Proveri da nisi otvorio nalog sa nekom drugom email adresom i da ti nije tamo prošla uplata. Takodje pogledaj aplikaciji ili izvodu banke, ko je naplatio tih 4,5 €Nemam Netflix vec 2 meseca (nije prosla uplata preko Nigerije) i jutros vidim da mi je skinuto 4.5€ sa kartice iako 100% nigde ne ide pretplata. Da li neko zna o cemu se radi i gde da se obratim za refund?
A da li si otkazao pretplatu nakon sto ti nije prošla uplata?Nemam Netflix vec 2 meseca (nije prosla uplata preko Nigerije) i jutros vidim da mi je skinuto 4.5€ sa kartice iako 100% nigde ne ide pretplata. Da li neko zna o cemu se radi i gde da se obratim za refund?
Da li si se ulogovao na sve te druge naloge da proveris da li je aktivna pretplata ili ne?@Machor
@S03
Dopisivao sam se malopre sa agentom, kaze da nista Netflix nije povukao sa kartice i da vidim sa bankom u cemu je problem.
Karticu jesam pokusavao da aktiviram preko drugog accounta ali nigde nije prosla 100% sam siguran, znaci ne ide pretplata sa drugog accounta a i kad sam agentu dao broj kartice potvrdio mi je da nije nista skidano sa iste od januara.
Ovo mi stoji na Netflix accountu (da je cancelovan nalog) a ona drugoj slici je novac povucen iz banke.
Jesam, pokusao sam sa 2 naloga i nigde nije aktivirana pretplata.Da li si se ulogovao na sve te druge naloge da proveris da li je aktivna pretplata ili ne?
Jel si nesto dodatno morao da uradis nakon toga ili je prestalo nakon drugog puta?Imalo je nas par ovde slican priblem, tako je meni skinuto dva puta, Netflix tvrdi da nisu oni a banka da nisu ni oni krivi. Od tada samo virtuelnu karticu koristim i uplata na kartici bude tipa samo za jednu naplatu😁
Pokusavam da uplatim Netflix Visa prepaid karticom komercijalne banke ali mi ne dozvoljava. Ima dovoljno sredstava na kartici, sve sam dobro ukucao.
Izbacuje mi konstantno:
There appears to be a problem
with the payment method you are
trying to use
Meni se jednom desilo da nema sredstava ali kad sam ubacio uspeo sam da nastavim bez problema.Visa prepaid NLB,kada ima sredstava normalno prođe,ali sam se zadnji put zeznuo,nisam prebacio i sad neće da prođe.Videćemo šta će biti...
A sto ce im? Ovako mogu svako malo da koriguju cene kako im odgovaraНесхватљиво ми да овај Нетфликс нема годишњу претплату као Макс и Скај? Шта ли чекају више да понуде такво плаћање.
Novi epilog.I kod mene nije prošla zadnja uplata na Nigeriju. Jednostavno odbija karticu koja je uredno išla od početka Ng pretplate.
I meni rade sve te serije. Probaj da rekonektuješ ruter da dobiješ neku drugu IP adresu od provajdera ukoliko imaš dinamičku, možda to pomogne. Da ti nije na ruteru uključen neki vpn?Да ли још неко има проблема са Нетфликсом и МТС интернетом?
Бројне серије (House, Suits, Young Sheldon…) не могу да пустим, као да нису у српском каталогу. Исто је на iOS-u и tvOS. Али кад конектујем телефон на мобилну мрежу уместо Wi-Fi-а, ради нормално.
Пробаћу да ресетујем рутер. Имам само Surfshark на телефону, лаптопу, и АТВ-у. Али су сви искључени.I meni rade sve te serije. Probaj da rekonektuješ ruter da dobiješ neku drugu IP adresu od provajdera ukoliko imaš dinamičku, možda to pomogne. Da ti nije na ruteru uključen neki vpn?
Ресетовање рутера није помогло, не знам шта је у питању. Буквално нико ништа није чачкао око рутера или нета, само се одједном јуче десило ово.Пробаћу да ресетујем рутер. Имам само Surfshark на телефону, лаптопу, и АТВ-у. Али су сви искључени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari