Ne naravno, ali on ne komentariše samo ono sto vidi nego konstatuje na osnovu onoga sto je negde citaoZnači samo onaj ko poseduje uredjaje sme da ih komentariše? 😂
Kao što rekoh ti ne kritikujes nego konstatujes:Da sam napisao da mi se sviđa iz razloga koje sam nabrajao sve bi bilo ok. Treba pazit na preosjetljive vlasnike, očito.
Ja jedva čekam da na temama nađem kritike za neke mobitele jer to su realno korisne informacije ako su istinite. Ništa mi ne znače vlasnici koji prešućuju eventualne poteškoće,
Vidio sam uživo razliku u zakrivljenosti ekrana pro verzije i osnovne, koja je gotovo ravna. Ali možeš se nastaviti praviti nevješt u vezi ekrana.Ne naravno, ali on ne komentariše samo ono sto vidi nego konstatuje na osnovu onoga sto je negde citao
Kao što rekoh ti ne kritikujes nego konstatujes:
Sve ovo je besmisleni OT
- da H200 ima ravan ekran, a ima zakrivljen
- da, pro nema 4K 60fps, a ima
- da, virtual proximity i otkljucavanje u mraku radi odlicno a nemas telefon
- komentarises autonomiju baterije bez iskustva sa njim
Gde si ti kupio? Znaci eplaneta je legalan nacin kupovine?Ja sam dobio 2 godine, ali šta znači ovih 710 dana što piše u telefonu?
Da odgovorim sam sebi:
to je izgleda brojac koji odbrojava 2 godine u danima.
Pogledajte prilog 487573
gigatronGde si ti kupio? Znaci eplaneta je legalan nacin kupovine?
Kod ovakvih dizajniranih kamera, najbolja je maska koja nazad za kamere ima otvor, ne rupice. Imao takvu slicnu masku, meni je zadnja kamera sirokougaona i smetalo je naravno prilikom slikanjaLjudi koja je ova kamera skroz dole na honor 200 telefonu, uzela sam ovu neku masku navodno za taj model ali vidim da nisu ovi otvori dobro napravljeni pa me zanima da li ce ovo da smeta za slikanje? Ne mogu da proverim posto je kupljen kao poklon pa nije upaljen. Nadam se da se vidi.
Na njihovom sajtu ja nikako da pronadjem tu akciju?U radnji na G je uskršnja akcija do 20.04 za Honor modele. Uz kod 10HONOR dobijate 10 hiljada popusta na odbrane modele pa običan Honor 200 izlazi 29999 a 200 pro 59999 dinara. Originalne zaštitne maske imate u TM radnjama za nekih 1500 dinara.
Pazi ti njih, to na sajtu nigde nema.Ja upravo naručio. Izaberi proizvod, ubaci u korpu, nastavi plaćanje, upiši kod i automatski ti izbaci cenu sa popustom. Završi plaćanje i to je to.
Možeš i da poručiš uz plaćanje pouzećem sa preuzimanjem u prodavnici pa dođe kao kupovina u radnjiZnaci samo online
Po meni da, narocito za 30k rsd. Pogledaj specifikacije, 400 mema sloro nikakvu prednost. Jedino ip sertifikat. 200 ima telefoto kameru, 400 nemaVidim sad ovu akciju, pa me zanima šta mislite da li se isplati uzeti Honor 200 sad ili ipak čekati Honor 400? Ako je neko ispratio leakove, kakve se razlike očekuju i takođe da li se isplati dati 30.000 više za Pro verziju. Iskreno sviđa mi se jači procesor ali ne volim zakrivljen ekran.
Vjerovatno će akcija biti i nakon što se pojavi Honor 400, jer bi bilo logično da tada malo padne cijena za Honor 200.Vidim sad ovu akciju, pa me zanima šta mislite da li se isplati uzeti Honor 200 sad ili ipak čekati Honor 400? Ako je neko ispratio leakove, kakve se razlike očekuju i takođe da li se isplati dati 30.000 više za Pro verziju. Iskreno sviđa mi se jači procesor ali ne volim zakrivljen ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari