Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Kako mislis koje dno?
DOT apsolutno nema vise ni jedan support, sve je probio. Na ovoj ceni nije bio od lansiranja 2020. godine.

Za ove ostale sto sam spomenuo, oni su probili i te cene koje su imali prilikom javnog lansiranja.

Svi su oni upali u ono crnilo u okeanima gde nema sunceve svetlosti.

Kako mislis koje dno?
DOT apsolutno nema vise ni jedan support, sve je probio. Na ovoj ceni nije bio od lansiranja 2020. godine.

Za ove ostale sto sam spomenuo, oni su probili i te cene koje su imali prilikom javnog lansiranja.

Svi su oni upali u ono crnilo u okeanima gde nema sunceve svetlosti.
Izvini,u pravu si za dot,greska bila u sledecem:imam ga malo pa i ne gledam uopste,ali u opste i kad si napisao za njega pogledam a ono 8$,a u stvari to mi ulaz😂

Prilozi

• Screenshot_20250622_203657_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20250622_203657_Photo Editor.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 94
ETH se odlicno drzi.

Tramp je izgleda morao da odradi te napade na nuklearna postrojenja i to pre otvaranja berzi da nebi došlo do neke veće panike.
I dalje mislim da neće biti nekih eskalacija, i da idemo uskoro nagli rast. samo je pitanje trenutka.
Naravno to je moj osećaj a ne nametanje događaja. :)

Moguce je da je najgore proslo. Videcemo, lako moze opet nesto da se zakuva.
Dobra stvar je Iran nije napao baze nego se iskaljuju na izraelu. Ameri su uradili ono sto su "morali" i ako ih ne cackaju verovatno se nece nesto mesati.
Cena je odragovala i opet smo preko stotke. Klimavo je i dalje ali dobro se i drzi.
Juce sam bio ceo dan s prstom na okidacu i pratio razvoj situacije, bilo je cupavo sto se cene tice. Lomilo se na 99K opasno. Sinoc sam jednostavno digao ruke i otisao da spavam.

Kad god ja ne postujem ovde, baš se primeti kako niko ne pominje politiku i svi se strogo drže teme.

Gari, kakav ww3, ostavi senzacionalizam kuriru i b92.
Ovo smo videli vec nekoliko puta poslednjih godinu dana.
Za dan-dva-pet, trziste se vrati gde je bilo.

I to bi bilo to od predstave. Svi hoce mir, cica mica, gotova prica. Trziste se vraca kao i svaki put.

Kako volite senzacionalizam, ww3, tacno se vidi uticaj citanja Kurira, B92 i gledanja Aktuelnosti.

Poslednja izmena:
Opet
I to bi bilo to od predstave. Svi hoce mir, cica mica, gotova prica. Trziste se vraca kao i svaki put.

Kako volite senzacionalizam, ww3, tacno se vidi uticaj citanja Kurira, B92 i gledanja Aktuelnosti.
Nije da volimo senzacionalizam, stvarno se zakuvalo bilo. Ja jos nisam video nista zvanicno. Iran je cak izjavio juce da nije vreme za primirje. Koga briga za Kurir i ostale, taj ko od njih zavisi svakako kasni 2 dana. Ja sam prvi pricao da se rat u Ukrajini nece desiti jer nije svet toliko lud. Ocigledno je da je daleko ludji nego sto sam mislio, ipak su interesi bitniji od zdravog razuma.

Trziste se uvek vraca, to je normalno, pitanje je samo kada je trenutak. Juce je vec delovalo da je najgore proslo, niko nije reagovao na unistene baze, ameri su ih ispraznili, Iran formalno gadjao, ove zemlje se nisu bunile jer svakako zele da ih se rese. Svi srecni.
Nije gotovo ali ide se u dobrom smeru i cena reaguje.

Ja te iskreno molim da nas postedis svojih politickih analiza, samo gledam u nedelju sta prica ovaj covek... I sam kazes od Ukrajne pa na ovamo sve sto si rekao je pogresno. Ja iskreno sumnjam da te iko shvata ozbiljno ali sve mislimo sam ces prestati. Nije brate u redu.

Da napisemo pismo Deda trampu da nam ispuni zelje , ali mora da bude precizna da se ne bi posle cesali.

Tramp bi rodjenu majku slagao i prevario. Ko zna da li ima ista od primirja. Je ne verujem da je iko ista dogovarao s njim :D

Kad se vec drzimo tako lepo teme mozemo dodatno da prosirimo diskusiju...

Kako ce protest za Vidovdan u Beogradu uticati na cenu Bitkoina i altova ?

Sta ce biti sa kriptom ako ovi blokaderi naljute Vucica i on ne bude hteo vise da nas vodi u bolju buducnost..

Ako slucajno blokaderi pobede mozda otkazu expo i to moze da ima jako veliki efekat na alt koine.

P.S. Admini znate sta vam je ciniti :)

Kad se vec drzimo tako lepo teme mozemo dodatno da prosirimo diskusiju...

Kako ce protest za Vidovdan u Beogradu uticati na cenu Bitkoina i altova ?

Sta ce biti sa kriptom ako ovi blokaderi naljute Vucica i on ne bude hteo vise da nas vodi u bolju buducnost..

Ako slucajno blokaderi pobede mozda otkazu expo i to moze da ima jako veliki efekat na alt koine.

P.S. Admini znate sta vam je ciniti :)
to će definitvno raniti kriptomanskog tigra, ali ga neće zaustaviti, ne !! :D

Ja te iskreno molim da nas postedis svojih politickih analiza, samo gledam u nedelju sta prica ovaj covek... I sam kazes od Ukrajne pa na ovamo sve sto si rekao je pogresno. Ja iskreno sumnjam da te iko shvata ozbiljno ali sve mislimo sam ces prestati. Nije brate u redu.
Sreca sinoc digao ruke od kripta i otisao da spava, da je ostao budan srusio bi cijenu bitcoina na 50k.

👀 kakav nas vikend čeka.... Ne bojim se za BTC nego altovi mi nisu nešto explozivni, mada optimističan sam za naredni period :)

Pozdrav drugari. Kratak big picture update. Nalazimo se na pragu zatvaranja kvartala. Uz sve vesti o ratovima,gradjanskim nemirima,atomskim bombama,recesijama,krahovima...vidimo da je iz tehnicke perspektive chart odlican. Nakon sto je za 2 kvartala 1.61 Fibb(od proslog ciklusa) predstavljao nepremostivu prepreku,ovaj kvartal ga je probio. Ujedno je prosli kvartal bio i uspesan retest proboja velikog patrona(glava i ramena) a ovaj napravio Vise zatvaranje (ako ne zasere u narednih par dana. sto ne verujem :)).Ujedno je i vrh postavio novi ATH. Kada projektujem patron,sledeca stanica je oko 130k. Tu je i fibb 2.27.Ujedno tu je i sledeci target Smesnog charta koji radi svoj posao iz cklusa u ciklus.1751077650783.png

Na tom nivou se nalazi i sredina kanala koji je u proslim ciklusima predstavljala sto otpor sto potporu.Ujedno je i u ovom ciklusu to vazan otpor. U proslim ciklusima je proboj sredine kanala predstavljao pocetak manije koja je cenu dovodila do vrha log kanala, Hoce li tako biti i u ovon ciklusu, videcemo.
1751078510723.png

Ima, naravno da ima. Nova igrica u kripto svetu.... akcije! :love:
Na Solani od danas...
https://xstocks.com
gg
Solana-XStocks01.jpg

Sve što ste hteli da znate o Solani a niste smeli da pitate! Mega izveštaj (upravo izašao):

Do početka februara sam skalpirao SOL, ispunio zadati procenat profita i video koliko je igra nameštena (ljigavi Binance i Wintermute), nije mi više padalo na pamet da ulazim u igru. SOL ne pipam od tada, iako je bilo dosta prilika... bio sam disciplinovan. Kažem opet, ispunio zacrtano i nemam za sada potrebu za bilo kakvim rizikom (sve sam prodao još početkom 2024-te na ~200$, posle toga krajem prošle i početkom ove samo skalp, nikad SOL nije zanoćio u novčaniku). Ne želim da vam pričam horor priče o nekim projektima na Solani koji su izabrali Wintermute kao market maker-a. Zlo! Barem je to moj utisak. Prateći dešavanja u realnom vremenu, sve bullish, hype i onda vidiš šta Binance radi na blockchain-u (ne dozvoljava da cena ode gore), a to upravo i sada rade. Ako nemate potrebe, ne držite kripto na menjačnicama!!!
To ne znači da kad bude bilo vreme ne uđem ponovo u igru. Jednostavno mi se zgadila cela priča i u šta se sve pretvorilo. Pump.fun pravi zaradu od skoro milijardu$ sa svojom meme platformom (da, tu je lansiran Trump token). Nikoga ne zanima tehnologija, bitna je samo brza zarada, kakav crni hodl, to u današnje vreme ne postoji (samo sam na jednom Solana projektu dugoročni hold). Ono malo što pratim, čini mi se da se veštački zadržava ovaj nivo (kao da je u pitanju akumulacija), mada svi znamo kolika opsena mogu da budu društvene mreže. Itekako sam bullish što se tiče Solane, ali... pored offshore online kockarnica (čitaj Binance) jednostavno mi se ne ulazi u dužu igru. Inače, puno developera sa Balkana na Solani, i kako da ne budeš bullish. :cool:
Zapratite MartyParty-a na X-u za više informacija, a ovo je njegov live feed ako trejdujete na dnevnom nivou, uživo 24/7 (sve će vam se samo kazati):

Eh da, što se tiče ovih akcija, oprezno. Svojevremeno sam mogao da pišem o wrapovanom BTC-u ili ETH-u na Solani ali nisam, baš iz razloga opreza (ispostavilo se tačno, jer je jebeni FTX šatra wrapovao BTC a ustvari samo mintovao koliko mu je bilo potrebno). Tako da apsolutno važi ono DYOR tj. maskimalni oprez trenutno.

tip: ne koristite default vrednosti sa DEX platformi (npr.: jup.ag) na Solani, podesite priority fee na 0.00001 SOL (~$0.0015) je sasvim dovoljno u 99.9% slučajeva, i slippage po potrebi.
I naravno koristite Solflare novčanik.

Nazad
Vrh Dno