Šta je novo?

Honor 200 Pro

I imam jos jedno pitanje ako neko zna odgovor. Da li u gigatronu moze da se plati banka intesa karticom na rate online?
Kreditna NLB Komercijalne omogućava plaćanje bez kamate do 12 rata kod Gigatrona.

Na redditu se kamera lag i dalje ponekad spominje (pa čak i ne samo u kameri). Vjerovatno nije izražen kao kod Magic 7 Lite. Drugi kažu da im nema laga nigdje.
Očito je do podešavanja. Taj procesor nije slab.

ovde lupa ko sta hoce... pominju android 14, da nema ekvilajzer....
nema nikakav lag

• Like
Reagovanja: Asi
Jel probao neko Honor da puni sa punjacima drugog porizvodjaca. Imam Motorolin 66W, a nigde ne mogu da nadjem da li ce se puniti sa 66W ili sa nekom manjom ogranicenom brzinom.

Punio Honor 200 baš Motorolinim punjačem od 68W i punio je na 60W. Moguće da je do kabla koji sam koristio.

Ima li netko problem sa baterijom na honor 200 nakon oko tjedan dana od update na Android 15.
Do prije koji dan SOT je bio oko 9 sati sad oko 4

Vrati telefon na fabrička podešavanja.

Pozdrav,
upravo sam uzeo honor 200 pro i treba da pronadjem maskicu za njega
da li bi ste mi preporucili maskice sa slobodnim celim delom za kamere ili one sa rupicama
nadam se da sam se dobro izjasnio :)
Hvala unapred.

Kupio sam Honor 200 5G 12/512GB Green u Gigatronu po ceni od 29.999 RSD. Zanima me koji punjač kupiti?

1.https://www.honor.com/rs/accessories/honor-supercharge-power-adapter-100w/
ili
2.https://www.honor.com/rs/accessories/honor-supercharge-power-adapter-100w-2024/

Poslednja izmena:
Ljudi koja je ova kamera skroz dole na honor 200 telefonu, uzela sam ovu neku masku navodno za taj model ali vidim da nisu ovi otvori dobro napravljeni pa me zanima da li ce ovo da smeta za slikanje? Ne mogu da proverim posto je kupljen kao poklon pa nije upaljen. Nadam se da se vidi.
Nisu iste maskice za 200 pro i obican 200,zato tako i izgleda
Pozdrav,
da li bi ste mi preporucili maskice sa slobodnim celim delom za kamere ili one sa rupicama
Hvala unapred.
Isti djavo meni su sve sa rupicama radi ok, ali trazi za pro verziju.

Jel honor 200 pro na našem tržištu ima e-sim? Sad gledam specifikacije u opisima naših prodavnica i piše da nema e-sim, pa mi čudno. Znam da Kinezi nešto muljaju s tim

Moj je kupljen u Gigatronu i ima esim.

Pozdrav,
Hvala unapred.

Neko je napisao na prethodnoj strani da ima originalnih Honor 200/pro maski u TM radnjama. Nisam siguran da li je to Tehnomedia ili Tehnomania, ali pretpostavljam da je ovo prvo.

Kupio sam Honor 200 5G 12/512GB Green u Gigatronu po ceni od 29.999 RSD. Zanima me koji punjač kupiti?

1.https://www.honor.com/rs/accessories/honor-supercharge-power-adapter-100w/
ili
2.https://www.honor.com/rs/accessories/honor-supercharge-power-adapter-100w-2024/

Jedan ima prikljucak za usb-a a drugi za usb-c. Posto uz honor 200 dobijas usb-c to usb-c kabal, uzmi ovaj sto ima usb-c a to je ovaj s drugog linka. Danas sam ga uzeo u G radnji i dobio sam 20% popusta na njega jer sam ga kupio uz telefon.

Jel honor 200 pro na našem tržištu ima e-sim? Sad gledam specifikacije u opisima naših prodavnica i piše da nema e-sim, pa mi čudno. Znam da Kinezi nešto muljaju s tim

Neko je napisao na prethodnoj strani da ima originalnih Honor 200/pro maski u TM radnjama. Nisam siguran da li je to Tehnomedia ili Tehnomania, ali pretpostavljam da je ovo prvo.

Jedan ima prikljucak za usb-a a drugi za usb-c. Posto uz honor 200 dobijas usb-c to usb-c kabal, uzmi ovaj sto ima usb-c a to je ovaj s drugog linka. Danas sam ga uzeo u G radnji i dobio sam 20% popusta na njega jer sam ga kupio uz telefon.
Hvala!😀

Ima li nekih bitnih razlika u kameri i softveru za kameru između 200 i 200 Pro?

I ako neko slučajno ima iskustvo, da li bi ova kamera bila osetni upgrejd u odnosu na Samsung S20 FE?

Iskreno mi ništa specijalno ne fali S20FE (osim da mu zamenim bateriju), ali ovo za 260€ u Gigatronu 512/12 je bas primamljiva ponuda.

Prvo srećan uskrs svima.
A drugo, juče sam kupio Honor 200 Pro i zanima me da li je moguće da se forsira 120Hz u nekim aplikacijama kao Clock, Maps,... a da se ne gasi dinamičan režim osvežavanja.

zamolio bih za jos jednu pomoc ili savet
uradio sam backup honor 70 na racunar i tu su mi sada svi podaci,aplikacije,nalozi,slike,muzika itd i treba da radim restore na 200 pro
medjutim s obzirom da sam uzeo 100w punjac a on je type c na oba kraja,nemam kablic za povezivanje sa racunarom...tj imam neka 2,3 ali sa svima konstantno puca veza i ne uspevam nikako da uradim restore
da li imate neki savet kako mogu to da uradim bezicno sto bi se reklo ili mi ne gine da kupujem neki kablic
ako je to jedina solucija zamolio bih i za preporuku nekog kablica koji ce mi zavrsiti taj posao,jer cenim da kakav sam baksuz sa nekim random bi isti problem bio
Hvala unapred

Ima li nekih bitnih razlika u kameri i softveru za kameru između 200 i 200 Pro?

I ako neko slučajno ima iskustvo, da li bi ova kamera bila osetni upgrejd u odnosu na Samsung S20 FE?

Iskreno mi ništa specijalno ne fali S20FE (osim da mu zamenim bateriju), ali ovo za 260€ u Gigatronu 512/12 je bas primamljiva ponuda.
Ima. 200pro je (mnogo) bolja.

Ja sam preko prodavnice *nanas yze
Prvo srećan uskrs svima.
A drugo, juče sam kupio Honor 200 Pro i zanima me da li je moguće da se forsira 120Hz u nekim aplikacijama kao Clock, Maps,... a da se ne gasi dinamičan režim osvežavanja.
Probaj u developer opcijama da isceprkas a druga solucija preko ADB.

Evo ima već dva, tri dana kako koristim Honor 200 Pro. Telefon je odličan, od performansi do kamera, pa i sama izrada se meni sviđa iako ga nosim u masci. Jedino me je baterija malo razočarala. Pre ovog sam imao Motorolu Edge 40 staru 2 godine i iskreno nemam osećaj da je baterija na Honoru nešto bolja iako ima 800mA više i sa tim što sam koristio pre Motorole i Huawei i Honor i uvek su bili poznati po tome da su super optimizovani što se tiče trajanja baterije. Od jutros imam nekih 1h i 20min SoT i baterija je već na 75% što znači da će možda do 6h SoT dobaciti. I da dodam da ne koristim AoD.

Evo ima već dva, tri dana kako koristim Honor 200 Pro. Telefon je odličan, od performansi do kamera, pa i sama izrada se meni sviđa iako ga nosim u masci. Jedino me je baterija malo razočarala. Pre ovog sam imao Motorolu Edge 40 staru 2 godine i iskreno nemam osećaj da je baterija na Honoru nešto bolja iako ima 800mA više i sa tim što sam koristio pre Motorole i Huawei i Honor i uvek su bili poznati po tome da su super optimizovani što se tiče trajanja baterije. Od jutros imam nekih 1h i 20min SoT i baterija je već na 75% što znači da će možda do 6h SoT dobaciti. I da dodam da ne koristim AoD.
Kad je bio Kirin, duze je trajala, sad SD malo vise jede al treba da se namesti, sacekaj jos malo

Javljam kroz 7-10 dana koliko će se poboljšati, pa da znaju i ostali
Meni je prvih par dana bila top, pa je pocela da bude slabija. Probao punjenje sa starim punjacem od Honora 50 i drzi duze.

Mozda je i do punjaca, al svakako sacekaj do 10ak dana i bar 3 ciklusa punjenja pa javi stanje.

Meni je prvih par dana bila top, pa je pocela da bude slabija. Probao punjenje sa starim punjacem od Honora 50 i drzi duze.

Mozda je i do punjaca, al svakako sacekaj do 10ak dana i bar 3 ciklusa punjenja pa javi stanje.
Moguće da je i to. Ja punim sa motorolinim 68w ali planiram da kupim u narednih mesec dana Honorov od 100w, pa ćemo videti.

Imam zamerku na kontrolu notifikacija, cini mi se da ima premalo mogucnosti za podesavanje ili mi treba pomoc.

Zelim da nocu primam notifikacije ali bez zvuka i vibracije i bez paljenja ekrana, a to ne nalazim nigde da se podesi?

Takodje mi je bitno da odredim razlicit tip notifikacija za razlicite aplikacije, kao sto je to recimo na realme telefonima.

Ovde nalazim da je moguce samo staviti poseban zvuk za svaku aplikaciju, a ja zelim da mi neke aplikacije dodje (bez)zvucno notifikacija, sa/bez prikaza na ekranu i sa/ bez vibracije?

Znam da je komplikovan zahtev i
mislim da to ovaj magic OS ne moze da uradi?

Na realme to podesim za svaku app samo zadrzim prst na notifikaciji koja izadje.

Pozdrav, hteo bi da zamenim moj p20 pro za Honor 200 ili P50 Pro. Pa sad tu nesto citam, gledam itd, sta donosi nov telefon a sta ovaj flagship ali stariji itd. Prodavao bi p20 pro pa da uzmem nesto zbog vise memorije. Kamera mora biti bolja od p20 pro, video bolji, to mi je bitno. Hercaza mi ne igra ulogu nesto preterano. Igrice ne igram, nemam nijednu na telefonu. Zvuk da je odlican, stereo naravno, baterija 1 dan da izgura. Koja je dobra prica za upgrade po vasem misljenju? Kolege na poslu imaju Honor 200, odusevljeni su. Nema niko P50 Pro. Jedan ima P40 Pro ali nesto me odbija taj telefon ne znam

Nazad
Vrh Dno