Jovkesm
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 24.05.2025
- Poena
- 20
Pa buds 3 pro nisu u promociji..I ja se to pitam,cekam da vam stignu pa da prodajete. Ganjam buda 3 pro🤣🤣
Pa buds 3 pro nisu u promociji..I ja se to pitam,cekam da vam stignu pa da prodajete. Ganjam buda 3 pro🤣🤣
Moguće stvarno da je do poštanske, drugu isto zezalo,a rekli su da nije do njih, a ipak bilo.Potrebna odmah pomoć
Google novčanik ne prima mi karticu za plaćanje , restartovo par puta telefon , deinstalirao pa opet instalirao google novčanik i neće . Poslao mail banki - PŠ kažu sve je u redu .
Postoji li neki način a da nije resetovanje telefona i igranka opet . Usluga mi je radila na S23U , a ovaj juče kupljen pa neće ?
Hvala unapred
Probaj sa >>>
![]()
Google Wallet - Apps on Google Play
Fast, secure access to everyday essentials like cards, passes or ticketsplay.google.com
Vec sam probao i ovo dobijam... Raifajzen banka je u pitanju, Visa debit koju koristim dugo vec i koja je bila na apple pay, ubacena je cak u Chrome na windowsu. Mislio sam da je Android sistem sa manje restrikcija, ovo je ******.Probaj sa >>>
![]()
Google Wallet - Apps on Google Play
Fast, secure access to everyday essentials like cards, passes or ticketsplay.google.com
Ooo brate moj, hvala ti do neba! Radi sve sada!!!Ah, znao sam da je neka zackoljica, oni su specijalci... Moras sa Raipay, na ios je laganije...
![]()
RaiPay Raiffeisen bank Srbija - Apps on Google Play
RaiPay is application by Raiffeisen banka for contactless payments by phone.play.google.com
Neće da mi prihvati karticu , a samsung walet kaže da nije podržan na ovom modelu. Koji sam baksuzČemu pored google walleta?
Jesi probao osnovno? restartuj uredjaj pa probaj ponovo. bio neki update wallet aplikacije juce,danas. Uradi i update ,ako ima, posle restarta.Zvao i dao im sve podatke i ništa , do ponedeljka se sigurno nece javiti
Samsung wallet ne radi u Srbiji.Neće da mi prihvati karticu , a samsung walet kaže da nije podržan na ovom modelu. Koji sam baksuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari