Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Meni sve veći problem sa TEMU porudžbinama postaju one gde kurirska služba nije PE. Kod njh je lako, pošalju viber poruku, ako hoću preusmerim na paketomat kojih ima svuda. Kada je druga kurirska služba oni se ili ne najavljuju ili se to desi kasno a najčešće probaju jednom i ako nema nikoga kući šalju u paketshop ili paketomat koji mi nije baš blizu. Kako u takvim situacijama izaći na kraj, kada ks nije unapred poznata. Da jeste, stavio bih neku drugu adresu za non PE pošiljke...

Meni rekose u korisnickom centru poste da se posiljka moze adresirati na paketomat. Ako nema carinskih troskova a za Temu ih nema.

Koliko je sad od prijema do prispela LAHU?
Prosle sedmice zaglavilo bilo dobro i kod mađara ali danas su je primili i vec uputili ka Srbiji, pa me zanima kod nas kako je

@mlax37

Napisao sam.
Ako ti preko paketomata u isto vreme isporucuju npr. 5 Ux...xx paketica koji stanu u jednu pregradu , skenirace samo jedan ( ne svih 5 )

@nenad99

Proveri celu seriju kodova uz pomoc Generatora ;)

Meni pre 8 dana zadnji put stiglo 2-3 paketića i od tad ništa a obično budu na 2-3 dana.

@sasa022
Aha nisam dobro shvatio.
Moje iskustvo nije takvo. Baš pre 10-ak dana mi stiglo tri mala paketa i svaki u poseban pretinac i tri različite poruke. Sve mali paketi, usb-c kablovi.
Nego me brine što imam još dosta UC HU koji su stigli u Srbiju pre 10-30 dana, a nema naznaka da će mi ih isporučiti

Poslednja izmena:
Baš dobra ideja. I dobijem obaveštenje preko Dorect4me app? Ima li neko odavde da tako narucuje? Probaću.
mislim da ne moze. ako ih radnici Poste ne stave u paketomat to se meni desilo zadnja dva puta.

Pisao sam Pošti jer mi stoje 2 paketa od 12.06 na carini.

Odgovor:

"Након обављеног царинског прегледа, пошиљке ће бити прослеђене редовним линијама до Ваше доставне поште у најкраћем року. Тренутно се прегледају пошиљке приспеле 31.05.2025."

Odgovor:

"Након обављеног царинског прегледа, пошиљке ће бити прослеђене редовним линијама до Ваше доставне поште у најкраћем року. Тренутно се прегледају пошиљке приспеле 31.05.2025."

Covece bas su zaribali. Ja sam cekala tri nedelje.

Odgovor:

Gluposti! Ja sam imao paket za koji je 4.6. stajalo "import custom clearance started" i dobio sam ga 7.6.
Samo pišu odgovor da te skinu

Gluposti! Ja sam imao paket za koji je 4.6. stajalo "import custom clearance started" i dobio sam ga 7.6.
Samo pišu odgovor da te skinu

Imao si neku ludacku srecu. Ljudi cekaju po mesec i kusur da se posiljke puste sa carine. Ako su napisali da se carine posiljke pristigle 31.05. onda je to tako.

Screenshot_2025-06-28-10-19-35-448_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg

Evo jedne Temu pošiljke, u ponedeljak je kod mene (dakle 9 dana od trenutka slanja)

Meni rekose u korisnickom centru poste da se posiljka moze adresirati na paketomat. Ako nema carinskih troskova a za Temu ih nema.

probao na paketomat i ignorisali. stiglo u postu. probao i LAHU isto zavrsio u posti, naravno bez carine i zadrzavanja je bio paket. po meni 100% ne radi. jedino da izbacim iz adrese ulicu i zadrzim samo broj paketomata ali sam odustao od toga da ne bi posiljka zavrsila u vecoj posti koja je znatno dalje od moje lokalne.

Meni stoji paket na carini od 14.6. Ironicno isti dan su mi poslali paket iz USA koji je uspeo da stigne pre par dana(nije carinjen inace) a ovaj jos ne mrda iz Bg

Da li se placa da ovlastim nekog da mi preuzme paket posto mozda stigne kad ne budem tu.

Imam neki cudan status kod LA....HU posiljke (pisma), nisam se susretao do sada. Naime, juce, tj. 16.6. je status (i na postinom trekeru) da je primljena u Madjarskoj, a jutros me obaveste "delivery attempt unsuccessful", sto je nemoguce da za 1 radni dan bude primljeno u Madjarskoj, poslato nasima na izmenicnoj, oni u GPC, pa do lokalne poste i meni na vrata.
Da li je u pitanju bug neki? Jel imao neko slicnu situaciju?
Na sajtu poste i dalje stoji samo HU-HU 1005 - prijem.
Da citiram samog sebe, gornja posiljka mi je stigla posle par dana od tog cudnog statusa, ali nazalost situacija se ponavlja, za sve ostale posiljke koje idu preko Madjara (LA.....HU), cim stignu u Madjarsku, dobiju taj cudan status da je neuspela dostava. Madjari izgleda nesto drndaju.

Poručen 17. Juna, Select 4 Go sa LR...HU brojem pošiljke stigao danas na adresu. Kad bi sve moglo ovako...

A da li postoji mogucnost da kad stigne posiljka i bude kod njih 5 dana da se ne vrati automatski, nego da se recimo produzi jos 5 dana pa de se podigne.

5 dana je rok za domaće pošiljke. Za one iz inostranstva je 20 dana ako ti to nesto znači.

Ja cekam tri UC_HU paketa poslata 11.5. iz Kine, Aliexpress. Prema generatoru, nisu ni napustile Madjarsku, a na Postal ninja poslednji status 28.5. je Prijem - Serbian post (Arrived at local delivery center). Na sajtu nase Poste, naravno, ne izbacuje nista. Paketi su 0818/0817/0816. Sve su sitnice, ali ko zna kada ce da dodju.

Meni stoji posiljka, od 05.6.
LR-NL, videcemo, da li ce, i kada ce proci.
To mi je jedna "skuplja" posiljka, ukupno 70e.
Ostale sitne, koje sam narucio posle ove, sve su skoro stigle.

Baš lepo, čekam Anker slušalice sa LR...NL brojem... :cool:

Vrh Dno