Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

@dEXE Molba.Kad instaliram eon pvr client iz repa dexe,ukucam user i password opcija run ostaje tamna.Nisam uspio na trazilici u ranijim porukama naci odgovor na to pitanje?Hvala.

Na glavnom ekranu moraš imati aktiviranu karticu TV,tu se pojavljuju kanali,ne pokreće se iz add-ona.

Nakon unosenja podataka, moras skroz izaci iz Kodija i ponovo ga pokrenuti.
Ako nema ucitavanja onda vrv nije dobar user ili pass.

Na glavnom elranu,estuary mi je skin na tv nema niista ni kanala.ni guide,prazno sve...
Idi na My addons, pa u sekciju PVR clients, vidi da li ti je EON stikliran sto znaci da je ispravno instaliran, ukoliko ima x znaci da si instalirao za pogresnu arhitekturu, sto moze nekad da se desi da se instalira a da u stvari ne radi...
Ako si ispravno uneo login podatke i imas taj slot slobodan na eon platformi, u settings ti je je unet Device serial, onda po restartu kodija bi trebalo kanali da ti se ucitaju i prikazu u TV sekciji...

Pozdrav svima, ako može mala pomoć.
Imam neki xiaomi tablet i na njemu instaliran kodi. E sad ja na tom tabletu imam nekih 30-tak crtaća na sd kartici koje sam skinuo sa neta i trenutno mi radi samo njih 7-8, a pošto planiramo na more želeo bih da deca mogu da ih gledaju sve dok smo tamo.
Imam instaliran i vlc i mx i k-lite i na svima mi pušta samo tih 7-8 crtaća.
Da li bi preko kodija i nekog adona mogli da rade i ostali? Inače ti crtaći su uglavnom u mkv formatu i ima poneki mp4. I na laptopu rade bez greške.
Nisam baš toliko stručan oko toga pa ako može malo detaljnije šta bi trebalo da se uradi.
Hvala unapred

Verovatno mu nedostaju kodeci, nadji placenu verziju mx pleyera na primer sa ubacenim kodecima pa probaj hardverski, softverski... Mora da ih pusti...

Kome se obratiti kada vam blokiraju pristup API preko titlovi.com. Uplatio sam ponovo zmaj podršku 28. jula a danas me isključili. Na email ne odgovaraju.

Javio se Nikola i problem je rešen.

Da li je neko iz Bgd (pozeljno Nbgd/ Zemun) voljan da sutra u toku dana, uz nadoknadu, uradi instalaciju/ konfiguraciju Kodi-a, alata, add-on, skinova, itd. na moj Android box TOX4 (RK3528, 4/32GB...) Naravno, donosim vam uredjaj.

Kupljen je nekad prosle godine na KP i dosao je sa vec instaliranim aplikacijama, buildovima, skinovima.... sve je super radilo.
U međuvremenu se verovatno nesto updatovalo ili je sve to zastarilo i sad ne radi ono sto sam najvise koristio - PVR. A treba mi opet, sutra predvece.

Potpuno sam preskocio celu tu pricu i uopste nemam ideju odakle da krenem. A ni koncentracije ni vremena da naucim - ***, omatorilo se :(
Ili ako postoji neki image fajl koji bih ubacio sa vec spremnom instalacijom ( mada sumnjam).

Da li je još nekom Eon PVR addon počeo da ludi na Kodiju? Konkretno na Google Chromecastu HD? Radio je manje više OK, ali od pre neki dan zakuca slika i kad hoću ponovo da pustim samo pocrni ekran. Čuje se zvuk prolaska kroz meni ali nema slike. I moram obično da restartujem Chromecast. Ali ovo se ponavlja , čak kada sam pokušao da uđem u setings u Kodiju opet je pocrneo ekran. Brisao sam i keš za sve aplikacije i ništa.

Da li vam rade Trakt liste na Fen-u?

Na Fen lajtu rade normalno, dok mi na Fen-u izbacuje prazne liste.
Ne prikazuje ti liste ili ne radi trakt scrobbling? Doslo je do promene kod trakt-a. Ranije je trakt token refresh bio cini mi se 3 meseca. Sada je na 24h. Pa je bila potrebna svakodnevna autorizacija trakt naloga u zadnjoj verziji fen light-a. 2.0.07 (bar kod mene). Takodje se i FEN addon ne updejtuje odavno. Zbog toga i imas probleme.
Mozes probati FenLightAM. Fen light je preuzeo novi dev a i Tikipeter mu pomaze. Zadnja verzija je 2.1.31. U predhodnim updejtima je i resen problem sa token refresh-om.

Popodne sam instalirao na Tv na kojem je do sad bio Fen i ovaj problem sa traktom (na ostalim uređajima sam već ranije instalirao Fen lite) taj FenliteAM koji si pomenuo.
Sad sve radi kako treba.

Bilo mi je jasno kad je Tikipeter napustio projekat da će pre ili kasnije početi da baguje, a bio sam lenj da bilo šta menjam dok radi.

U svakom slučaju hvala na informacijama…

Nazad
Vrh Dno