Sad si me inspirisao da napišem, drugaru poklonio Essager 30 W auto punjač, plaćen 100 dinara. Jednom usmeno i dvaput u porukama mi se zahvaljivao koliko je dobarJa sam he068 juce dao sestricu od 7 godina. On je bio oduševljen. Ceo dan je pricao kako mu je ujka dao slusalice. Na kraju me sestra pitala koliko to kosta. U fazonu nisam normalan sto sam mu to dao. 😁
Ovo je izgleda baš kako se kome zalomi. Ja uzeo isti, kad kopiram film, ne prelazi konstantnih 30-35MB.
Vidim da hvalite essager punjač, da li neko ima iskustva sa ovim? Sa tri izlaza?
I just found this on AliExpress:
US $9.07 | Essager 30W USB Type C Charger Quick Charge 3.0 For iPhone 14 Samsung Xiaomi 3 Port Multi Plug Wall Mobile Phone Fast Charging
![]()
Essager 30W USB Type C Charger Quick Charge 3.0 For iPhone 14 Samsung Xiaomi 3 Port Multi Plug Wall Mobile Phone Fast Charging
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Mislim da nisam video veci raskorak ikada u seq i rnd, posebno rnd write. Mada nisam ja neka referenca, ali sa jedne strane top rezultati za seq i minorni za rnd write. Ako nesto nije do tvog sistema vrlo cudni rezultati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari