I kod mene ista priča...Bolje da mi nisi rekao, ima i kod mene🫠
Naravno, ceka se S26 sa Exynosom da "pokida"...Pa vremenom ce sve vise prasine da ulazi.
Lepo je neko rekao ovde da je cela s25 serija promašaj i kupovina vremena do S26.
Najskuplji i najbolji telefon na trzistu od 1500e,koji ima problem sa podilazenjem prasine u kameru..Hit hitova!🤣🤣🤣🤣Kakve to veze ima sa maskama?Ni pod tackom razno prasina nebi smela da udje u kameru za tako kratko vreme.
Disableovao po-pup notifikacije, zato nije radilo. 😏Pitanje za vlasnike 25 ultre, da li vam dolazni poziv za Viber radi normalno?
Pre neki dan sam uzeo 25U, danas provalih da WhatsApp i Viber pozivi ne rade, tj zvoni ali nema incoming call screen-a. WhatsApp rešio re-installom dok Viber i dalje ne izbacuje Call screen već samo klasičnu notifikaciju da imam poziv, tako da tek nakon što kliknem na nju se pojavi Call screen. 😏
Hvala.
Ne može baš lepo kamerom da se uhvati...Moze li neka slika o ovoj temi? Zvuci prilicno ozbiljno...
@svemirac00 koja ti je to maska?
Mozxda da se stavi camera lens protector?Ne može baš lepo kamerom da se uhvati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari