Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Nemam Netflix vec 2 meseca (nije prosla uplata preko Nigerije) i jutros vidim da mi je skinuto 4.5€ sa kartice iako 100% nigde ne ide pretplata. Da li neko zna o cemu se radi i gde da se obratim za refund?

Nemam Netflix vec 2 meseca (nije prosla uplata preko Nigerije) i jutros vidim da mi je skinuto 4.5€ sa kartice iako 100% nigde ne ide pretplata. Da li neko zna o cemu se radi i gde da se obratim za refund?
Proveri da nisi otvorio nalog sa nekom drugom email adresom i da ti nije tamo prošla uplata. Takodje pogledaj aplikaciji ili izvodu banke, ko je naplatio tih 4,5 €

A da li si otkazao pretplatu nakon sto ti nije prošla uplata?
Meni se desilo da nije prošla uplata preko Nigerije, i nakon par dana mi stiže notifikacija da je plaćanje uspelo (jer oni inače pokušaju svaki dan kad uplata ne prodje).

@Machor
@S03

Dopisivao sam se malopre sa agentom, kaze da nista Netflix nije povukao sa kartice i da vidim sa bankom u cemu je problem.
Karticu jesam pokusavao da aktiviram preko drugog accounta ali nigde nije prosla 100% sam siguran, znaci ne ide pretplata sa drugog accounta a i kad sam agentu dao broj kartice potvrdio mi je da nije nista skidano sa iste od januara.
Ovo mi stoji na Netflix accountu (da je cancelovan nalog) a ona drugoj slici je novac povucen iz banke.

Prilozi

• IMG_5437.jpeg
    IMG_5437.jpeg
    79.5 KB · Pregleda: 67
  • IMG_5436.jpeg
    IMG_5436.jpeg
    78.7 KB · Pregleda: 70
Imalo je nas par ovde slican priblem, tako je meni skinuto dva puta, Netflix tvrdi da nisu oni a banka da nisu ni oni krivi. Od tada samo virtuelnu karticu koristim i uplata na kartici bude tipa samo za jednu naplatu😁

@Machor
@S03

Dopisivao sam se malopre sa agentom, kaze da nista Netflix nije povukao sa kartice i da vidim sa bankom u cemu je problem.
Karticu jesam pokusavao da aktiviram preko drugog accounta ali nigde nije prosla 100% sam siguran, znaci ne ide pretplata sa drugog accounta a i kad sam agentu dao broj kartice potvrdio mi je da nije nista skidano sa iste od januara.
Ovo mi stoji na Netflix accountu (da je cancelovan nalog) a ona drugoj slici je novac povucen iz banke.
Da li si se ulogovao na sve te druge naloge da proveris da li je aktivna pretplata ili ne?

Da li si se ulogovao na sve te druge naloge da proveris da li je aktivna pretplata ili ne?
Jesam, pokusao sam sa 2 naloga i nigde nije aktivirana pretplata.
Imalo je nas par ovde slican priblem, tako je meni skinuto dva puta, Netflix tvrdi da nisu oni a banka da nisu ni oni krivi. Od tada samo virtuelnu karticu koristim i uplata na kartici bude tipa samo za jednu naplatu😁
Jel si nesto dodatno morao da uradis nakon toga ili je prestalo nakon drugog puta?

Skunuli su mi dva puta zaredom pretplatu (mislim da je Netflix kriv ali nisam hteo da se jurim za sitne pare). A sto se tice banke, izdali su mi novu karticu za svaki slucaj i presao sam na virtuelnu.

A kako to funkcionise sa virtual kad ti istice pretplata moras da je kreiras i uneses na profilu?

Ova moja vazi 6 meseci, posle toga ponovo ukucam novu i do sada nisam imao problema.

Pokusavam da uplatim Netflix Visa prepaid karticom komercijalne banke ali mi ne dozvoljava. Ima dovoljno sredstava na kartici, sve sam dobro ukucao.
Izbacuje mi konstantno:
There appears to be a problem
with the payment method you are
trying to use

Pisalo je dosta ljudi da imaju problem sa Visa karticom, probaj prvo da se pretplatiš na mobile (480p) ili basic (720p) pakete, ako neće onda verovatno nećeš moći da se pretplatiš tom karticom...

Pokusavam da uplatim Netflix Visa prepaid karticom komercijalne banke ali mi ne dozvoljava. Ima dovoljno sredstava na kartici, sve sam dobro ukucao.
Izbacuje mi konstantno:
There appears to be a problem
with the payment method you are
trying to use

Takođe imam Visa kartice - jednu iz Intese i dve iz Komercijalne (NLB) - vezane na isti račun.

Kada sam pre pola godine prvi put uzimao Netflix preko Nigerije, probani su svi moguće metode i jedino je proradila Visa NLB i to samo jedna od njih.
Pre 2 meseca mi je ukinuta pretplata i od tada svim mogućim postupcima, uplata nije moguća.

Voleo bih da čujem iskustva drugih ljudi ako su imali sličan problem, da li je neko uspeo Visa karticom ili da li neko sa MasterCard-om ima poteškoća oko ovoga.

Meni radi Visa Rajfajzen odavno. Samo jednom su mi prekidali pretplatu, to je bilo onda kad su svima prekinuli, ali obnovio sam i od tad radi bez prekida.

Несхватљиво ми да овај Нетфликс нема годишњу претплату као Макс и Скај? Шта ли чекају више да понуде такво плаћање.

Visa prepaid NLB,kada ima sredstava normalno prođe,ali sam se zadnji put zeznuo,nisam prebacio i sad neće da prođe.Videćemo šta će biti...

Несхватљиво ми да овај Нетфликс нема годишњу претплату као Макс и Скај? Шта ли чекају више да понуде такво плаћање.
A sto ce im? Ovako mogu svako malo da koriguju cene kako im odgovara

П да ко крив Максу и осталима када немају такав врхунски менаџмент и да не могу да се досете тако нечега револуционарно :rolleyes:

I kod mene nije prošla zadnja uplata na Nigeriju. Jednostavno odbija karticu koja je uredno išla od početka Ng pretplate.
Novi epilog.
Nakon što uplata nije prošla prošli mjesec, i nakon više bezuspješnih pokušaja da ažuriram podatke kartice koja je do tada radila, mogućnost korišćenja servisa je ukinuta. Nisam ništa više dirao, čak nisam ni obrisao tu karticu. Jednostavno sam ostavio tako, čak i zaboravio jer i nisam ništa gledao na servisima tih dana zbog obaveza. Da bi me jutros probudila sms poruka da je skinut iznos za Netflix!? Otvorim aplikaciju, sve uredno radi...
No comment...

Kod mene opet prošla obnova (7000 NGN) - Raiffeisen Visa Virtuon.

Да ли још неко има проблема са Нетфликсом и МТС интернетом?

Бројне серије (House, Suits, Young Sheldon…) не могу да пустим, као да нису у српском каталогу. Исто је на iOS-u и tvOS. Али кад конектујем телефон на мобилну мрежу уместо Wi-Fi-а, ради нормално.

Да ли још неко има проблема са Нетфликсом и МТС интернетом?

Бројне серије (House, Suits, Young Sheldon…) не могу да пустим, као да нису у српском каталогу. Исто је на iOS-u и tvOS. Али кад конектујем телефон на мобилну мрежу уместо Wi-Fi-а, ради нормално.
I meni rade sve te serije. Probaj da rekonektuješ ruter da dobiješ neku drugu IP adresu od provajdera ukoliko imaš dinamičku, možda to pomogne. Da ti nije na ruteru uključen neki vpn?

I meni rade sve te serije. Probaj da rekonektuješ ruter da dobiješ neku drugu IP adresu od provajdera ukoliko imaš dinamičku, možda to pomogne. Da ti nije na ruteru uključen neki vpn?
Пробаћу да ресетујем рутер. Имам само Surfshark на телефону, лаптопу, и АТВ-у. Али су сви искључени.

Пробаћу да ресетујем рутер. Имам само Surfshark на телефону, лаптопу, и АТВ-у. Али су сви искључени.
Ресетовање рутера није помогло, не знам шта је у питању. Буквално нико ништа није чачкао око рутера или нета, само се одједном јуче десило ово.

Imao sam ja cudno pojavu koju nisam povezao sa MTSom ali izgleda da ipak jeste.
Pisao sam kako imam Smart DNS na ruteru i da nece Netflkix da mi radi, sve drugo (HULU itd) radi.
Sad reboot rutera radio iz drugih razloga i dobio novu IP od MTS, sad radi Netflix US biblioteka.

Pozdrav svima. Do pre par meseci mozda i godinu dana sam koristio netflix i danas sam hteo da udjem u aplikaciju preko Android tv boxa a sutra da uzmem paket
Medjutim ne mogu nikako da otvorim netflix
Izbacuje mi ovo could not connect to netflix please try again or restart your home network and streaming device for more information is it netflix.com kod nv 47
Pa posle restarta ovo
please make sure that your device has network connection and the date and time settings are accurate
Sta god da uradim nece... Onda sam deinstalirao netflix posle ga nemam u google play da ga skinem... Onda sam resetovao android bix na fabrička podešavanja i opet ista prica... Imam sada aplikaciju ali cim udjem izbacuje mi ovaj problem...
Izvinite za greske u slovima pisem preko moba. Hvala unapred
Imam andorid box preko temu model h20
Verzija 10
2/16
Do sada je netflix extra radeo
Kao i sve aplikacije koje i dan danas rade...

Izvrsio sam i reset rutera sa cackalicom i opet nece da radi Netflix.....

Nazad
Vrh Dno