Na glavnom elranu,estuary mi je skin na tv nema niista ni kanala.ni guide,prazno sve...Na glavnom ekranu moraš imati aktiviranu karticu TV,tu se pojavljuju kanali,ne pokreće se iz add-ona.
Zamisli default skin se zove upravo tako : Estuary.Ne koristim taj skin,pišem za default skin.
Idi na My addons, pa u sekciju PVR clients, vidi da li ti je EON stikliran sto znaci da je ispravno instaliran, ukoliko ima x znaci da si instalirao za pogresnu arhitekturu, sto moze nekad da se desi da se instalira a da u stvari ne radi...Na glavnom elranu,estuary mi je skin na tv nema niista ni kanala.ni guide,prazno sve...
Probao i opet sve isto kao i sa prethodnim player-ima.
Ne prikazuje ti liste ili ne radi trakt scrobbling? Doslo je do promene kod trakt-a. Ranije je trakt token refresh bio cini mi se 3 meseca. Sada je na 24h. Pa je bila potrebna svakodnevna autorizacija trakt naloga u zadnjoj verziji fen light-a. 2.0.07 (bar kod mene). Takodje se i FEN addon ne updejtuje odavno. Zbog toga i imas probleme.Da li vam rade Trakt liste na Fen-u?
Na Fen lajtu rade normalno, dok mi na Fen-u izbacuje prazne liste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari