To je do sad najbolja ponuda koju su ikad nudili,bilo uvek 24x50%Podneo zahtev za prenos u A1 dan nakon isteka ugovora. Nije prošlo dva sata, zovu pitaju da li možemo da vam ponudimo nešto da ostanete. Nudili prvo 24x50% na sve pakete, ja pitao jel može još 6m po dinar i može.
Još nekoliko ljudi je na ovoj temi prijavilo isto, danas se i ja uverio, tako da je to sada ponuda kad podnesete zahtev za prenos
Ne znam da li to nude kod zahteva za pripejd
Uzeo yettel 100 ali mi je rekla da važi za sve pakete. Prvo je nudila yetel 20To je do sad najbolja ponuda koju su ikad nudili,bilo uvek 24x50%
Koji si paket uzeo?
Изабрао сам тада био mobile M за ових неких 2.250дин.Отишао прошле недеље у четвртак у пословницу, покренуо поступак за прелазак на припејд, тамо ми рекли да ће ме звати из јетела у наредних пар дана.
Звали јуче и одмах понудили 50% на било који пакет.
Identična situacija kod mene, upravo se iscenjkasmo. ispadne oko 1090 din na mesečnom nivou kada se sravni po ukupnoj sumi.Podneo zahtev za prenos u A1 dan nakon isteka ugovora. Nije prošlo dva sata, zovu pitaju da li možemo da vam ponudimo nešto da ostanete. Nudili prvo 24x50% na sve pakete, ja pitao jel može još 6m po dinar i može.
Koliko dugo je bila na pripejdu?Juce sam uzeo go extra 500din za majku. Sa pripejda na postpaid. Imao je i go extra+ i 50% popusta na tarife.
Samo nek ratuju, konkurencija je dobra stvar. Pući će tikva i između Yettela i MTS-a, nije to toliko daleko, kada profit počne da bude primat jer rastu apetiti.Ova ponuda potvrdjuje da su mts i yettel zajedno u ratu protiv A1.
+1 za sve sto si rekao.Samo nek ratuju, konkurencija je dobra stvar. Pući će tikva i između Yettela i MTS-a, nije to toliko daleko, kada profit počne da bude primat jer rastu apetiti.
A ono što je meni neverovatno jeste koliko ljudi koji su potpisali skoro ugovore o obnovi pristalo na jako loše uslove, iako sam im jasno rekao da budu strpljivi i da potegnu prelazak u drugu mrežu čim istekne UO ako im je povoljnije i sačekaju reakciju trenutne mreže akoi baš žele da ostanu. Al ne vredi, te mrzi ih da se cimaju, te ne znaju kako, te ovo, te ono. A kad im kažem šta sam izboksovao, čude se i misle da sam nešto ispod žita radio, to je nemoguće, ko ti to dao. Čudan smo svet.
Tako i Globaltel sve telefonom+1 za sve sto si rekao.
Pogotovo sto A1 ima online poslovnicu. Upises br telefona i pozovu te. Sve zavrsis telefonom, posalju zahtev za prelazak brzom postom na kucnu adresu, potpises i vratis.
… teški su za Go Extra+… obzirom da popuštaju na ostalim tarifama… možda se i za ovo otvorili…Drugari, prebačen broj iz MTS post paid u Yettel prepaid pre nedelju dana, danas su se pojavili popust 50% na post paid, kad se očekuje obično ponuda 30GB i neograničeni pozivi za 900 din?
Dva do tri meseca od prenosa broja na Yetel pripaid se meni pojavila ta ponuda.Drugari, prebačen broj iz MTS post paid u Yettel prepaid pre nedelju dana, danas su se pojavili popust 50% na post paid, kad se očekuje obično ponuda 30GB i neograničeni pozivi za 900 din?
Jel ti istekao ugovor i na kom si paketu trenutno? Meni istice Total 40 za 2 meseca a sada su mi nudili SMS-om Yettel 20 za 2300din sto je preskupo.Mene malopre zvali da nude na pozivu Yettel 50 za 1599 dinara, jer inače, pošto ga nisam prihvatio za 1699 sasvim sigurno ću da se predomislim za 100 din razlike 😂... Bukvalno ne znam šta im pada na pamet da zovu kad vide da mi se i net i minuti samo prenose iz mesec u mesec.
Na Go Data za 950 din, ako hoćeš bolju ponudu moraš podneti zahtev za prenos broja na pripejd ili kod drugog operatera dan nakon isteka, onda dobijaš -50% bilo koji paket.Jel ti istekao ugovor i na kom si paketu trenutno? Meni istice Total 40 za 2 meseca a sada su mi nudili SMS-om Yettel 20 za 2300din sto je preskupo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari