Zamisli taj crnjak das im pare i oni te odbiju. Pa zar nije pošteno reći nemojte da uplaćujete možemo vas odbiti zbog starosti vozila nego ćute ko k.
U tom slučaju mi miriše da ima debelih osnova za tužbu? Nisam pravnik i znam da ima mnogo "sitnih slova" u ponudi i ugovoru ali sramota za takav scenario.
Sramota je i to da ne cene stare korisnike u Atlasu, moje iskustvo je da sam kupio internacionalni+ prosle godine za Grčku, auto (2015to) čim izadjosmo iz Srb udje u safe mod iako sam mu pred polazak remontovao turbinu, ocistio egr, klapnu, usisnu granu i ostale čađe, nov original map senzor itd, i išao 80 do nekako jedva 100kmh, nizbrdo do 110 ka tamo, u povratku bila blaga uzbrdica 60-80 sam išao, šleperi me prestizali ali nisam aktivirao pomoć, samo da se dovučemo kući. Bila bi pomoć 500e u inostranstvu, ili 100e u Srb, a nisam imao uslova da čekam popravke i delove par dana, niti sam imao predstavu šta je a ostala je sumnja na egr koji je kod nas 500+ruka, preko bi bio 1000+300 ruka kako se frljaju sa cenama. Na kraju se ispostavilo da je bio ventil turbine od 180eur+20ruka.
I onda me zovu 3 meseca pred istek paketa, kao poskupeće sa akcijske cene od 10 000 na preko 12 000, ali ako odmah obnovite vazi cena 10 000 + 500 postarina za ugovor i nalepnicu, i ja naravno obnovim. Posle 2 dana vidim akciju za nove korisnike na fejsu 8350din i nema poštarine. Bas sam se osećao namagarčeno.
Mogao sam lepo na drugi auto da uzmem po toj promo ceni koji je još mlađeg godišta a istih voznih karakteristika, i bas sam gledao kako da kombinujem jedne godine jedan, druge drugi zbog "protezanja noga motora".
A što kreću da razgranavaju opcije tipa poseban "guma paket" za cini mi se 3000din, pa jok ajde onda svaki deo nek ima poseban paket, "crkla sijalica paket"...
Vrlo ruzan biznis model kojim će gubiti stare kupce zbog nepoštovanja i zbog njihovog feedback-a i solidan deo potencijalnih će odustati.