50% na punu cenu, minus 100 din. na ime e-racuna.Kada daju 50% popusta na tarifni paket da li se gleda ona precrtana cena ili cena sa popustom uz aktivirani e-racun?
50% na punu cenu, minus 100 din. na ime e-racuna.Kada daju 50% popusta na tarifni paket da li se gleda ona precrtana cena ili cena sa popustom uz aktivirani e-racun?
iste su cene kao i pre mesec dana@sdejan krajnje cene sa 50% i e-računom.
Da bi imao ove cene, moraš preneti broj u Yettel, da kod njih bude pripejd prvo dva dana, pa da ti se 3.dana učitaju ove cene
Pogledajte prilog 487318
go extra+ je specijalan paket koji je za korsinike koji su duze vreme na prepaid, svakako je nestao iz app za sveZna li se šta da li će vraćati (ili su vratili možda) Go Extra+?
Prebacio sam pre par dana broj u Yettel, učitale su mi se ponude od 50% u roku od 3 dana, ali najviše bi mi odgovarao Go Extra+ kog nema.
Eventualno i neki drugi paket (npr. Total 50) ali uz 6x 1din + 18x 50% (što ne verujem da mogu da dobijem ukoliko ne podnesem zahtev za prenos, ali to tek mogu za 2 meseca).
Borba za što jeftinijom ponudom je večita..
Nije, novi ugovor sklopljen pre nedelju-dve, novi broj.Istekla UO.
Imam višak registrovanih brojeva, pa bih par njih želeo da deaktiviram. To sam radio pre nekoliko godina, ali me sada zanima preko kanala su najažurniji kad su zahtevi korisnika u pitanju.Zavisi šta ti treba. Odgovaraju regularno na društvenim mrežama, ali neke stvari ne mogu da urade. Imaš i [email protected] kao i kontakt preko vebsajta. Ako ideš preko sajta/mejla, zvanično odgovaraju za 10 dana, a to da li će da ti reše zavisi opet od toga šta je upit.
24*50% ти дође слично као 12м*1дин, 12м пуна цена.Meni nisu ni proveravali, ponudili 24x50% ja rekao hoću i 6m po dinar, a ona ko iz topa rekla može
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari