Ako koristic RCS poruke vrlo verovatno da je do njihovog servisa a ne YettelaMoje pitanje koje sam više puta postavljao Yettel podršci preko maila pa da pokušam i ovde. Naime kada je aktivna VoLTE usluga na Honor telefonima sms poruke kasne po minut i više. Zna da bude vrlo iritantno kod plaćanja parkinga a problem je kod svih Honor telefona koje sam koristio, Honor70, 200pro i sada 400pro.Da li je moguće da prodajete modele telefona za koje ne možete da obezbedite osnovnu uslugu?
Nastavi da nas pratiš za više informacija, kao i da pratiš obaveštenja putem našeg sajta, kako ćemo sve objaviti balgovremeno.@Yettel Srbija kada ćete omogućiti da se spoje usluge mobilna linija, televizija i internet?
Hajde, javi nam se privatnom porukom kako bismo sve proverili za tebe.Ne koristim RCS poruke, običan SMS. Ovo je opšte poznat problem koji Yettel ne rešava na Honor telefonima. Imao sam ga i na H70, H200pro i sada na H400pro. Ljudi koji su kod mts-a i A1 nemaju te probleme na istim modelima telefona.
Ako koristic RCS poruke vrlo verovatno da je do njihovog servisa a ne Yettela
Ne?Znaci 6048 din placam 36 meseci to je 217728 dinara ukupno, jel oni normalni
bolje pitanje je zasto bi uzimao fon kod operatera po punoj ceni fona i tarife? opste poznato da je neisplativoZnaci 6048 din placam 36 meseci to je 217728 dinara ukupno, jel oni normalni
I to vanilla s25, ne da je neisplativo nego se zaista granici sa zdravim razumom.bolje pitanje je zasto bi uzimao fon kod operatera po punoj ceni fona i tarife? opste poznato da je neisplativo
Ne isplativo, mnogo skupo deru kozuUgovor je na dve godine a telefon na tri.
Zato sto sam mislio da je 3649 din mesecno na 36 meseci mislio da kupim detetu a poklon da ostane meni, gledao sve operatere mesecna rata od 6000 do 7500 din mnogo i ne isplativo, jb kad nemas toliki kes da se kupi u radnji pa se covek ponada ali dzaba. Neka je telefon 105000 din podeljeno na 36 meseci 2917 din bilo bi izvodljivo ali masta moze svasta.bolje pitanje je zasto bi uzimao fon kod operatera po punoj ceni fona i tarife? opste poznato da je neisplativo
Ako mislis na boju ta se ne bi uzela, vec uradeo skrinshot samo zbog cene.I to vanilla s25, ne da je neisplativo nego se zaista granici sa zdravim razumom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari