Šta je novo?

Honor 200 Pro

Jel se nekom desava da mu Honor Home jede dosta baterije?

Meni na 200 Pro po system-baterry srce 10-15% po ciklusu, a prema bateery guru jede i do 40ak %.

Znači samo onaj ko poseduje uredjaje sme da ih komentariše? 😂
Ne naravno, ali on ne komentariše samo ono sto vidi nego konstatuje na osnovu onoga sto je negde citao

Da sam napisao da mi se sviđa iz razloga koje sam nabrajao sve bi bilo ok. Treba pazit na preosjetljive vlasnike, očito.
Ja jedva čekam da na temama nađem kritike za neke mobitele jer to su realno korisne informacije ako su istinite. Ništa mi ne znače vlasnici koji prešućuju eventualne poteškoće,
Kao što rekoh ti ne kritikujes nego konstatujes:

• da H200 ima ravan ekran, a ima zakrivljen
  • da, pro nema 4K 60fps, a ima
  • da, virtual proximity i otkljucavanje u mraku radi odlicno a nemas telefon
  • komentarises autonomiju baterije bez iskustva sa njim
Sve ovo je besmisleni OT

Vidim ima honor 200 za malo vise od 38k u eplaneta, da li se kod njih dobijaju 2 godine garancije?

Garancija u Srbiji je dve godine na legalno kupljenu tehniku uz fiskalni račun.

Ne naravno, ali on ne komentariše samo ono sto vidi nego konstatuje na osnovu onoga sto je negde citao

Kao što rekoh ti ne kritikujes nego konstatujes:

• da H200 ima ravan ekran, a ima zakrivljen
  • da, pro nema 4K 60fps, a ima
  • da, virtual proximity i otkljucavanje u mraku radi odlicno a nemas telefon
  • komentarises autonomiju baterije bez iskustva sa njim
Sve ovo je besmisleni OT
Vidio sam uživo razliku u zakrivljenosti ekrana pro verzije i osnovne, koja je gotovo ravna. Ali možeš se nastaviti praviti nevješt u vezi ekrana.

Za proximity koji radi dobro sam čitao i na ovoj temi, i slobodno nek bilo tko ispravi ako to nije točno. Zar nisam odmah napisao da su moji izvori čitanje i gledanje 20+ youtube recenzija Honor 200 mobitela na raznim jezicima.

Komentiram autonomiju baterije na način usporedbe sa drugim mobitelom, da je na pro slabija, čisto matematička činjenica, veći ekran i jači CPU.

Jedina netočna info je bila što sam za pro verziju gledao podatke sa najpoznatije stranice za mobitele na svijetu, koja je krivo upisala 4k 30fps, a ja prepisao.

Tehnički gledano PRO verzija je jača od obične, to valjda svako shvaća, samo što bi neki i za jednake pare za sebe prije uzeli običnu verziju, iz nekih svojih razloga.

Poslednja izmena:
Koristim honor 200 pro 3 meseca i za sada nisam imao problema sa proximity senzorom.
Sto se autonomije tiče,prosečno koristim telefon i dosta puta ga punim na 2 dana,naravno kuci kada sam koristim tablet i verovatno je to razlog.

Mozda nekog bude zanimalo:

1744295057403.png

Trenutno je povoljnije u nemačkom mediamarkt-u, 200 Pro je 399e. Naravno, ko ima mogućnosti da tamo kupi

Aha, krecu uskrsnje akcije, bice svasta povoljno

Cao svima,

Kakva vam je baterija posle zadnjeg udpate na A15/Magic OS 9 na H200 Pro?

Meni je 3 dana posle update drzala dobro i od tada odjednom osetno manje drzi. Factort restart je odradjen kad je ovo sa baterijom pocelo, al nije pomoglo.

Primetio sam da Honor Home jede dosta baterije i u standby trosi dosta.

Jel ima neko slican problem i jel moze preporuka za neki drugi launcher za Honor (a da nije Honor Home)?

Poslednja izmena:
Ljudi koja je ova kamera skroz dole na honor 200 telefonu, uzela sam ovu neku masku navodno za taj model ali vidim da nisu ovi otvori dobro napravljeni pa me zanima da li ce ovo da smeta za slikanje? Ne mogu da proverim posto je kupljen kao poklon pa nije upaljen. Nadam se da se vidi.

Prilozi

• IMG_20250416_230317.jpg
    IMG_20250416_230317.jpg
    195.5 KB · Pregleda: 56
Evo ga, neki polovični podaci su ubačeni na gsm arenu za Honor 400 i Honor 400 Pro.

Iako ni to upisano nije još 100% sigurno, ona glasina o velikoj bateriji je bila za ovu seriju vjerovatno kriva. Ogromnu bateriju je dobio neki drugi Honor sa imenom Power, koji je pak velik.

Honor 400 će bar biti nešto manji, kako se i pričalo, ali on bez telefoto kamere.

Ljudi koja je ova kamera skroz dole na honor 200 telefonu, uzela sam ovu neku masku navodno za taj model ali vidim da nisu ovi otvori dobro napravljeni pa me zanima da li ce ovo da smeta za slikanje? Ne mogu da proverim posto je kupljen kao poklon pa nije upaljen. Nadam se da se vidi.
Kod ovakvih dizajniranih kamera, najbolja je maska koja nazad za kamere ima otvor, ne rupice. Imao takvu slicnu masku, meni je zadnja kamera sirokougaona i smetalo je naravno prilikom slikanja

U radnji na G je uskršnja akcija do 20.04 za Honor modele. Uz kod 10HONOR dobijate 10 hiljada popusta na odbrane modele pa običan Honor 200 izlazi 29999 a 200 pro 59999 dinara. Originalne zaštitne maske imate u TM radnjama za nekih 1500 dinara.

U radnji na G je uskršnja akcija do 20.04 za Honor modele. Uz kod 10HONOR dobijate 10 hiljada popusta na odbrane modele pa običan Honor 200 izlazi 29999 a 200 pro 59999 dinara. Originalne zaštitne maske imate u TM radnjama za nekih 1500 dinara.
Na njihovom sajtu ja nikako da pronadjem tu akciju?

Ja upravo naručio. Izaberi proizvod, ubaci u korpu, nastavi plaćanje, upiši kod i automatski ti izbaci cenu sa popustom. Završi plaćanje i to je to.

Vidim sad ovu akciju, pa me zanima šta mislite da li se isplati uzeti Honor 200 sad ili ipak čekati Honor 400? Ako je neko ispratio leakove, kakve se razlike očekuju i takođe da li se isplati dati 30.000 više za Pro verziju. Iskreno sviđa mi se jači procesor ali ne volim zakrivljen ekran.

Vidim sad ovu akciju, pa me zanima šta mislite da li se isplati uzeti Honor 200 sad ili ipak čekati Honor 400? Ako je neko ispratio leakove, kakve se razlike očekuju i takođe da li se isplati dati 30.000 više za Pro verziju. Iskreno sviđa mi se jači procesor ali ne volim zakrivljen ekran.
Po meni da, narocito za 30k rsd. Pogledaj specifikacije, 400 mema sloro nikakvu prednost. Jedino ip sertifikat. 200 ima telefoto kameru, 400 nema

I imam jos jedno pitanje ako neko zna odgovor. Da li u gigatronu moze da se plati banka intesa karticom na rate online?

Na redditu se kamera lag i dalje ponekad spominje (pa čak i ne samo u kameri). Vjerovatno nije izražen kao kod Magic 7 Lite. Drugi kažu da im nema laga nigdje.
Očito je do podešavanja. Taj procesor nije slab.

Vjerovatno će akcija biti i nakon što se pojavi Honor 400, jer bi bilo logično da tada malo padne cijena za Honor 200.
Po hrvatskim online trgovinama je sada najjeftiniji 314€, manje od toga samo po oglasima.
Mislim da će se potpuni podaci za Honor 400 pojaviti za 7-15 dana, ali će trebati čekati još oko mjesec dana nakon toga da dođe u trgovine po europi.
Meni se ne žuri s kupovinom.
Honor 400 će biti sličniji Honoru 300, ali za europsko tržište, uz neke razlike.
Gotovo sigurno da će kamera setup biti slabiji na 400 nego na 200, jer nema kamere za optički zoom, procesor isti, ali će imati malo manji 6,55'' ravan ekran, i aluminijski okvir umjesto plastičnog.
Većini ljepši dizajn kamere kod 400, i trebala bi biti malo bolja autonomija baterije.

Nazad
Vrh Dno