Ne, sa Temu-a su. Stigne poruka uredno, i preusmerim (u praćenju stoji da je paket preusmeren na određeni paketomat), i onda ujutru vidim da je ipak usmeren na moju adresu.Imas otkup za te pakete?
Ne, sa Temu-a su. Stigne poruka uredno, i preusmerim (u praćenju stoji da je paket preusmeren na određeni paketomat), i onda ujutru vidim da je ipak usmeren na moju adresu.Imas otkup za te pakete?
Moj jos nije samo su mađarai usporili par dana za prosli paket, sad su bili brziUsporili paketi, otišli poštari na godišnje odmore![]()
Baš dobra ideja. I dobijem obaveštenje preko Dorect4me app? Ima li neko odavde da tako narucuje? Probaću.Meni rekose u korisnickom centru poste da se posiljka moze adresirati na paketomat. Ako nema carinskih troskova a za Temu ih nema.
mislim da ne moze. ako ih radnici Poste ne stave u paketomat to se meni desilo zadnja dva puta.Baš dobra ideja. I dobijem obaveštenje preko Dorect4me app? Ima li neko odavde da tako narucuje? Probaću.
Pisao sam Pošti jer mi stoje 2 paketa od 12.06 na carini.
Odgovor:
"Након обављеног царинског прегледа, пошиљке ће бити прослеђене редовним линијама до Ваше доставне поште у најкраћем року. Тренутно се прегледају пошиљке приспеле 31.05.2025."
da, ovom logikom stici ce mi sredinom Jula u najboljem slučajuCovece bas su zaribali. Ja sam cekala tri nedelje.
Gluposti! Ja sam imao paket za koji je 4.6. stajalo "import custom clearance started" i dobio sam ga 7.6.Pisao sam Pošti jer mi stoje 2 paketa od 12.06 na carini.
Odgovor:
"Након обављеног царинског прегледа, пошиљке ће бити прослеђене редовним линијама до Ваше доставне поште у најкраћем року. Тренутно се прегледају пошиљке приспеле 31.05.2025."
Gluposti! Ja sam imao paket za koji je 4.6. stajalo "import custom clearance started" i dobio sam ga 7.6.
Samo pišu odgovor da te skinu
Meni rekose u korisnickom centru poste da se posiljka moze adresirati na paketomat. Ako nema carinskih troskova a za Temu ih nema.
Da citiram samog sebe, gornja posiljka mi je stigla posle par dana od tog cudnog statusa, ali nazalost situacija se ponavlja, za sve ostale posiljke koje idu preko Madjara (LA.....HU), cim stignu u Madjarsku, dobiju taj cudan status da je neuspela dostava. Madjari izgleda nesto drndaju.Imam neki cudan status kod LA....HU posiljke (pisma), nisam se susretao do sada. Naime, juce, tj. 16.6. je status (i na postinom trekeru) da je primljena u Madjarskoj, a jutros me obaveste "delivery attempt unsuccessful", sto je nemoguce da za 1 radni dan bude primljeno u Madjarskoj, poslato nasima na izmenicnoj, oni u GPC, pa do lokalne poste i meni na vrata.
Da li je u pitanju bug neki? Jel imao neko slicnu situaciju?
Na sajtu poste i dalje stoji samo HU-HU 1005 - prijem.
imao si srece ne mozes govoriti da su gluposti kada ljudima masovno kasni po mesec danaGluposti! Ja sam imao paket za koji je 4.6. stajalo "import custom clearance started" i dobio sam ga 7.6.
Samo pišu odgovor da te skinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari