Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Ако ти се ауто поквари, већа је вероватноћа да ћеш хтети да га поправиш и наставиш пут него да ти га одшлепају кући (поготово ако се квар деси при одласку на одмор).
Али као што рекох, свако има своје разлоге зашто узима ово или оно.

ПС
Ево и допуне од пре неки дан::

amc.png

Upravo me zvali iz Tesle da obnovim paket :)
Nisam ni gledao sta nude ove godine ali iz razgovora sam saznao sledece:
- Podigli su cenu na 9500 rsd
+ Podigli su na 600e za popravke (bilo je 200e). Trap 150e, elektrika 200, motor 600, saobracajka 600...itd. Lupio sam cene ali tako nekako ide.
- Jedna asistencija iz Evrope po neogranicenoj kilometrazi ( bilo je 2 prosle god)
  • nema one fore auto ti je male vrednosti necemo da te slepamo. Tako bar kaze akviziter
  • auto ide u ovlasceni servis na dijagnostiku pa tek onda ako neces popravku ide slep za Srbiju
  • u slucaju da cekas popravku hotel do 50e/dan po osobi iz auta. 2 dana max. Pitao sam da li to vazi za sve osobe iz auta, kaze za sve.

Sve u svemu treba proveriti opste uslove poslovanja. Ko zna sta su sve promenili.

Kod Atlasa, koja je razlika izmedju Evropa + i Internacional +? Ovaj drugi obuhvata i Srbiju a sto se tice inostranstva isti su? Ili je drugačije?

5 punih godina sam placao Dunav Osiguranje Pomoc na putu generalno da kucnem u drvo nikad mi nije trebalo, tako da ne znam ni kako rade. Al ove godine odlucih da ih ne uzimam. Citam dosta ljudi pisu Atlas da je top, zeza me samo sto bar jednom sigurno u godini izadjem van Srbije :D a ne bi da mi mozak razmislja.

Dal da uzmem Atlas Internacional+ ili da gledam AMSS vidim da je cena za atlas 10500 din Auto je start 14 godina, ne znam dal gledaju i starost auta za pomoc na putu.
Anyway ako neko ima discount code ili nesto da moze da se spusti malo neka mi posalje na PP :)

Na Euro+ ima GRCKAINFO kod za -1000rsd.

Internacional+ pored pokrivenosti Srbije ima i jednu manju popravku na licu mjesta tipa zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova…
Zvali su me iz Atlasa da obnovim paket (internacional+ i guma paket 13.5k). Pitali su me kad mi odgovara da dodje kurir i vise puta sam naglasio da kurir NE dodje u periodu 10:30 - 11:30 jer tad necu biti u mogucnosti da preuzmem ugovor i navodno upisana napomena uz obecanje da kurir nece doci u to vrijeme. Pogodite u kom periodu je kurir zvao.

Internacional+ pored pokrivenosti Srbije ima i jednu manju popravku na licu mjesta tipa zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova…
Zvali su me iz Atlasa da obnovim paket (internacional+ i guma paket 13.5k). Pitali su me kad mi odgovara da dodje kurir i vise puta sam naglasio da kurir NE dodje u periodu 10:30 - 11:30 jer tad necu biti u mogucnosti da preuzmem ugovor i navodno upisana napomena uz obecanje da kurir nece doci u to vrijeme. Pogodite u kom periodu je kurir zvao.
Imamo samo jedan pokusaj :)

@Steva94
Контактирај админа (DUNJA) у приватној поруци, па ће она да проследи твој контакт и они ће те онда звати.

Nazad
Vrh Dno