Daju 6 meseci po 1 dinar ako se prebaci na pripejd?Kakva crna poslovnica, tamo ne idi ni za zivu glavu... Prebaci se na pripejd, imas sve ovde objasnjeno, vrati se par stranica unazad ..
Iniciras prelaz u drugu mrezu i ponude ti to.Odlična ponuda. Preko akvizitera ili u poslovnici?
Ma ja planiram da pređem iz MTS u Yettel. Zato pitam može li se dobiti takva ponuda.Iniciras prelaz u drugu mrezu i ponude ti to.
Ne verujem, mozda neko bolje zna pa ce se javiti, ali mislim da je to ponuda za ljude koji zele da napuste mrezu, nama su tako ponudili tu varijantu.Ma ja planiram da pređem iz MTS u Yettel. Zato pitam može li se dobiti takva ponuda.
Tada možda nisu nudili više od toga.Ja sam pre par dva meseca pričao sa dva različita akvizitera, isto prelazak iz MTSa, nudili 50% bez meseci po dinar.
Nije uvek isto u zavisnosti odakle dolazis. Ne dobijaju se uvek isti benefiti kad prelazis iz druge mreze i kad hoces da ides iz svoje mreze (u oba slucaja mislim na ponudu istog operatera). Ovo ne pricam samo za Yettel nego uopsteno. Cak ume da zavisi iz koje u koju mrezu prelazis. Npr do skoro, a mozda je i dalje tako, prelaskom u MTS se vise dobijalo ako predjes iz A1, nego iz Yettela.
Opet, ne kazem da je nemoguce da se prelaskom iz druge mreze u Yettel dobije i ponuda kao tvoja (nisam toliko upucen), ali uglavnom je to bilo 50% od pune cene, naravno uz obavezu prelaska prvo na prepaid, pa se nakon 2 dana predje na postpaid.
Pretpostavljam i ja, dobio sam isti kupon ali sam zaboravio na njega, novi telefon kupio uz reciklažu par dana po isteku kupona ali se nisam setio da pitam u poslovnici 😅Pretpostavljam da ne može da se kombinuje sa popustom za reciklažu?![]()
imas Freepaid u Globaltelu za 999 rsd.Da li je istina da Yettel daje neki paket neograničeni minuti ka svima i 30GB interneta za 800 dinara mesečno i kako ga dobiti?
nije 800 din (bar kod mene ) vec 899 sa e racunomDa li je istina da Yettel daje neki paket neograničeni minuti ka svima i 30GB interneta za 800 dinara mesečno i kako ga dobiti?
Kakvi su ovo paketi? Na sajtu ima samo Go Data sa 15gb, 300min i neograniceno sms za 1599din.Gle stvarno
Pogledajte prilog 487248
Primamljiva ponuda da prebacim stari Mobtel prepaid ali već imam besplatni Mega plan u A1 i besplatni Freepaid u Globaltelu pored ovog Total 10 u Yettelu 😉Trenutno je dodatni popust na Go Extra i Go Extra +, sa eracunom je 399 i 799 , ko ima broj na pripejdu ovo je trenutno najbolja ponuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari