Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ne znam da li je prava tema ali da pokusam. U duhu anime serijala Devil May Cry koji mi se svideo, upitao bih poznavaoce da li je moguce nekim redsoledom odrigrati i kojim DMC igre na PS5? Hvala. (Nisam nikada igrao nijednu igri iz serijala)

Možeš, jer su sve DMC igre dostupne na PS5. Ja iako nisam fan serijala u ono PS2-PS3 vreme sam ih sa drugarom koji jeste igrao kako su izlazile, ali pošto sada imaš sve dostupne možeš ih igrati i po redosledu priče: 3-1-2-4-5.

DMC 1-2-3 su Devil May Cry HD Collection, 4 i 5 su zasebne. DmC Devil May Cry: Definitive Edition je reboot koji slobodno možeš da preskočiš ako su ti priča i likovi važni u igri.

Možeš, jer su sve DMC igre dostupne na PS5. Ja iako nisam fan serijala u ono PS2-PS3 vreme sam ih sa drugarom koji jeste igrao kako su izlazile, ali pošto sada imaš sve dostupne možeš ih igrati i po redosledu priče: 3-1-2-4-5.

DMC 1-2-3 su Devil May Cry HD Collection, 4 i 5 su zasebne. DmC Devil May Cry: Definitive Edition je reboot koji slobodno možeš da preskočiš ako su ti priča i likovi važni u igri.
Upravo me interesuje prica, stoga je ovaj redosled sve sto mi je trebalo. Hvala

Pustio sam da se skida, na store-u jos nema oznakicu da je "PS5 Pro enhanced".

Koje glave 60fps za igricu staru 11 godina. Ali kakva igra, nateraće me da je ponovo obrnem.

P.S. ma kakvi pobrkao sa trojkom, ne igram posle 3 ništa.

Završio sam Indija, baš mi je legao. Prvo nije preterano težak, nisam se nervirao i kidao živce, trebalo mi je ovako nešto opušteno. Priča i gluma super, kao interaktivni film. H. Forda odlično skinuo Troy Baker. Nisam primetio neke bagove i slično, sve je lepo ispeglano.

Definitvno mi je jedna od boljih igara koje sam igrao u poslednje vreme :)

GqMmNiOWUAAg0CG

Gears of War: Reloaded comes to PS5 on August 26, remastered from the ground up.

Završio sam Indija, baš mi je legao. Prvo nije preterano težak, nisam se nervirao i kidao živce, trebalo mi je ovako nešto opušteno. Priča i gluma super, kao interaktivni film. H. Forda odlično skinuo Troy Baker. Nisam primetio neke bagove i slično, sve je lepo ispeglano.

Definitvno mi je jedna od boljih igara koje sam igrao u poslednje vreme :)
Ja stigao do Gizeh Egypt i napravio pauzu.Vise se nisam ni vratio :) Nekako me umorila, ponajvise onaj stealth, nekako glup po meni.Kasnije presao na Awowed i stigao skoro do kraja, malo mi ostalo da je zavrsim i sada ne stizem da je upalim gotovo mesec dana.Vrv sam i zaboravio kako da je igram.Trenutno sam se navukao na Hearthstone i to mi je sada top. Od nje ne stizem da podignem glavu. Mislio sam da probam Wukong, ne znam dal ce mi leci, bar dok ne izadje Death Stranding 2.Na nju sam se nalozio samo tako :)

Ja stigao do Gizeh Egypt i napravio pauzu.Vise se nisam ni vratio :) Nekako me umorila, ponajvise onaj stealth, nekako glup po meni.Kasnije presao na Awowed i stigao skoro do kraja, malo mi ostalo da je zavrsim i sada ne stizem da je upalim gotovo mesec dana.Vrv sam i zaboravio kako da je igram.Trenutno sam se navukao na Hearthstone i to mi je sada top. Od nje ne stizem da podignem glavu. Mislio sam da probam Wukong, ne znam dal ce mi leci, bar dok ne izadje Death Stranding 2.Na nju sam se nalozio samo tako :)
Meni nikako ne leži da igram paralelno igre, kada mi je fokus na jednoj deluje da sve ide brže, u štosu si, nije priča zaboravljena.
Što se tiče Indija, možeš da batališ sporedne misije I brzo završiš. Posle Gize je Tajland on se relativno brzo može preći i onda je praktično kraj, jer igra ima tri velike regije (Vatikan, Giza I Tajland).

Meni nikako ne leži da igram paralelno igre, kada mi je fokus na jednoj deluje da sve ide brže, u štosu si, nije priča zaboravljena.
Što se tiče Indija, možeš da batališ sporedne misije I brzo završiš. Posle Gize je Tajland on se relativno brzo može preći i onda je praktično kraj, jer igra ima tri velike regije (Vatikan, Giza I Tajland).
Ma prestala je da me radi, inace i ja ne igram paralelno vec jednu po jednu. Kad predjem na drugu igru 99% se ne vratim da zavrsim prethodnu. Vrv ce tako biti i sa ovom. Zao mi za avowed da ne zavrsim nju 😊

Ko voli old skul split screen co-op, moze da proba Revenge of the Savage Planet, vrlo je zanimljivo, nije rang Split Fictiona, ali je igriljivo.

Mafia dostupna za preorder
IMG_2736.png

Zavrsio sam Forspoken i sad krenuo RoboCop... Jel igrao neko RoboCop? Za sada mi deluje kao nesto sto cu vec sutra da obrisem...

Forspoken me prica malo povukla... A i kratka je pa sam je zavrsio... Inace ne bih je preporucio :)
A RoboPandura cu onda definitivno da preskocim... Ne svidja mi se kako izgleda... Ima drugih igara koje treba da se odigraju :)

Kakav je Hogwarts Legacy?

pa nisam fan, ali mi je ok serijal...

Dobar je Hogwarts, atmosfera i grafika su brutalni, combat zanimljiv ali priča je malo meh.

Da dodam, da je zamak i taj deo okolo impresivan i izuzetno veran filmu, ali sam svet je dosta prazan i repetativan, tako da tu gubi dosta poena.
Generalno, dosta je dobra zabava.

Je'l ne trazi mnogo napora? Treba mi igra da iskljucim mozak i ukljucim sony :)
Witchera jos nisam igrao jer hocu da uzivam u njemu u full-u a sad sa decom (khm, zenom) i poslom, to ne mogu sigurno...

Ma igra je i više nego lagana, instaliraj i uživaj u svetu, meni je jedino malo smetala ta repetitivnost jer sam hteo bukvalno sve da predjem, fokusiraj se na glavnu priču i na samo odredjene side misije i biće ti igra zanimljiva.

A je'l igrao neko/vrede da se igraju:
Control
Detroit
Deathloop
Syberia - the world before (igrao sam syberiu onu pre 20god)

Nazad
Vrh Dno