Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

znači ništa spec?
jel ima još nekih beneficija i kako da ga verifikujem iz srbije?

Jel neko poredio gt4 i gt5, sta su razlike i isplatii li se upgrade?

Imam u ponudi HUAWEI WATCH GT4 Active iz outleta, zamijenjena mu je baterija i sad mi ga daju za 60e, garancija 10 dana. Šta mislite, kad se zamijeni baterija hoće li trajanje biti barem blizu orginalne? Ako nema tragove korišćenja uzeo bih ga...

drugarica ima bas lose iskustvo sa menjanjem baterije u ovlascenom servisu... sat nije uopste radio kako treba posle toga... pregrejavao se na punjenju i jos gomila problema bila... na kraju joj zamenili sat... Tako da, ne znam da li bih uzimao nesto tako iz outleta, na kome je menjana baterija... jos imas garanciju samo 10dana... taman dok uocis feler, garancija istekla...

Pogriješili su cijenu svakako sad mi javili, za 60e sam bio spreman da rizikujem.

Проблем често није до батерије, него до матичне, мени у Промобију заменили батерију и тако није могао сат да изгура дан док нису заменили матичну. Није изолован случај, изгледа да им је бољка рикавање матичне.

Pisao sam u GT5 temi ali možda ovde budem imao više sreće jer je sat identičan kao GT4 a i softver je isti. Jako me nervira “Smart Assistant” kada se prevuče na levo, ima samo weather i player, može li se to ugasiti? I može li se nekako napraviti da osvežava weather u pozadini da se ne mora non stop ulaziti u Health na telefonu da bi osvežio? Od dozvola na telefonu sve dozvoljeno za Health app, lokacija uvek i sve notifikacije i dozvole kao i background rad ali ne vredi… Da li može biti problem integracija sa Iphone-om?

Trenutno akcija na Shopsteru, za 4, svuda je preko 17000 shopster 6.900, samo za Smart korisnike. Mislim da je ovo odlicna ponuda, ja razmisljam da li da ga uzmem, ali eto ko hoce.

GT 4 za 6900?
Evo, ja sam "smart" korisnik, ali ga za te novce ne videh nigde...

Pozdrav svima.
Trenutno imam Garmin Fenix 5 plus i uparen je sa S22 ultra.
Sve radi super ali bi da menjam.

Interesuje me iskustvo korisnika Huawei satova sa Samsung telefonima.

Da li ću biti ograničen u nečemu??

Garmin ima svoju aplikaciju koja radi savršeno sa Samsungom. E sad ne znam za Huawei.

Unapred hvala svima na odgovorima.

doduše za Garmin ne znam, ovde ima HERE, ali sto se tiče ovih osnovnih stvari , radi sve

Bože kako je odvratna narukvica na GT 4,imao GT 2e ona je bila savršena u odnosu na ovu.Jel ima neko preporuku za neku normalnu kod nas ili sa alija?Ne mogu tačno da opišem šta mi najviše smeta :) jednostavno nije mi udobna.

Pozdrav svima, trenutno sam u fazi nabavke novog pametnog sata a odluka je pala na huawei gt seriju, uglavnom zbog baterije jer sat koji sam do sada koristio je ocajan po tom pitanju i vremenom pocne da smara kada mora skoro svakog dana na punjac :rolleyes:. Dvoumim se izmedju Huawei GT4 i GT5 modela pa me zanima da li je neko imao prilike da uporedi oba sata uzivo, jer ovako po specifikacijama sa neta nisam uspeo da primetim neke konkretne razlike, da li se isplati kupovina GT4 modela u 2025 godini? Takodje zanima me kako vam traje baterija (prelistao sam celu temu kao i jos neke druge sajtove) posto su misljenja mesovita, nailazio na podatke da nekima traje oko 5 dana a nekima 10ak..?

Meni baterija sa svim uključenim senzorima i uvek AOD traje 7 dana. Kad je isključen AOD onda 14.

Evo upravo je stigao update za GT4 na Harmony OS 51000076363.jpg

Uuu pa lep update. Dosta novih stvari su ubacili.
Ali ga kod mene još uvek nema.

Ja ubacio, baš dugo traje. Šteta što i dalje ne može da se pročita duža poruka za viber, kao i reply da se otkuca.
Inače sve fluidno, 2 nova wf, offline mape, sve je nekako lepše. Baterija čini mi se ista.

Vrlo lep update, dobra politika Huaweia da ne odvaja stare uređaje od novih, tako da sad imamo tih par skinova sa gt5 kao i novi interfejs. Jedino nikako da dodaju gym u treninge.

Ja ubacio, baš dugo traje. Šteta što i dalje ne može da se pročita duža poruka za viber, kao i reply da se otkuca.
Inače sve fluidno, 2 nova wf, offline mape, sve je nekako lepše. Baterija čini mi se ista.
Može da se odgovara na poruke uz pomoć tastature. Dodata je i ta opcija1000076387.png

na koji tip poruke? meni ne izlazi kod viber
Vrlo lep update, dobra politika Huaweia da ne odvaja stare uređaje od novih, tako da sad imamo tih par skinova sa gt5 kao i novi interfejs. Jedino nikako da dodaju gym u treninge.
Sad nema potrebe da se prelazi na GT5

Što su ove ikonice ovolike velike 😵‍💫

Jel može ovo negde da se smanji na onu veličinu kao pre updatea?

Prilozi

• WatchScreenshot_20250115_221415.png
    WatchScreenshot_20250115_221415.png
    109.3 KB · Pregleda: 12
Kod mene jos uvek nije stigao apdejt :unsure:.
Inace, nisam se javljao od poslednjeg pitanja vezano za sat, uzeo sam Huawei GT4 jer sam naleteo na odlicnu ponudu koja nije smela da se propusti, 120e nov sa garancijom operatera do 2026 godine, sto je top ponuda po meni... 😁 Sam sat je odlican, sve radi super a baterija je posebno iznenadjenje za mene koji sam do sada koristio satove koje sam skoro svakog dana morao da punim, sto je jako iritantno. Ovaj sat sam za dve nedelje koliko ga imam napunio samo jednom sto je fenomenalno, baterija je izdrzala oko 7/8 dana, mada verujem da ce u buducnosti biti i duze jer trenutno sat cackam vise nego sto bi inace, kao dete igracku :LOL:, nov je uredjaj pa mi je interesantno da nonstop cackam sta sve moze da se podesi, skidao milion novih skinova, neke dodatne aplikacije..

Jedva cekam da i meni stigne apdejt, posebno me je obradovao podatak da stize i tastatura za odgovor na poruke, to je po meni i bila glavna razlika izmedju ovog i GT5 modela kada sam gledao recenzije, zato sam se i dvoumio koji od ta 2 jer nista drugo znacajnije nisam uspeo da primetim (sto ne znaci da nema jos razlika ali nisu toliko znacajne izmedju ova 2 modela, bar po mom misljenju)

Da li neko ima problem sa satom GT4, u vezi sa obaveštenjima. Naime, kad god u poruci, ili mail-u ima neki broj, meni stigne samo obaveštenje, da je sadržaj osetljiv, i ne pokazuje ni ko je poslao, ni sadržaj poruke. To mi se dešava već neko vreme. Ima li neko iskustva sa tim, i kako da isključim osetljivi sadržaj?

Da li neko ima problem sa satom GT4, u vezi sa obaveštenjima. Naime, kad god u poruci, ili mail-u ima neki broj, meni stigne samo obaveštenje, da je sadržaj osetljiv, i ne pokazuje ni ko je poslao, ni sadržaj poruke. To mi se dešava već neko vreme. Ima li neko iskustva sa tim, i kako da isključim osetljivi sadržaj?
To se i meni dešava. Nekad otvori normalno, nekad tako. To je počelo sa updateom na harmony os 5

Pa ima li rešenja? Zna li neko?

Edit

Vidim sad da je problem do androida 15. Žale se ljudi na netu, ali za Samsung watch I Samsung, pixel telefone.
Rešili su problem tako što su u settingsu išli na notifikacije i isključili "enhanced notifications".

Nažalost, ja na mom Poco telefonu to ne nalazim u settingsu.

Poslednja izmena:
Pa ima li rešenja? Zna li neko?

Edit

Vidim sad da je problem do androida 15. Žale se ljudi na netu, ali za Samsung watch I Samsung, pixel telefone.
Rešili su problem tako što su u settingsu išli na notifikacije i isključili "enhanced notifications".

Nažalost, ja na mom Poco telefonu to ne nalazim u settingsu.
Moguće i da je do androida 15. tačno je počelo jesenas, kad sam ažurirao Pixel telefon.

Što mislite što je bolja ponuda za istu cijenu huawei watch 4 ili huawei watch gt 5.

Pozdrav.
Moram napisati da je moje uskustvo sa Gt4 veoma loše.
npr. Odradim trening danas, piše sagoreno 1300 kalorija a kad pogledam ukupnu potrošnju kalorija taj dan piše da je 930 recimo.
Ili npr napolju šetam nekih pola sata, bzv ono šetnja i u toku šetnje stiže info da sam upravo ustao 12 put taj dan.
Malo čudno...možda neko ima slične probleme...

Nazad
Vrh Dno