Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

^Ne menja se.
U aplikaciji uvek MKD, na webu uvek SRB.

Ja sam he068 juce dao sestricu od 7 godina. On je bio oduševljen. Ceo dan je pricao kako mu je ujka dao slusalice. Na kraju me sestra pitala koliko to kosta. U fazonu nisam normalan sto sam mu to dao. 😁

Ja ih sutra preuzimam, više komada, nisu valjda baš toliko loše, komentari na AE su uglavnom pozitivni.

Ja sam he068 juce dao sestricu od 7 godina. On je bio oduševljen. Ceo dan je pricao kako mu je ujka dao slusalice. Na kraju me sestra pitala koliko to kosta. U fazonu nisam normalan sto sam mu to dao. 😁
Sad si me inspirisao da napišem, drugaru poklonio Essager 30 W auto punjač, plaćen 100 dinara. Jednom usmeno i dvaput u porukama mi se zahvaljivao koliko je dobar :D

Makedonija? Nemam ga ni po toj ceni, ni sa tolikim popustom za coine.

trenutno je skuplji, ali moze da se uzme za te pare kad daju kupon od 1$

Moze i nize, mislim da sam ga uzeo za 0.96$.
Samo sto meni nije stigao a ne znam ni da li ce stici.
Ili ce stici za 2-3 meseca, kada i zaboravim da sam ga narucio ili ga je neko stavio u svoj dzep.

+1

64GB, 0.31$, mkd coins

I just found this on AliExpress:
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive
32GB, 0.24$, mkd coins

US $4.99 | USB flash drive USB3.0 8 GB rotating pendrive 8GB stick USB 8gb Stable highspeed flash memory SONIZOON usb flash drives

Ako nema brzinu pisanja sve pada u vodu i skup je fles.

Screenshot?

@MagicMaster imam ja taj punjač.
Uzeo sam ga prvenstveno da mi puni slušalice, pametnu narukvicu, stariji anker zvučnik, Kindle, IQOS-e itd. - uređaje koji nisu USB-C i male su snage (10W uglavnom) , da ne bih morao da prebacujem kablove stalno.
Šta znam, platio sam ga $4 i za taj novac radi to što treba, ne greje se baš ali ipak nisam ga koristio sa tih deklarisanih 30W na glavnom portu.
Deluje nekako šupljikav, i lakši je od npr. Voltme 30W malog gan punjača, tako da se ne bih usudio da ga opteretim.

Poslednja izmena:
Ma mislio screenshot testa posto je slikan telefonom...

Pa i to je screenshot 😁

Samo sam ga na brzinu proverio da li fercera, nisam pri računaru sada.

Vidim da hvalite essager punjač, da li neko ima iskustva sa ovim? Sa tri izlaza?

US $9.07 | Essager 30W USB Type C Charger Quick Charge 3.0 For iPhone 14 Samsung Xiaomi 3 Port Multi Plug Wall Mobile Phone Fast Charging

Imam iskustva sa ovim modelima, odlicno rade, za svaku preporuku

Nazad
Vrh Dno