Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Ако ти се ауто поквари, већа је вероватноћа да ћеш хтети да га поправиш и наставиш пут него да ти га одшлепају кући (поготово ако се квар деси при одласку на одмор).
Али као што рекох, свако има своје разлоге зашто узима ово или оно.

ПС
Ево и допуне од пре неки дан::

amc.png

Upravo me zvali iz Tesle da obnovim paket :)
Nisam ni gledao sta nude ove godine ali iz razgovora sam saznao sledece:
- Podigli su cenu na 9500 rsd
+ Podigli su na 600e za popravke (bilo je 200e). Trap 150e, elektrika 200, motor 600, saobracajka 600...itd. Lupio sam cene ali tako nekako ide.
- Jedna asistencija iz Evrope po neogranicenoj kilometrazi ( bilo je 2 prosle god)
  • nema one fore auto ti je male vrednosti necemo da te slepamo. Tako bar kaze akviziter
  • auto ide u ovlasceni servis na dijagnostiku pa tek onda ako neces popravku ide slep za Srbiju
  • u slucaju da cekas popravku hotel do 50e/dan po osobi iz auta. 2 dana max. Pitao sam da li to vazi za sve osobe iz auta, kaze za sve.

Sve u svemu treba proveriti opste uslove poslovanja. Ko zna sta su sve promenili.

Kod Atlasa, koja je razlika izmedju Evropa + i Internacional +? Ovaj drugi obuhvata i Srbiju a sto se tice inostranstva isti su? Ili je drugačije?

5 punih godina sam placao Dunav Osiguranje Pomoc na putu generalno da kucnem u drvo nikad mi nije trebalo, tako da ne znam ni kako rade. Al ove godine odlucih da ih ne uzimam. Citam dosta ljudi pisu Atlas da je top, zeza me samo sto bar jednom sigurno u godini izadjem van Srbije :D a ne bi da mi mozak razmislja.

Dal da uzmem Atlas Internacional+ ili da gledam AMSS vidim da je cena za atlas 10500 din Auto je start 14 godina, ne znam dal gledaju i starost auta za pomoc na putu.
Anyway ako neko ima discount code ili nesto da moze da se spusti malo neka mi posalje na PP :)

Na Euro+ ima GRCKAINFO kod za -1000rsd.

Internacional+ pored pokrivenosti Srbije ima i jednu manju popravku na licu mjesta tipa zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova…
Zvali su me iz Atlasa da obnovim paket (internacional+ i guma paket 13.5k). Pitali su me kad mi odgovara da dodje kurir i vise puta sam naglasio da kurir NE dodje u periodu 10:30 - 11:30 jer tad necu biti u mogucnosti da preuzmem ugovor i navodno upisana napomena uz obecanje da kurir nece doci u to vrijeme. Pogodite u kom periodu je kurir zvao.

Internacional+ pored pokrivenosti Srbije ima i jednu manju popravku na licu mjesta tipa zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova…
Zvali su me iz Atlasa da obnovim paket (internacional+ i guma paket 13.5k). Pitali su me kad mi odgovara da dodje kurir i vise puta sam naglasio da kurir NE dodje u periodu 10:30 - 11:30 jer tad necu biti u mogucnosti da preuzmem ugovor i navodno upisana napomena uz obecanje da kurir nece doci u to vrijeme. Pogodite u kom periodu je kurir zvao.
Imamo samo jedan pokusaj :)

@Steva94
Контактирај админа (DUNJA) у приватној поруци, па ће она да проследи твој контакт и они ће те онда звати.

S ovim kodom su cene između tesle i atlasa izjednačene i sad ne znam koga da uzmem.
2 ili 3g sam uzimao teslu, hvala bogu nisu mi trebali

Нпр. АМЦ премијум регион, али добро проучи услове и распитај се код њих шта тачно и колико покривају, да не буде изненађења.

Dobro si napisao ovo. Uslovi ugovora nemaju veze sa onim na sajtu. Za Srbiju ne šlepaju na adresu nego samo da servisa, a tek ako servis kaže da ne može da popravi (što se naravno retko dešava) tek onda ide šlep na adresu. Pa tebe ako uhvati vikend i popravka *** čekaj auto nedelju dana negde. A u inostranstvu nemaš varijantu da te vrate nazad osim ako imaš saobraćajnu nezgodu. A sad vidite na slici šta na sajtu piše 😂. Tesla, AMSS praktično ista priča kad se malo zagrebe ispod površine.

Da li neko zna nešto za Smart drive kakvi su? Nisam im našao uslove a pojavili su se od skoro...

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    71.9 KB · Pregleda: 27
Zašto stavljaš u isti koš teslu i amss? Tesla po meni ima korektne uslove, popravka do 600e u slicaju kvara ako ne želiš voze ns kućnu adresu šta je tu loše?

Ja sam ove godine odustao od AMSS-a iz razloga što oni ne šlepaju kući u slučaju kvara nego kod partner majstora. Tek ukoliko majstor potvrdi da ne može da popravi u roku od 7 dana, onda šlepaju kući. U slučaju udesa šlepaju kući.

Ja sam uzeo Atlas (Internacionalni+) kada je bila akcijska cena od 8.390,00 RSD.

Sva pohvale za Atlas, auto zakucao totalno u povratu iz Grčke u Makedoniji kod Demir Kapije, šlepa stigla za manje od sat vremena i vozi nas upravo nazad u Srbiju...

Znači, ne mora prvo kod majstora pa on to da utvrdi, već ako ti kažež odmah te vozi tamo gde hoćeš?

Sad, u ovom trenutku? I ti odmah prenosiš realtime na forumu... Respect!
Srećno!
Morao sam da ih pohvalim jer mi je laknulo kad su dosli po nas nisam ocekivao da cemo tako brzo krenuti nazad,ocekivao sam probleme i natezanje,a u kamionu dosadno pa reko ajde da prenesem utiske...
Nije banalan kvar pa nisu pravili problem oko povratka(prolupao i pregrejao se motor iz nekog razloga)...
Znači, ne mora prvo kod majstora pa on to da utvrdi, već ako ti kažež odmah te vozi tamo gde hoćeš?
Dosao je covek iz servisa sa slepom verovatno da potvrdi kvar,posle je drugi vozac preuzeo kamiom od njega da vozi za Srbiju...
Dosao je covek iz servisa sa slepom verovatno da potvrdi kvar,posle je drugi vozac preuzeo kamiom od njega da vozi za Srbiju...

Mom kolegi zakucao auto u Grckoj u povratku. Imao Atlas, dosli i odvezli ih kod majstora u Beograd gde radi kola.

Bilo ih puno pa poslali kombi. Kaze prezadovoljan.

Meni samo nije jasno, nisam citao detaljnije ugovor ali slepali ga do Beograda a ima Evropa paket. Zato sto on ne ukljucuje Srbiju?

Sad, u ovom trenutku? I ti odmah prenosiš realtime na forumu... Respect!
Srećno!
Tako i treba. Svako od nas. Nema bolje informacije nego sa lica mesta. Kad se stigne naravno od nervoze i haosa.

Samo ne oni nov nalog i prvi post :D

Dobro si napisao ovo. Uslovi ugovora nemaju veze sa onim na sajtu. Za Srbiju ne šlepaju na adresu nego samo da servisa, a tek ako servis kaže da ne može da popravi (što se naravno retko dešava) tek onda ide šlep na adresu. Pa tebe ako uhvati vikend i popravka *** čekaj auto nedelju dana negde. A u inostranstvu nemaš varijantu da te vrate nazad osim ako imaš saobraćajnu nezgodu. A sad vidite na slici šta na sajtu piše 😂. Tesla, AMSS praktično ista priča kad se malo zagrebe ispod površine.

Da li neko zna nešto za Smart drive kakvi su? Nisam im našao uslove a pojavili su se od skoro...
Ово што си окачио су услови за ЕВРОПА ПРЕМИЈУМ.
А ово испод су за ПРЕМИЈУМ РЕГИОН(+бг+гр). и отприлике исто то пише и у Условима, САМО што је тамо појашњено да је шлеп до куће само у случају већег квара или удеса (што на сајту није наведено). Тако да не бих рекао да Услови баш немају везе са оним што је на сајту, него да на сајту није дата потпуна информација, и зато сам и нагласио да се добро проуче услови.

www.amcsrbija.rs Premijum Srbija.png

Meni samo nije jasno, nisam citao detaljnije ugovor ali slepali ga do Beograda a ima Evropa paket. Zato sto on ne ukljucuje Srbiju?
Zato sto mu se pokvario auto van Srbije. Da je bilo u Srbiji, ne bi mogao da ih zove, tj. ne bi dosli (tj. dosli bi uz punu nadoknadu).

Nazad
Vrh Dno