Sad nema potrebe da se prelazi na GT5Vrlo lep update, dobra politika Huaweia da ne odvaja stare uređaje od novih, tako da sad imamo tih par skinova sa gt5 kao i novi interfejs. Jedino nikako da dodaju gym u treninge.
To se i meni dešava. Nekad otvori normalno, nekad tako. To je počelo sa updateom na harmony os 5Da li neko ima problem sa satom GT4, u vezi sa obaveštenjima. Naime, kad god u poruci, ili mail-u ima neki broj, meni stigne samo obaveštenje, da je sadržaj osetljiv, i ne pokazuje ni ko je poslao, ni sadržaj poruke. To mi se dešava već neko vreme. Ima li neko iskustva sa tim, i kako da isključim osetljivi sadržaj?
Otvori normalno, kad nema neka cifra(broj) u poruci. NPR pošalji mi 2 komada nečega, i on odmah stavi u osetljiva poruka, i bude bez prikaza i poruke i pošaljioca.To se i meni dešava. Nekad otvori normalno, nekad tako. To je počelo sa updateom na harmony os 5
Moguće i da je do androida 15. tačno je počelo jesenas, kad sam ažurirao Pixel telefon.Pa ima li rešenja? Zna li neko?
Edit
Vidim sad da je problem do androida 15. Žale se ljudi na netu, ali za Samsung watch I Samsung, pixel telefone.
Rešili su problem tako što su u settingsu išli na notifikacije i isključili "enhanced notifications".
Nažalost, ja na mom Poco telefonu to ne nalazim u settingsu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari