Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

Pozdrav.
Moram napisati da je moje uskustvo sa Gt4 veoma loše.
npr. Odradim trening danas, piše sagoreno 1300 kalorija a kad pogledam ukupnu potrošnju kalorija taj dan piše da je 930 recimo.
Ili npr napolju šetam nekih pola sata, bzv ono šetnja i u toku šetnje stiže info da sam upravo ustao 12 put taj dan.
Malo čudno...možda neko ima slične probleme...
Bolje da ustaneš 12 puta nego ni jednom 🤣

Desno dugme ispod krunice ranije kada zadržim duže pokrene mi izabrani trening (u mom slučaju outdoor cycling)

Sad kako preko zime nisam vozio bajs danas krenem da vozim pritisnem i zadržim dugme a ono mi izbacuje neki AI Voice😡🤬

Tražim po opcijama da to vratim kako je bilo i ne nalazim. Jesu li to ukinuli sa novim updateom ili sam ja slep pa ne mogu da nađem da podesim tu prečicu?

Kako vam drzi baterija na GT4? Danas sam drugi put sat odneo na servis jer baterija umesto 10-14 dana drzi 2 dana max, nekad i 1 dan.

Da li ga je neko povezao na Iphone? Kako radi to?

Kako vam drzi baterija na GT4? Danas sam drugi put sat odneo na servis jer baterija umesto 10-14 dana drzi 2 dana max, nekad i 1 dan.
Да ли су ти мењали матичну на сату?
Препознаћеш по томе да ти је другачије име уређаја када га повежеш са телефоном. Нпр ако је било GT4, сада ће писати поред 3EE...

Препознаћеш по томе да ти је другачије име уређаја када га повежеш са телефоном. Нпр ако је било GT4, сада ће писати поред 3EE...
Hm, nisam proveravao prvi put mada mislim da nisu menjali.
Jos uvek mi je sat na servisu pa cu obratiti paznju da li je promenjeno..
Ovaj info mi je iz app.

1752329551549.png

Promenili su maticnu i bateriju. Mesec dana sam cekao na popravku.

1753882387646.png

Promenili su maticnu i bateriju. Mesec dana sam cekao na popravku.

Pogledajte prilog 500620
Онда је претпостављам сад у реду са батеријом?
Већ сам писао да су мени у гаранцији мењали батерију и то није решило проблем док нису и матичну заменили.

Nazad
Vrh Dno