Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Zna li se šta da li će vraćati (ili su vratili možda) Go Extra+?

Prebacio sam pre par dana broj u Yettel, učitale su mi se ponude od 50% u roku od 3 dana, ali najviše bi mi odgovarao Go Extra+ kog nema.

Eventualno i neki drugi paket (npr. Total 50) ali uz 6x 1din + 18x 50% (što ne verujem da mogu da dobijem ukoliko ne podnesem zahtev za prenos, ali to tek mogu za 2 meseca).

Borba za što jeftinijom ponudom je večita..

Zna li se šta da li će vraćati (ili su vratili možda) Go Extra+?

Prebacio sam pre par dana broj u Yettel, učitale su mi se ponude od 50% u roku od 3 dana, ali najviše bi mi odgovarao Go Extra+ kog nema.

Eventualno i neki drugi paket (npr. Total 50) ali uz 6x 1din + 18x 50% (što ne verujem da mogu da dobijem ukoliko ne podnesem zahtev za prenos, ali to tek mogu za 2 meseca).

Borba za što jeftinijom ponudom je večita..
go extra+ je specijalan paket koji je za korsinike koji su duze vreme na prepaid, svakako je nestao iz app za sve

Jel može neko da mi objasni ovo? Kako su došli do cifre od 1499, ako je na sajtu 1099? Bez telefona.

Prilozi

• Screenshot_20250509_101222_Chrome.jpg
    Screenshot_20250509_101222_Chrome.jpg
    80 KB · Pregleda: 168
  • 20250509_101045.jpg
    20250509_101045.jpg
    214 KB · Pregleda: 166
1499 je puna cena paketa a 1099 je sa popustom na tarifu i e-racunom.

Onda je greška, moraš do poslovnice ili da ih zoveš.

U ovoj specifikaciji slikanoj sa ugovora se uvek navodi puna cena, na prvoj strani ugovora ili u pratećem prilogu (mislim da se zove Prilog o korišćenju usluga ili tako nešto) stoji objašnjenje o umanjenju pretplate.
EDIT: Svakako bi kao trenutno stanje na Yettel app trebalo da ti stoji 1099 dinara. Ako pak stoji drugačije, zovi CC.

Kretoh baš to da kucam (edit: a i edit prethodne poruke je obuhvatio šta sam hteo da kažem 😀). Meni konkretno cena sa popustom piše u aneksu ugovora, pod Pogodnosti koje korisnik ostvaruje u vezi sa uslugama. Sad, taj aneks je od pre godinu i po, možda se izgled u međuvremenu menjao, ali to je to. U krajnjem slučaju, može odmah da se vidi i na aplikaciji ima li popusta, budući da Yettel to zaduženje piše unapred, tj. iako je ugovor svež, može da se vidi puna cena za maj, koji je u toku.

Pozdrav, drugari.
Trebao bi mi kontakt sa Yettelom pa me zanima preko kog kanala najbrže odgovaraju i najbrže rešavaju problem. Da li preko emaila, Facebooka, Twittera ili Instagrama?

Zavisi šta ti treba. Odgovaraju regularno na društvenim mrežama, ali neke stvari ne mogu da urade. Imaš i [email protected] kao i kontakt preko vebsajta. Ako ideš preko sajta/mejla, zvanično odgovaraju za 10 dana, a to da li će da ti reše zavisi opet od toga šta je upit.

Zavisi šta ti treba. Odgovaraju regularno na društvenim mrežama, ali neke stvari ne mogu da urade. Imaš i [email protected] kao i kontakt preko vebsajta. Ako ideš preko sajta/mejla, zvanično odgovaraju za 10 dana, a to da li će da ti reše zavisi opet od toga šta je upit.
Imam višak registrovanih brojeva, pa bih par njih želeo da deaktiviram. To sam radio pre nekoliko godina, ali me sada zanima preko kanala su najažurniji kad su zahtevi korisnika u pitanju.

Postavi SS iz aplikacije ili slikaj ceo papir sa ugovorom.
Nema šanse da ti daju jednu cenu, a potpisali ste nešto sasvim drugo..

Ko je na prepaidu, da li i dalje imate u aplikaciji ponudu za 50% popusta pri prelasku na postpaid? Brat je hteo da pređe ali je nestala ponuda u aplikaciji a nije bila dostupna ni radnici u poslovnici

Kod mene postoji i dalje.

stoji ali kod mene samo yettel 50, 100 m i l nema nize od yettel 50

Hvala vam. Njemu je prikazivala samo Mobile M i L. Taman se odlučio kad ono nestade 😀

Kako da iniciram prelazak sa postpaid na prepaid, juna mi istice ugovor?
Iz alikacije ne vidim mogucnost

Odeš u poslovnicu I potpišes prelazak na prepaid nakon isteka UO i to je to.

Само да јавим да сам успео да "избоксујем" 6 месеци по динар и 18 месеци 50% попуста на претплату. Као што су колеге овде и саветовале поднео сам јуче захтев за прелазак у А1, данас су ме звали из Yettel-a и понудили ми 50% попуста на претплату. Рекао сам да ми то не одговара и да могу да останем код њих само у случају 6 месеци за динар и преостали период 50% попуста. После кратке провере да ли је то могуће (пар секунди је трајало) добио сам потврду од оператера да можемо склопити уговор под тим условима.
Хвала свима на саветима.

Meni nisu ni proveravali, ponudili 24x50% ja rekao hoću i 6m po dinar, a ona ko iz topa rekla može

Istice mi UO na jednom broju, pa cu ih testirati sledece nedelje, da vidim da li hoce da daju tu ponudu i kad se predje na pripejd...

Meni nisu ni proveravali, ponudili 24x50% ja rekao hoću i 6m po dinar, a ona ko iz topa rekla može
24*50% ти дође слично као 12м*1дин, 12м пуна цена.
Шта си ти добио са 6м*1 дин? 6м по динар, 18месеци 50%?

@iceAge
Pa da 6mx1din i ostalih 18x50%, kao i mnogi u ovoj temi. Ovde sam to i čuo.
To je bio moj odgovor na par postova iznad, valjda si pročitao

Verovatno jesam pročitao, zapamtio nisam, pa mi bilo nejasno na prvo čitanje šta si dobio/uradio.

Jel postoji mogucnost da se plati unapred ceo iznos za opremu koja je uzeta na rate i kako?
Mislim na ovo

Prilozi

• IMG_5849.png
    IMG_5849.png
    112.9 KB · Pregleda: 79
Nazad
Vrh Dno