Ne preteruj.
Ljudi koriste provajderov uređaj, ili kupe neki od 20 eura, i zadovoljni su. Zašto menjati ako VAMA završava posao?
Problem nastaje kada neko ima prevelike zahteve, a ne želi da odreši kesu, i misli da će sa uređajem od 1500 din dobiti sigurnost, pokrivenost, stabilnost i sve što im treba. A onda imaš i one druge, koji razmišljaju u fazonu: "Dojadio mi ovaj jeftini TP-Link otpad od 30 eura, sad ću da kupim Asus-a za 60000 din, i rešio sam sve probleme". A na one što jure WiFi 7, jer je 7 veće od 6, ne vredi trošiti reči. Razmišljanje ide iz krajnosti u krajnost. Ljudi se osećaju lično uvređeni i napadnuti ako baš njihov uređaj nazovete smećem. Kad god sam preporučio Ubiquiti ili Grandstream, uvek ima neko ko misli da ja radim za njih, to je preskupo i čisto bacanje para, ili da jednostavno davim temu sa tim preporukama. Realnost je, u Srbiji ne možete naći ništa drugo. Ja bi vrlo rado preporučio Synology, Zyxel, GL.iNET, Juniper, Engenius, Ruckus...ali tako nešto kod nas ne postoji ukoliko nemate problem sa kockanjem na KP i online only prodavnicama.