O na 217. Ne bih da pentram kućište na sto samo zbog toga plus volim da imam Reset taster kad mi zatreba.
Ne koristim ni ja taj Audio port, a i retko koristim USBove koji nisu na matičnoj, ali je lepo videti da na C8 imaju gumene kapice koje to pokrivaju, a i tako lepše izgleda. Plus ima reset taster.Realno, audio port ne koristim a i ne ubadam i vadim stvari iz USB portova često, ne bi mi predstavljalo toliki problem da se savijem ponekad...gunđam više iz principa. Nedostatak Reset tastera mi je veći problem, koristan je ponekad i ne vidim zbog čega bih morao da tražim neke partizanske metode da izmajmunišem reset kad mi zatreba.
Mozda ti je interesantno FSP CUT593P ce u oktobru biti na akciji...Već neko vreme me svrbi da promenim kućište
Bacio sam pogled ranije, nije mi se dopalo...Mozda ti je interesantno FSP CUT593P ce u oktobru biti na akciji...
Air 903 Max je verovatno best buy kod nas...Konačno se neko setio da uvozi MONTECH kućišta. Cena za OVAKO DOBRO kućište sa 3x140MM ARGB fanovima je i za naše uslove veoma povoljna. Da su Power taster i USBovi gore umesto na dnu, Montech HS02 Pro bi se našao kod mene...
Jeste da se Nik trudio da dokaže da ovo nije Lancool 207, ali samo da zameniš prednju masku i niko ne bi primetio razliku...
Evo ti još jedan kasni review da se uveriš vredi li...inace je stigao o11d mini v2 flow kod madjara, razmisljam se da ga pazarim za koju nedelju
Bacio sam pogled ranije, nije mi se dopalo...
Nešto drugo što mi je privuklo pažnju je Asus GT502:
Akvarijumi nisu moj tip ali ovaj deluje dobro napravljen. Asus na skupljim modelima ima dobru izradu i primećuje se...s druge strane, smejao sam se kad sam video zadnji side panel na toliko hvaljenom Phanteksu G500A, toliko je tanak da se čoveku bukvalno savio od težine u ruci kad ga je skinuo...
Filteri svuda, donji se lako vadi spreda, lako se skidaju paneli i dobro su montirani, gornja stranica ima krupne rupe za izduv, flexibilna poleđina, dosta mesta za diskove, dobar I/O sa 20 Gbps USB-C portom što je standard za Asus a retkost kod drugih...
Mislim da sam potcenio Asus kućišta, heh.
Kad smo kod akvarijuma, dopao mi se i Phanteks NV5, Antec C7 i C8, a i Thermaltake ima par solidnih modela...
ima mnogo revezija cosmosa ne znam sta tacno mislis ali je zastarelo zato sto ima 5.25 bay koji nicemu ne sluzi itd itd. Imas ih po KP da ih nadjes.CM Cosmos je meni top top, samo sto i njega vise nema u nabavci?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari