С тим што ЕУРО+ покрива Европу, али не и Србију. Тако да је вероватно боља варијанта Интернационал+.Na Euro+ ima GRCKAINFO kod za -1000rsd.
Imamo samo jedan pokusajInternacional+ pored pokrivenosti Srbije ima i jednu manju popravku na licu mjesta tipa zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova…
Zvali su me iz Atlasa da obnovim paket (internacional+ i guma paket 13.5k). Pitali su me kad mi odgovara da dodje kurir i vise puta sam naglasio da kurir NE dodje u periodu 10:30 - 11:30 jer tad necu biti u mogucnosti da preuzmem ugovor i navodno upisana napomena uz obecanje da kurir nece doci u to vrijeme. Pogodite u kom periodu je kurir zvao.
Na kraju sam uzeo atlas ipak@Mikec
Da li si uspeo da pronadjes popust kroz viber grupu? Uzeo bih i ja taj isti paket pa popust dobro dodje, a ne znam da li je jos uvek aktivan.
Hvala puno, kontaktirao sam admina, objasnila mi je sve.@Steva94
Контактирај админа (DUNJA) у приватној поруци, па ће она да проследи твој контакт и они ће те онда звати.
Imam istu dilemu, i jos mesec dana da odlucim.S ovim kodom su cene između tesle i atlasa izjednačene i sad ne znam koga da uzmem.
2 ili 3g sam uzimao teslu, hvala bogu nisu mi trebali
Нпр. АМЦ премијум регион, али добро проучи услове и распитај се код њих шта тачно и колико покривају, да не буде изненађења.
Sad, u ovom trenutku? I ti odmah prenosiš realtime na forumu... Respect!Sva pohvale za Atlas, auto zakucao totalno u povratu iz Grčke u Makedoniji kod Demir Kapije, šlepa stigla za manje od sat vremena i vozi nas upravo nazad u Srbiju...
Morao sam da ih pohvalim jer mi je laknulo kad su dosli po nas nisam ocekivao da cemo tako brzo krenuti nazad,ocekivao sam probleme i natezanje,a u kamionu dosadno pa reko ajde da prenesem utiske...Sad, u ovom trenutku? I ti odmah prenosiš realtime na forumu... Respect!
Srećno!
Dosao je covek iz servisa sa slepom verovatno da potvrdi kvar,posle je drugi vozac preuzeo kamiom od njega da vozi za Srbiju...Znači, ne mora prvo kod majstora pa on to da utvrdi, već ako ti kažež odmah te vozi tamo gde hoćeš?
Dosao je covek iz servisa sa slepom verovatno da potvrdi kvar,posle je drugi vozac preuzeo kamiom od njega da vozi za Srbiju...Znači, ne mora prvo kod majstora pa on to da utvrdi, već ako ti kažež odmah te vozi tamo gde hoćeš?
Tako i treba. Svako od nas. Nema bolje informacije nego sa lica mesta. Kad se stigne naravno od nervoze i haosa.Sad, u ovom trenutku? I ti odmah prenosiš realtime na forumu... Respect!
Srećno!
Ово што си окачио су услови за ЕВРОПА ПРЕМИЈУМ.Dobro si napisao ovo. Uslovi ugovora nemaju veze sa onim na sajtu. Za Srbiju ne šlepaju na adresu nego samo da servisa, a tek ako servis kaže da ne može da popravi (što se naravno retko dešava) tek onda ide šlep na adresu. Pa tebe ako uhvati vikend i popravka *** čekaj auto nedelju dana negde. A u inostranstvu nemaš varijantu da te vrate nazad osim ako imaš saobraćajnu nezgodu. A sad vidite na slici šta na sajtu piše 😂. Tesla, AMSS praktično ista priča kad se malo zagrebe ispod površine.
Da li neko zna nešto za Smart drive kakvi su? Nisam im našao uslove a pojavili su se od skoro...
Zato sto mu se pokvario auto van Srbije. Da je bilo u Srbiji, ne bi mogao da ih zove, tj. ne bi dosli (tj. dosli bi uz punu nadoknadu).Meni samo nije jasno, nisam citao detaljnije ugovor ali slepali ga do Beograda a ima Evropa paket. Zato sto on ne ukljucuje Srbiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari