Znaci nema mu spasa? Jedan korisnik manje.Ko ih .....Ocigledno vise ne podrzava tvoj box.
Druga plaćanja prolaze?Pokusavam da uplatim Netflix Visa prepaid karticom komercijalne banke ali mi ne dozvoljava. Ima dovoljno sredstava na kartici, sve sam dobro ukucao.
Izbacuje mi konstantno:
There appears to be a problem
with the payment method you are
trying to use
Takodje prosla Visa virtual preko Intese.Kod mene opet prošla obnova (7000 NGN) - Raiffeisen Visa Virtuon.
We are now streaming HDR10+ content on our service for AV1-enabled devices, enhancing the viewing experience for certified HDR10+ devices, which previously only received HDR10 content.
To enhance our offering, we have been adding HDR10+ streams to both new releases and existing popular HDR titles.
SuperIstekla mi MC virtuelna na Nigeriji i zamenio sa Visa virtuelnom bez problema, idemo dalje![]()
meni je na nalogu MC unikredit obična ubačena bez problema, ali Intesa Visa i virtuelna viza neće i dalje, ni sa ni bez VPN
Oko deljenja naloga.
Ja sam bratu dao da koristi i Slovačkoj, jednom ga pitalo da li ste na odmoru van domaćinstva, on pritisnuo da jeste i od tada ga ništa ne pita, radi njemu u Slovačkoj, meni u Srbiji.
Zavisi koliki vremenski period je pominat.Oko deljenja naloga.
Ja sam bratu dao da koristi i Slovačkoj, jednom ga pitalo da li ste na odmoru van domaćinstva, on pritisnuo da jeste i od tada ga ništa ne pita, radi njemu u Slovačkoj, meni u Srbiji.
Obojici radi na televizorima?
Zavisi koliki vremenski period je pominat.
Pak ce da ga pita.
381,88 rsdKoliko je sad HD nigerijski?
Radi i meni već sigurno više od 6 meseci holandski Netflix i ovde i u Srbiji (na dve različite adrese - deca podelila sa drugarima). Jednom pitao za domaćinstvo i to je to. Gleda se samo na Android televizorima. Em što plaćam 18,99e mesečno, još samo fali da mi prave problem za domaćinstvo, tačno bi ih odj**ao.Obojici radi na televizorima?
Citas li sta ili samo pises? Nema vise deljenja. Moze samo jedan TV uredjaj, u to spada i box, sve ostalo moze na prenosni uredjaj (telefon), ili Apple TV.Ако би се одлучио за један налог за нетфликс на андроид боксу, да ли би неко имао једно место и која цена би била, на месечном нивоу???
Читам зато и питам прочитао сам више постова овде, да једни деле да други деле да им пише да су на путу да им то није главни уређај и да даље ради како треба, зато и питам???Citas li sta ili samo pises? Nema vise deljenja. Moze samo jedan TV uredjaj, u to spada i box, sve ostalo moze na prenosni uredjaj (telefon), ili Apple TV.
Mozda ce da radi a mozda i nece, nema pravila. Niko ne zna kako tacno radi njihova kontrola uredjaja koji su deo domacinstva. Nekad se desi da radi mesecima bez problema pa trazi potvrdu na email i nakon toga radi i dalje, a nekad nece od starta. Sve u svemu, nema garancija, probaj pa ces da vidis.Читам зато и питам прочитао сам више постова овде, да једни деле да други деле да им пише да су на путу да им то није главни уређај и да даље ради како треба, зато и питам???
Nije 380din već 1200.Ja stvasrno ne kapiram da po ceni od 380din/m ovde pricamo o deljenju![]()
Meni su samo jednom isključili, ono kad su prvi put svima, od tada mi radi bez problema. Neverujem da si toliki baksuz da ti stalno prekidaju pretplatu, jedino ako te to nervira i ne želiš da stalno razmisljaš o tome.Nije da je 380 din problem vec sto mnogima ne radi vise. Ja cekam za neku alternativu jer ovo s nigerijom i zatvaranje naloga nakon nekog (kraceg) vremena mi ne odgovara. Mada imam sad 2 nove kartice pa bi mozda i proslo al opet, prosli put nije nedjelju dana izguralo
Može i da se napravi vpn server kod domaćina i da svi koriste netflix preko njega, kada izbaci poruku da nisu deo istog domaćinstva. Najednostavnije i besplatno rešenje je nord meshnet, bilo je priče oko toga.To bi mu došlo da onaj ko ima NAT IP adresu ako nađe 4 sa tom istom adresom i uzme premium paket za 1200 dinara i podeli troškove svi bi bili deo istog domaćinstva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari