Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja bih zvao dobrog majstora za pločice da prefuguje sve te prstenove pozadi. Što je sigurno sigurno.

Realno da je preko samog objektiva, tjst da je u vidnom polju kamere onda bih i reklamirao. Ovako ako je sa strane ko ga sisa, ne smeta mi nista a niko mi ne garantuje da taj drugi telefon nece proci gore od ovoga. Sto kaze @fkloznica mozda se i pomeri ova trunka, ko zna..

Pa vremenom ce sve vise prasine da ulazi.
Lepo je neko rekao ovde da je cela s25 serija promašaj i kupovina vremena do S26.
Naravno, ceka se S26 sa Exynosom da "pokida"...
Pre S27 ne treba ocekivati nikakvu znacajniju promenu i tu pre svega mislim da ce poceti sa Si/C Li-Ion baterijama prvenstveno i nesto optimizacija kamere i to je to.

A tim cekanjem se ne dobija sustinski nista. Uzmes fon, teras ga 2-3 godine i tad kad se pojavi ta cudnovata vrhunska funkcionalnost koju nijedan drugi nema - zamenis ga tim, ali problem je sto se to nece desiti. I sam sam cekao i shvatio da je jednostavnije uzeti najbolje sto trenutno ima na trzistu i sto tebi odgovara i zdravo...

Uvek je rentabilnije cesce menjati i manje doplacivati :)

Kakve to veze ima sa maskama?Ni pod tackom razno prasina nebi smela da udje u kameru za tako kratko vreme.
Najskuplji i najbolji telefon na trzistu od 1500e,koji ima problem sa podilazenjem prasine u kameru..Hit hitova!🤣🤣🤣🤣
Auh kako bahacenje od strane Samsung kompanije i njihove kontrole kvaliteta..Uvek neki problemi na najskupljim modelima..
Zamisli kupis telefon,das 1500e,u glavi ti najbolji je trenutno na trsistu,najjaci..Pita te neko to ultra 25,kazes jeste,
-Mogu da pogledam,i kad okrene vidi prasinu podisla pod kameru..
-Pita te sta je ovo,a ti mu kazes,ma to je prasina,usla u socivo..🤣
To vise nema ni kod Kineza od 150e...

Pitanje za vlasnike 25 ultre, da li vam dolazni poziv za Viber radi normalno?
Pre neki dan sam uzeo 25U, danas provalih da WhatsApp i Viber pozivi ne rade, tj zvoni ali nema incoming call screen-a. WhatsApp rešio re-installom dok Viber i dalje ne izbacuje Call screen već samo klasičnu notifikaciju da imam poziv, tako da tek nakon što kliknem na nju se pojavi Call screen. 😏
Hvala.
Disableovao po-pup notifikacije, zato nije radilo. 😏

Šta je ovo kakva prašina u kameri. Ako su ovo istine onda je puno gore od onog skupljanja vlage u Xiaomi 13T verzijama.
Šta prašina unutar kamere koja bi se vidila na slikama ili samo ulazi u kučište između kamere i kučišta mobitela ?

Moze li neka slika o ovoj temi? Zvuci prilicno ozbiljno...

Ubudjao bi se, ako je po dosadasnjim komentarima...

Produzetak😆

Prilozi

• Screenshot_20250408_112220_mailcom.jpg
    Screenshot_20250408_112220_mailcom.jpg
    98.6 KB · Pregleda: 361
Kako da ide prodaja kada izbacuju stalno isti telefon kome još i podižu cenu u vreme krize.. a na sve to nisu apple I nemaju sektu lojalnih kupaca.
Njihova je sreća što Kinezi imaju razne prepreke da dođu na zapadno tržište, inače ni završili kao LG

Prilozi

• Screenshot_20250408_113115_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250408_113115_WhatsApp.jpg
    93.4 KB · Pregleda: 253
  • IMG-20250408-WA0022.jpg
    IMG-20250408-WA0022.jpg
    99 KB · Pregleda: 186
  • IMG-20250408-WA0025.jpg
    IMG-20250408-WA0025.jpg
    229.7 KB · Pregleda: 178
  • IMG-20250408-WA0029.jpg
    IMG-20250408-WA0029.jpg
    107.6 KB · Pregleda: 238
Da, tako je i kod mene u istom tom prstenu samo nemam cime da slikam 😂

Već bi bilo tema po internetu, redditu i sl. da je to postojeći problem, zar ne ?

Šta bi bilo sljedeće, da se crvi i bube šeću unutar mobitela i kamere

Udjes na taj link i vidis da se zale na jos 5 razlicitih marki telefona sa istim problemom, nista novo.

Vece je pitanje da li u praksi pravi neki problem

Još veće je pitanje otkad se skupi flagšipi ne sklapaju u " čistim sobama " nego u nekim hangarima izgleda. Kako onda verovati u IP sertifikat? Ovaj " novi" svet je otišao u 3pm.

Stigla danas kindsuit maskica sa Amazona. Dobro izgleda ali im ne mogu oprostiti što više nije koža. Nekakva plastična imitacija kože čini mi se. Manje gripa od prošlih kožnih koje sam koristio.

Prilozi

• IMG-20250408-WA0003(1).jpg
    IMG-20250408-WA0003(1).jpg
    71.8 KB · Pregleda: 168
Nazad
Vrh Dno