Ugradio i toplotnu pumpu 11.2kW, ASYG18KMTE, i dve ASHG09KMCC. Struju još nisam dobio! U međuvremenu je stigao ormar, ugradili dva brojila, limitatore, bila kontrola, stavili plombe. Uradio atest kućne instalacije i uzemljenja. I čekam da se smiluju da vežu kabl na banderu. Evo DVE GODINE. Stoka korumpirana predvođena SNS narko kartelom.Mislis ovakav kao moj na LU?
Pogledajte prilog 500492
Koje beše 3 klime, znam da zbog struje nisi ugradio, dal moguće da ne mogu 2 godine ili koliko da ti uvedu struju?
i kod mene takav na kmcgMislis ovakav kao moj na LU?
Pogledajte prilog 500492
Koje beše 3 klime, znam da zbog struje nisi ugradio, dal moguće da ne mogu 2 godine ili koliko da ti uvedu struju?
Bolje da nisu ni stavljali ona vratanca na daljincu. Ja koristio tako u pocetku, vadi sa drzaca, cimaj ona vratanca ( kad hocu zimi da vetrim pa da spustim fan na quiet )Eh da, to je živa misterija kod fujitsua. Platiš KMCC 750 eura, daljinski ko lopata velik, preglupo dizajniran i u prvi plan stavljenjo dugme koja se nikad ne koristi (10 c heat), na klimi nemaš bar neki displejić da pokaže koliko je stepeni već moraš gledati na daljinac, koji opet nije osvjetljen pa noću pali svjetla da vidiš šta piše...
Tačno sevap uzeti neki univerzalni daljinski.
Mislis ovakav kao moj na LU?
Pogledajte prilog 500492
Da prokomentarišem minimum "mUdolacije". Ako Nordic spušta do 120W, regularna verzija ide toliko sigurno. Iz iskustva smo mogli da vidimo da Nordic obično ide malko više u minimumu, zbog veće spoljašnje i većeg kompresora. Ali sad su izgleda napravili uravnotežen uređaj, i snage kad treba i laganog rada u održavanju. Minimum je 900W (učinka) i u grejanju i u hlađenju, tako da ipak NocriaX ostaje šampion sa svojih 600W (učinka). Kako god, SEER i SCOP su primetno odskočili u odnosu na KM/KG serije. Opet se pokazalo da izreka "masa je mama" nije bez osnova. Na tu temu;Pojavila se 12KHCA u Srbiji. Na grejanju 0.9-7.4kW. Unutrašnja 14kg, spoljašnja 36kg. Opseg rada -25°C do +46°C. Eto ko god se raspitivao za 12LTCA, ovo deluje kao naslednik. Pdesign je 3.5kW @-10°C, a tih 3.5kW isporučuje i @-20°C
ASYG12KHCBN ide do 120W u grejanju. Al' nema kod nas
KVCB je noviji, jači i štedljiviji uređaj. A mogao bi biti i jeftiniji. Nemam iskustva ni sa jednim ni sa drugim, samo sam pogledao podatke.FUJITSU AGYG12LVCA
Neki utisci ako neko ima?
Sticajem okolnosti treba mi parapetna.
Grejanje oko 40ak kvadrata prostora bez prepreka.Pvc prozori,izolacija 10-ka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari