Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Podneo zahtev za prenos u A1 dan nakon isteka ugovora. Nije prošlo dva sata, zovu pitaju da li možemo da vam ponudimo nešto da ostanete. Nudili prvo 24x50% na sve pakete, ja pitao jel može još 6m po dinar i može.
Još nekoliko ljudi je na ovoj temi prijavilo isto, danas se i ja uverio, tako da je to sada ponuda kad podnesete zahtev za prenos
Ne znam da li to nude kod zahteva za pripejd
To je do sad najbolja ponuda koju su ikad nudili,bilo uvek 24x50%
Koji si paket uzeo?

Pa mojoj kevi su to prvo nudili, napisao sam ovde ali smo mi odbili. Njoj su nudili na Yettel 6 to.

Zato i kazem, posto je vise ljudi prijavilo da je dobilo tu ponudu, onda mogu svi da traze...

Отишао прошле недеље у четвртак у пословницу, покренуо поступак за прелазак на припејд, тамо ми рекли да ће ме звати из јетела у наредних пар дана.
Звали јуче и одмах понудили 50% на било који пакет.
Изабрао сам тада био mobile M за ових неких 2.250дин.
После пар месеци од новог уговора, сад ми поруком понудили већи пакет, mobile L за 3к.

Kako besa ona sifra za volte za zaomi telefone?

Aktiviranje Volte:

Prilozi

• Screenshot_20250321_180839_com_hihonor_contacts_ContactDetailActivity.jpg
    Screenshot_20250321_180839_com_hihonor_contacts_ContactDetailActivity.jpg
    12.4 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Da nema ko gigatron kupon, moj istekao, mogu ponuditi planeta sport 3000rsd na racune vece od 10k ako neko hoce

Kako beše za ove aplikacije što idu uz postpejd ugovore? Da li se može menjati i na koliko vremena?
Nor. jedan mesec uzem max, a sledeći skyshowtime

Bas tako,na mesecnom nivou.

Juce sam uzeo go extra 500din za majku. Sa pripejda na postpaid. Imao je i go extra+ i 50% popusta na tarife.

Podneo zahtev za prenos u A1 dan nakon isteka ugovora. Nije prošlo dva sata, zovu pitaju da li možemo da vam ponudimo nešto da ostanete. Nudili prvo 24x50% na sve pakete, ja pitao jel može još 6m po dinar i može.
Identična situacija kod mene, upravo se iscenjkasmo. ispadne oko 1090 din na mesečnom nivou kada se sravni po ukupnoj sumi.

Ova ponuda potvrdjuje da su mts i yettel zajedno u ratu protiv A1.
Samo nek ratuju, konkurencija je dobra stvar. Pući će tikva i između Yettela i MTS-a, nije to toliko daleko, kada profit počne da bude primat jer rastu apetiti.
A ono što je meni neverovatno jeste koliko ljudi koji su potpisali skoro ugovore o obnovi pristalo na jako loše uslove, iako sam im jasno rekao da budu strpljivi i da potegnu prelazak u drugu mrežu čim istekne UO ako im je povoljnije i sačekaju reakciju trenutne mreže akoi baš žele da ostanu. Al ne vredi, te mrzi ih da se cimaju, te ne znaju kako, te ovo, te ono. A kad im kažem šta sam izboksovao, čude se i misle da sam nešto ispod žita radio, to je nemoguće, ko ti to dao. Čudan smo svet.

@optical

Moram da proverim, prebacio sam je prvo iz a1 u yetel.

Mozda oko dva meseca.

Samo nek ratuju, konkurencija je dobra stvar. Pući će tikva i između Yettela i MTS-a, nije to toliko daleko, kada profit počne da bude primat jer rastu apetiti.
A ono što je meni neverovatno jeste koliko ljudi koji su potpisali skoro ugovore o obnovi pristalo na jako loše uslove, iako sam im jasno rekao da budu strpljivi i da potegnu prelazak u drugu mrežu čim istekne UO ako im je povoljnije i sačekaju reakciju trenutne mreže akoi baš žele da ostanu. Al ne vredi, te mrzi ih da se cimaju, te ne znaju kako, te ovo, te ono. A kad im kažem šta sam izboksovao, čude se i misle da sam nešto ispod žita radio, to je nemoguće, ko ti to dao. Čudan smo svet.
+1 za sve sto si rekao.

Pogotovo sto A1 ima online poslovnicu. Upises br telefona i pozovu te. Sve zavrsis telefonom, posalju zahtev za prelazak brzom postom na kucnu adresu, potpises i vratis.

Pod uslovom da si kući kad dođe kurir, čitaj u radno vreme.
Meni je mnogo lakše da odem u poslovnicu kada meni odgovara nego da bacam pasulj kaće doći kurir i da uzimam slobodne dane

Drugari koji su presli u Yettel, jel ste online dogovarali popust ili ste isli do poslovnice? Imam neka 4 broja koja bih prebacio, ali planiram da trazim 6m x 1din + 18m 50% pa da vidim kako ste isli.

Mene malopre zvali da nude na pozivu Yettel 50 za 1599 dinara, jer inače, pošto ga nisam prihvatio za 1699 sasvim sigurno ću da se predomislim za 100 din razlike 😂... Bukvalno ne znam šta im pada na pamet da zovu kad vide da mi se i net i minuti samo prenose iz mesec u mesec.

Drugari, prebačen broj iz MTS post paid u Yettel prepaid pre nedelju dana, danas su se pojavili popust 50% na post paid, kad se očekuje obično ponuda 30GB i neograničeni pozivi za 900 din?

Za par gpdina :). Koliko sam razumeo to je ponuda samo za stare Yettel pripejd korisnike .

Može i za nove 😁.
Jedino nije moguce za obnovu ugovora
za broj koji je vec na postpejdu.

Drugari, prebačen broj iz MTS post paid u Yettel prepaid pre nedelju dana, danas su se pojavili popust 50% na post paid, kad se očekuje obično ponuda 30GB i neograničeni pozivi za 900 din?
… teški su za Go Extra+… obzirom da popuštaju na ostalim tarifama… možda se i za ovo otvorili…

Dva do tri meseca od prenosa broja na Yetel pripaid se meni pojavila ta ponuda.

Mene malopre zvali da nude na pozivu Yettel 50 za 1599 dinara, jer inače, pošto ga nisam prihvatio za 1699 sasvim sigurno ću da se predomislim za 100 din razlike 😂... Bukvalno ne znam šta im pada na pamet da zovu kad vide da mi se i net i minuti samo prenose iz mesec u mesec.
Jel ti istekao ugovor i na kom si paketu trenutno? Meni istice Total 40 za 2 meseca a sada su mi nudili SMS-om Yettel 20 za 2300din sto je preskupo.

Jel ti istekao ugovor i na kom si paketu trenutno? Meni istice Total 40 za 2 meseca a sada su mi nudili SMS-om Yettel 20 za 2300din sto je preskupo.
Na Go Data za 950 din, ako hoćeš bolju ponudu moraš podneti zahtev za prenos broja na pripejd ili kod drugog operatera dan nakon isteka, onda dobijaš -50% bilo koji paket.

Nazad
Vrh Dno