Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Dobro razmisljanje. Ako je takav, to bi značilo da je još uvek na analognoj centrali, što je prilično retko, pogotovo ako je u Bg ili nekom većem gradu 😃

Dobro razmisljanje. Ako je takav, to bi značilo da je još uvek na analognoj centrali, što je prilično retko, pogotovo ako je u Bg ili nekom većem gradu 😃
U mom gradu su svi šestocifreni brojevi na digitalnim centralama, sedmocifreni na optici/BBTF/MSAN i petocifreni u par sela koja imaju analognu centralu

U Beogradu su bili šestocifreni i uglavnom su prebačeni, mnogi dodatkom jednog broja ispred, na sedmocifrene i oni su na digitalnim centralama, a zadrazavaju se i kad ih prebaciš na optiku.

U Beogradu su bili šestocifreni i uglavnom su prebačeni, mnogi dodatkom jednog broja ispred, na sedmocifrene i oni su na digitalnim centralama, a zadrazavaju se i kad ih prebaciš na optiku.
Pa i treba da se zadržavaju ako su već sedmocifreni, ali mislim da šestocifreni i petocifreni ne mogu na optiku

Meni je prebacen pre nekolko godine i tad je dodat jedan broj ispred, sad je 6sto cifreni, a eto rekose kad ide na optici dodaje se isto jos jedan...znaci bice sa 7 cifre :D

Moj je šestocifren sve vreme, a bio je i POTS, izgleda i BBTF (diskutovali smo već tu enigmu), zatim na optici (MTS-ovoj), a sad je u SBB-u. 😂 Očigledno sve zavisi od lokacije...

Pa i treba da se zadržavaju ako su već sedmocifreni, ali mislim da šestocifreni i petocifreni ne mogu na optiku

Tako je, na to i mislim 😃
Meni je prebacen pre nekolko godine i tad je dodat jedan broj ispred, sad je 6sto cifreni, a eto rekose kad ide na optici dodaje se isto jos jedan...znaci bice sa 7 cifre :D

Niko nije rekao da ne mogu, ovo je priča za diitalizaciju centrala i takvi brojevi, koji su već na digitalnim centralama, idu na optiku i zadržava se broj normalno 😃
Mislim da smo već u off topic-u za ovu temu 😃

Ili da piše na mail i traži odgovor i taman je onda miran i pokriven zvaničnim odgovorom ako mu zatreba 😃

Ukinut je jos pre 2 meseca :D
Aktivan je samo za korisnike koji su ga u trenutku ukidanja imali

Sve gledam i ne verujem... izgleda su mi racuni za ovaj mesec normalizovani. A ja se navukao na pisanje prigovora. Nema veze, napisacu im opet, neka vide kako je kada neko gresi (u svoju korist)

Meni stigao račun sa naplaćenim telefonom koji sam kupio od njih a dogovorio otplatu preko UniCredit banke

Kamatu obračunavaju svega dvaput godišnje, na majskom i novembarskom računu. Možda si kasnio sa nekim prethodnim, znači od novembarskog nadalje.

Gledam u app za plaćanje uvek na vreme plaćamo, čak i pre 15-og.ne znam videćemo kada dokažu.

Mislis da ti je rata 175d? Obracinavaju izgleda kamatu na pun iznos.

Siguran sam da je rata 175 dinara (vidi attachment), a inače račun uvek platim najkasnije do 21. u mesecu za prethodni mesec a često pre 15. u mesecu...

Prilozi

• Screenshot_20250605_201232_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250605_201232_rs_mts_MainActivity.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 100
Nisu normalni, meni su obracunali 25 dinara kamate na sav onaj haos sa 3 storno racuna i raskinutim ugovor u Januaru...

Pre 2 godine su tek nakon IDP-a ponudili 50% 2 god. Sada je krenulo inicijalno 6,pa kao agent 8,pa beka duga sluzba 12 i neka treca sluzba 24.
Na osnovnom ugovoru pise 3 meseca i na posebnoj odluci jos 21 mesec.
Da kažem da je kod mene bilo isto ovako. Nisam morao da čekam istek UO i da tražim IDP. Prelazak sa BOX 3 (fix+mob+net) na BOX 4 plavi.

Ja sam trazio idp i zvali posle 2 dana i ponudili 2god. 50% popust na paket koji sam imao box3 L, nije bilo uslovljavanja da predjem na skuplji...

Novi mesec nova reklamacija (peti mesec u nizu) :cautious:

Prilozi

• IMG_5770.jpeg
    IMG_5770.jpeg
    48.6 KB · Pregleda: 73
Da li neko zna da li ovih 18 meseci za dinar koji se dobijaju uz prelazak sa jotela daju i za BOX pakete na DSL ili samo za Supernovu?

Novi mesec nova reklamacija (peti mesec u nizu
za sta?
Tamam sam usao da pitam da li jos ljudi imaju aktiviran Apollon SVOD "od strane dece" a nemaju ni prikacen Box uredjaj u struju..
I slicne "greske" zadnjih meseci.

Stalno mi se pojavljuje i naplata "domaceg saobracaja - van MTSa"... sitno, ne moze ni 19xxx biti, kamoli 0900.. a listing "naplacenog saobracaja" je prevelik... iako se samo 20ak dinara naplati.

Jos neko?

Nazad
Vrh Dno